This version of the page http://vezha.org/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-23. The original page over time could change.
Телерадіокомпанія ВЕЖА - Новини

| Новини | ТБ | Радіо | Реклама | Про нас | Форум | Туризм |
Т |  T |  T
23 Липня 2007, Понеділок www.vezha.org

Найпопулярніша новина за сьогодні:

Вирастюк стал главным богатырем Европы и показал стриптиз
СпортПереглядів:29
Текст надається мовою оригіналу.
Минувшие выходные прошли в Киеве под знаком спорта. 23 июля в украинской столице закрываются Первые европейские спортивные игры. Три дня киевляне и гости города из других стран могли бесплатно поглазеть на спортсменов из нескольких десятков государств Европы, которые танцевали, стояли на голове и кувыркались, дрались, гоняли на перегонки на мотоциклах и отчаянно таскали тяжести.
Новини
Попередня Сторінка-->
Ветерани Івано-Франківська вирішили заопікуватися похованнями військовослужбовців
СуспільствоПереглядів:7
На зборах Івано-Франківської громадської „Організації ветеранів 38-ї армії (корпусу)” обговорено діяльність організації, питання соціального захисту ветеранів. Виступаючі наголосили на важливості Соціальних ініціатив Президента України В.Ющенка.
Дата: 23 Липень 2007 16:54:34 | Джерело: прес-служба ОДА Детальніше...


Прикарпатські регіонали обрали Віктора Януковича делегатом 10-го з'їзду Партії регіонів
ПолітикаПереглядів:10
Минулої суботи відбулася звітна конференція Івано-Франківського обласного відділення Партії регіонів, учасники якої були одностайними у висуненні делегатами на 10-ий з'їзд Партії регіонів голови партії, Прем'єр-міністра України Віктора Януковича, голови обласного відділення Партії регіонів, народного депутата України 5-го скликання Володимира Личука, члена Політради партії, народного депутата Ігоря Зварича та голову Івано-Франківської міської організації Партії регіонів, депутата міськради Ігоря Дутку.
Дата: 23 Липень 2007 16:50:26 | Джерело: Західна iнформаційна корпорація Детальніше...


Прикарпатська поетеса Галина Петросаняк нагороджена премією німецького мецената Губерта Бурди
КультураПереглядів:5
Кілька років тому в Німеччині була видана Антологія української літератури, куди увійшли і поетичні твори Галини Петросаняк в перекладі Алоїза Вольдана, австрійського полоніста й україніста.
Дата: 23 Липень 2007 15:24:52 | Джерело: прес-служба ОДА Детальніше...


Cлужба оперативного реагування 0-80 iнформує
СуспільствоПереглядів:6
Без холодної води до 20:00 години сьогодні залишаться мешканці осель, що на Коновальця 144 а,б, Сорохтея 32, Незалежності від 148 по 152 а. Від електроенергії протягом дня бдуть відімкнуті оселі, що на Шухевичів від 28 по 41, Розумовського, Переяславській, Басараба та Індустріальній.
Дата: 23 Липень 2007 15:18:43 | Джерело: інформ.служба ТРК ''ВЕЖА'' Детальніше...


Правоохоронці викрили збувачку підроблених грошей
КриміналПереглядів:7
Коломийські правоохоронці викрили збувачку підроблених грошей<. У райцентрі оперативники затримали 21 річну жительку Надвірнянського району, яка намагалася розрахуватися з водієм таксі фальшивою 50-ти гривневою купюрою.
Дата: 23 Липень 2007 15:15:29 | Джерело: інформ.служба ТРК ''ВЕЖА'' Детальніше...


Без поразок продовжують боротьбу за перемогу на всеукраїнській універсіаді з баскетболу студенти Прикарпатського національного університету
СпортПереглядів:9
Без поразок продовжують боротьбу за перемогу на всеукраїнській універсіаді з баскетболу студенти Прикарпатського національного університету. Вчора завершився перший етап фіналу цих змагань, що відбуваються в Білій Церкві.
Дата: 23 Липень 2007 12:52:56 | Джерело: інформ.служба ТРК ''ВЕЖА'' Детальніше...


На прибирання івано-франківських доріг комунальники вимагатимуть з міського бюджету додаткові кошти
ЕкономікаПереглядів:13
Додатковим фінансуванням прибирання доріг в Івано-Франківську займуться депутатські комісії. Про це повідомив начальник Управління житлокомунгоспу Петро Косюк.
Дата: 23 Липень 2007 11:37:08 | Джерело: інформ.служба ТРК ''ВЕЖА'' Детальніше...


Депутати міськради Петро Романчук (фракція "Наша Україна") та Ігор Дутка (партія Регіонів) - про особливості діяльності Івано-Франківської міської ради в період передвиборчої парламентської кампанії
ПолітикаПереглядів:20
Сьогодні у телепрограмі «"За" і "Проти"», яку до ефіру готують журналісти ТРК "Вежа", візьмуть участь депутати міськради Петро Романчук (фракція "Наша Україна") та Ігор Дутка (партія Регіонів).
«"За" і "Проти"» з ведучим Михайлом Маланюком дивіться сьогодні о 19:25 на телеканалі "З-тя Студія". Повтор телепрограми - 24 липня, о 8:25.
Дата: 23 Липень 2007 11:21:16 | Джерело: інформ.служба ТРК ''ВЕЖА'' Детальніше...


Наслідки аварії, що трапилась на перехресті вулиць Дністровська та Галицька, аварійники ліквідують найближчої доби
СуспільствоПереглядів:15
Вирита яма діаметром в три метри близько доби перешкоджає нормальному рухові транспорту на перехресті вулиць Дністровська та Галицька. Як повідомили у службі оперативного реагування 0-80, вчора на цьому місці стався порив водогону діаметром 400 міліметрів.
Дата: 23 Липень 2007 11:15:43 | Джерело: інформ.служба ТРК ''ВЕЖА'' Детальніше...


Вирастюк стал главным богатырем Европы и показал стриптиз
СпортПереглядів:29
Текст надається мовою оригіналу.
Минувшие выходные прошли в Киеве под знаком спорта. 23 июля в украинской столице закрываются Первые европейские спортивные игры. Три дня киевляне и гости города из других стран могли бесплатно поглазеть на спортсменов из нескольких десятков государств Европы, которые танцевали, стояли на голове и кувыркались, дрались, гоняли на перегонки на мотоциклах и отчаянно таскали тяжести.
Дата: 23 Липень 2007 10:07:26 | Джерело: Сегодня Детальніше...


На Ивано-Франковщине освятили восстановленное укрытие УПА
СуспільствоПереглядів:13
Текст надається мовою оригіналу.
В Бурштынском лесу под Кассовой горой, что в Галицком районе Ивано-Франковской области, священники освятили восстановленное укрытие, в котором в 1946 году погибли местные воины УПА Иван Волошин (подпольное имя «Шульц»), Степан Слободян («Чупрынка») и Степан Пунько («Махно»).
Дата: 23 Липень 2007 09:05:18 | Джерело: glavred.info Детальніше...


На Прикарпатті завершився фестиваль екстремальної та молодіжної культури "Мізунська звигода"
КультураПереглядів:27
Завершився щорічний фестиваль екстремальної та молодіжної культури "Мізунська звигода". Як повідомила одна із організаторів свята - голова міської організації "Клуб альтернативних видів спорту "Адреналіновий стиль" Наталя Найда, цьогоріч тут взяли участь 85 учасників зі всієї України.
Дата: 23 Липень 2007 08:41:44 | Джерело: інформ.служба ТРК ''ВЕЖА'' Детальніше...


МНС: Цілодобово підтримується подача пожежної піни на пошкоджені цистерни та забруднену фосфором територію
СуспільствоПереглядів:13
Станом на 7 год. 23 липня обстановка в зоні надзвичайної ситуації знаходиться під повним контролем. Проводяться роботи з підняття і транспортування цистерн з жовтим фосфором. Піднято і завантажено на залізничні платформи 10 цистерн. Готова до підняття цистерна №12. Повністю відновлено пошкоджену ділянку залізничної колії на одному напрямку руху, ведуться роботи з відновлення колії на другому напрямку руху.
Дата: 23 Липень 2007 08:37:58 | Джерело: прес-служба МНС Детальніше...


На літніх майданчиках працювали наймані особи
СуспільствоПереглядів:16
Влітку відвідувачі закладів громадського харчування охоче користуються послугами літніх майданчиків.
Нещодавно податківці м. Івано-Франківська спільно з працівниками управління торгівлі міськвиконкому, управління архітектури та містобудування, Івано-Франківської міської санепідемстанції перевірили законність здійснення торгівлі на таких майданчиках, зокрема на предмет оформлення договорів оренди землі, трудових відносин з найманими особами та наявності торгових патентів.
Дата: 23 Липень 2007 08:14:17 | Джерело: ДПІ в м.Івано-Франківську Детальніше...


В Івано-Франківську періодично викрадають державні прапори
КриміналПереглядів:14
В Івано-Франківську періодично викрадають прапори, які вивішують на вулицях міста у державні свята. Про це повідомили в комунальному підприємстві "Зелене господарство", яке займається встановленням та зберіганням державних стягів.
Дата: 23 Липень 2007 08:10:50 | Джерело: інформ.служба ТРК ''ВЕЖА'' Детальніше...


На Івано-Франківщині викрито лікаря СЕС
КриміналПереглядів:19
На Івано-Франківщині працівниками підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю викрито лікаря санітарно-епідеміологічної станції.
Дата: 23 Липень 2007 08:07:53 | Джерело: Департамент зв’язків з громадськістю МВС України Детальніше...


Ремонт освітніх закладів за кошти ПроООН, до 1-го вересня обіцяють частково завершити
ОсвітаПереглядів:15
Ремонт освітніх закладів за кошти ПроООН, до 1-го вересня обіцяють частково завершити. Як повідомив координатор Проекту Богдан Білик, тепер виконують ті роботи, які можуть пізніше перешкоджати навчально-виховному процесові.
Дата: 23 Липень 2007 08:02:09 | Джерело: інформ.служба ТРК ''ВЕЖА'' Детальніше...


Микола Рудьковський відзначив, що фосфор із 8 цистерн буде перевантажений в інші цистерни у Калуші. Калуські високопосадовці таку інформацію не підтверджують
СуспільствоПереглядів:30
Міністр транспорту Микола Рудьковський відзначив, що фосфор із 8 цистерн, які були пошкоджені, але залишилися цілі, буде перевантажений в інші цистерни або у Калуші або у Рівному, — повідомляє Прикарпатська інформаційні агенція.
Калуські високопосадовці таку інформацію не підтверджують.
Дата: 20 Липень 2007 16:02:10 | Джерело: газета ВІКНА Детальніше...


Киркоров собрался поддержать Сердючку
СуспільствоПереглядів:17
Текст надається мовою оригіналу.
Российский певец Филипп Киркоров заявил, что ему стыдно за игнорирование Верки Сердючки в России, и что он намeрен начать акцию в поддержку артиста.
Комментируя итоги Евровидения-2007, Киркоров отметил, что самым ярким выступлением на конкурсе был выход именно Сердючки.
Дата: 20 Липень 2007 15:34:12 | Джерело: Сегодня Детальніше...


З 1 серпня по 27 вересня співробітники прикордонної служби України здійснюватимуть облік громадян України, які перетинають кордон
ПолітикаПереглядів:35
На виконання вимог Закону України „Про внесення змін до Закону України “Про вибори народних депутатів України” з 1 серпня по 27 вересня співробітники Державної прикордонної служби України здійснюватимуть обов’язковий тимчасовий облік громадян України, які перетинають кордон. Громадянам України, яким виповнилося чи на день проведення виборів виповниться 18 років, зобов’язані заповнювати на кордоні картку тимчасового обліку.
Дата: 20 Липень 2007 15:27:28 | Джерело: Прес-служба Держмитслужби Детальніше...


Попередня Сторінка-->
Хочеш задати запитання меру і отримати його відповідь у телеефірі?

Приходи щочетверга з 12:00 до 14:00 на Вічевий майдан, де тебе буде чекати знімальна група телепроекту "ГАРЯЧА ТРІЙКА" або "Три запитання до мера".
Або залиши його ТУТ.

Щосуботи о 19:20 на каналі 3-я студія дивись програму "ГАРЯЧА ТРІЙКА"
Програми на 107,0 FM:

Каблучки

Неділя o 11:00

Обізнана світська левиця Тетяна Лівенса кожної неділі пропонує дівчатам та жінкам модні файли, розповідає про новинки косметики та дає психологічні поради. “Каблучки”- гламурна програма для прекрасної половини людства.

Програма на сьогодні:
8:00ранкове шоу Спросоння
8:45, 9:45, 10:45, 11:45, 12:45, 13:45, 14:45, 15:45, 16:45, 17:45Новини (Вежа)
10:10Анекдот :)
13:10програма “Папарацци”
14:10Анекдот :)
14:30програма “Автобан”
15:20інтерактивна гра “Цінова лихоманка”
16:05інтерактивна гра “Правда чи вигадка”
16:30програма “Автобан”
18:10Анекдот :)
18:15Інформаційна програма (Голос Америки)
18:45Інформаційна програма (Голос Америки)
23:00Інформаційна програма (Голос Америки)


ТОП 5:
- “Повернення культового часопису «Четвер» до Станіслава”. Фоторепортаж

- Запізніле зізнання

- Лучший город страны

- Фасованная вода представляет опасность (Список торговых марок)

- Масонська ложа вже в Івано-Франківську
Новини УНІАН:
завантаження...


ОПИТУВАННЯ
Яка, на Вашу думку, музика має домінувати в ефірі радіо 107 FM:
сучасна українська музика
сучасна російська музика
останні світові хіти
класична музика
музика 80-х років
[Всього голосів: 293]
[Архів Опитувань]

РЕДАКЦІЙНИЙ СТАТУТ
ТРК «ВЕЖА»


Івано-Франківськ:



натисніть для збільшення


Пошук новин

> ТРК "Вежа"
Google

Календар новин
Липень 2007
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Погода:


Наші партнери:












Наша кнопка:


Привіт, Гість
Увійти
Ідентифікація
Я забув свій пароль
Зареєструватись

НОВИНКИ САЙТУ:
Відпочинок в Карпатах


Котедж ЗРУБ.

Детальніше...

Увага!
Конкурс “АНЕКДОТ МІСЯЦЯ”
- Вам чого, молоді люди?
- Глюконату кальцію 2 упаковки
- Все?
- Активованого вугілля, також дві упаковки
- Господи, що ж у вас?
- Чемпіонат по шашках!


Нікос

Детальніше...


Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації - рекламодавці. Редакція може не поділяти думку авторів. Редакція залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі передруку матеріалів гіперпосилання на "ТРК Вежа" обов'язкове.
Powered by ReloadCMS 1.2.6
© 2004-2007 ReloadCMS Team
 




1.168