This version of the page http://www.pension.kiev.ua/newsarc/news-arch-apr2004.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-23. The original page over time could change.
Пенсійна реформа в Україні
Пенсійна реформа Солідарна система Загальнообов’язкова
накопичувальна система
Недержавне пенсійне
забезпечення

Архів новин
квітень 2004 року
30.04.04 Вірменські спеціалісти знайомляться з українським досвідом.
30.04.04 28 квітня 2004 р. у Міністерстві праці та соціальної політики України відбувся “круглий стіл “Молодь. Зайнятість. Соціальна політика”,організований в рамках всеукраїнської освітньо-інформаційної акції “Громадська оцінка роботи Уряду – погляд молоді” за участю Першогозаступника Міністра праці та соціальної політики України Миколи Солдатенка, заступників Міністра – Віктора Дьяченка, Олени Гарячої, Георгія Галиця, Володимира Тьоткіна, Голови Національної ради молодіжних організацій України та радника Прем’єр-міністра України Віталія Хомутинніка, керівників всеукраїнських молодіжних громадських організацій.
27.04.04 Черговий випуск програми "Пенсійна реформа: крок за кроком" був присвячений темі "Підприємство. Роботодавець. Можливості щодо створення системи додаткового пенсійного забезпечення".

Цього разу гостями студії були:

  • Анатолій Антонович Отченаш - президент фінансової групи "Автоальянс",
  • Анна Олександрівна Тарасенко - начальник відділу звітності Департаменту нагляду за недержавними пенсійними фондами Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України, і
  • Сергій Анатолійович Романенко - заступник начальника управління ліцензування недержавних пенсійних фондів Департаменту нагляду за недержавними пенсійними фондами Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України.
Читайте стенограму передачі.
22.04.04 "Компанії зі страхування життя прагнуть захопити левову частку ринку пенсійних накопичень". - читайте статтю Вікторії Ратної "Боротьба за старість" у тижневику "Контракти" № 16 вiд 19-04-2004.
21.04.04 На сайті розміщено нові публікації тижневика Пенсійного фонду України "Пенсійний кур'єр".
20.04.04 19 квітня 2004 року відбулося підписання Генеральної угоди на 2004 - 2005 роки між Кабінетом Міністрів України, всеукраїнськими об’єднаннями організацій роботодавців і підприємців та всеукраїнськими профспілками і профоб’єднаннями. Угода спрямована на удосконалення колективно-договірного регулювання соціально-трудових відносин, розвиток соціального партнерства, реалізацію конституційних прав і гарантій працівників та роботодавців.
20.04.04 "Порядок визначення страхового стажу, заробітку для обчислення пенсій, формула розрахунку розмірів пенсій. Особливості призначення та виплати пенсій окремим категоріям громадян" - така тема обговорювалась у телепрограмі "Пенсійна реформа: крок за кроком", яка вийшла в ефір в суботу 17 квітня 2004 року. До Вашої уваги стенограма передачі.
14.04.04 Вийшов у світ третій номер загальнодержавного інформаційно-аналітичного видання "Вісник Пенсійного фонду України". У номері...
14.04.04 У суботу 10 квітня, як завжди об 11 годині на УТ-2 вийшла в ефір програма "Пенсійна реформа: крок за кроком". Цього разу в студію завітали:
  • Данка Шопова - директор Департаменту Національного інституту соціального забезпечення республіки Болгарія, і
  • Наталя Василівна Горюк - експерт з питань пенсійного реформування компанії ПАДКО, заслужений юрист України.
Програма була присвячена темі: "Міжнародний досвід пенсійного реформування. Перспективи в Україні." Читайте стенограму передачі.
14.04.04 13 квітня у Верховній Раді України проходив День Уряду на тему: "Про сучасний стан пенсійного забезпечення та впровадження пенсійного страхування в Україні". З доповіддю перед парламентом виступив Міністр праці та соціальної політики України Михайло Папієв, із свівдоповіддю - Голова Пенсійного фонду України Борис Зайчук, з заключним словом - віце-прем'єр-міністр Дмитро Табачник. Пропонуємо до Вашої уваги стенограму засідання (pdf, 572 kb).
9.04.04 "Все "научные" пенсии будут пересчитаны" - читайте на сайті статтю Лілії Поволоцької.
7.04.04 8-9 квітня 2004 року в Міністерстві праці та соціальної політики України відбудуться робочі зустрічі українських спеціалістів та представників з Росії та Болгарії по обговоренню проекту Концепції передачі пільгових пенсій в систему недержавних пенсійних фондів і паритетності участі працівників і роботодавців у сплаті страхових внесків на соціальне страхування.
7.04.04 Вчора на прес-конференції "Стан пенсійного забезпечення та пенсійного страхування в Україні" посадовці поінформували громадськість про хід початкової фази пенсійної реформи та підвели підсумки перших ста днів її проведення.

Міністр праці та соціальної політики Михайло Папієв розповів про результати та перспективи запровадження нового пенсійного законодавства, Голова ПФУ Борис Зайчук поінформував про стан справ з перерахунком та призначенням пенсій. Докладніше...
6.04.04 3 квітня у телепередачі "Пенсійна реформа: крок за кроком" мова йшла про види пенсій у солідарній пенсійній системі, умови їх призначення та виплати. Читайте стенограму передачі.
5.04.04 6 квітня 2004 року о 14.30 год. в приміщенні Спілки журналістів України відбудеться чергове засідання Національного прес-клубу реформ на тему "Стан пенсійного забезпечення та пенсійного страхування в Україні". Докладніше про це у повідомленні Української освітньої програми реформ
1.04.04 Понад 100 студентів другого курсу спеціальності "Фінанси" взяли участь у семінарі "Твоя майбутня пенсія", а також в опитуванні, присвяченому створенню нової пенсійної системи в Україні. Докладніше...
1.04.04 Пропонуємо до Вашої уваги матеріали, підготовлені Мінпраці до Дня Уряду у Верховній Раді України "Стан пенсійного забезпечення та впровадження пенсійного страхування в Україні" (pdf, 739 кб).
Архів новин
 
Сайт підтримується Проектом технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку "Розвиток ринків капіталу" в рамках угоди між Урядами України та США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво, підписаної 7 травня 1992 року.
Контакти