This version of the page http://www.euroosvita.net/harvard_sport.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-23. The original page over time could change.
Євро Освіта
Контакт:
тел.: +380 (44) 246-27-83, 246- 27-84 (*147)
факс: +380 (44) 246-27-83, 246- 27-84 (*122)
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net
СПОРТИВНІ СПОРУДИ

Гардвард має декілька спортивних споруд, включаючи павільйон «Lavietes Pavilion». Спортивний центр «Malkin Athletic Center», відомий як "MAC," використовується як основний оздоровчий центр університету та місце проведення університетських змагань. Ця п'ятиповерхова споруда має дві кардіокімнати, басейн олімпійського стандарту, невеликий басейн для аеробіки та інших видів спорту, та напівповерх для проведення різноманітних занять в будь-який час доби, споруди для велоспорту, три зали для важкої атлетики та трьохмайданчикова баскетбольна зала. Комплекс MAC також пропонує послуги персональних тренерів та спеціальні заняття. Комплекс MAC також надає можливість проводити турніри з волейболу, фехтування та реслінгу.

Окрім МАС на території Університету ще розташовано 3 подібних комплекси. Тенісні корти та футбольні поля розташовані біля річки, що дає можливість повністю насолоджуватися грою на свіжому повітрі.

Сьогодні Гарвард має висококласні спортивні команди. Існує 41 чоловіча та жіноча команда університетських ігор 1-го дивізіону. Це більше ніж у будь-якого іншого навчального закладу світу. Спортивним суперником Гарвардського університету є Єльский університет.

Про Центр Новини Рейтинги Тестування Навчання за кордоном