This version of the page http://elit.ck.ua/elittur/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-23. The original page over time could change.
Сорочинський ярмарок
 

Меню:
Головна
Про Ярмарок
Історія
Прес-реліз
Галерея

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Інтернет-центр "ЕЛІТ" © 2006

 
 

Інтернет-центр "ЕЛІТ" на Ярмарці

  

Доброго Вам здоров'я, шановний читачу!

 Інформаційний інтернет-центр "ЕЛІТ" презентує свій проект "Подорож рідним краєм".

   Наш центр займається інформаційно-рекламною діяльністю в мережі Інтернет, поширюючи відомості про товаровиробників, презентуючи їх торгові марки, товари та послуги.

   Незважаючи на основний вид діяльності, нас цікавлять суспільні події нашої рідної Черкащини та України, їх історія та традиції. Тому проект "Подорож рідним краєм" для нашого Центру, це перш за все велике бажання показати нашому читачеві красу тієї землі, яку ми називаємо - БАТЬКІВЩИНА.

  Щорічний Ярмарок у Великих Сороченцях, спеціально обрано нами для цього, адже саме там можна побачити майже всіх представників різних регіонів України, ознайомитись з їхніми традиціями, культурою, побутом.

  Не дивлячись на те, що ми живемо в час електроніки та механізації, на наш погляд, інколи, необхідно також згадувати: Хто МИ є? Звідки походимо? Яке наше минуле? Тому що той, хто не знає свого минулого - не вартий майбутнього.

  Наш Інтернет-центр бажає Вам міцного здоров’я, щастя Вам та Вашим рідним, близьким, друзям, наснаги в роботі, міцності духу, чесності думок та правдивості слів.

З повагою, колектив Информаційного Інтернет-центру "ЕЛІТ"  www.elit.ck.ua