This version of the page http://kiev.usembassy.gov/visa_ask_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-19. The original page over time could change.
Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні - Послуги Консульського Відділу Посольства США
 
Візові послуги > Запитай у Консула

Рубрика "Запитай у консула" - це підбірка статей, підготовлених Консульським відділом, що торкаються різних тем і викликають інтерес як громадян США, так і громадян інших країн, які мають намір відвідати або жити у Сполучених Штатах.

Якщо у Вас є запитання, що стосуються загальних консульських тем, просимо надсилати їх електронною поштою: kyivasktheconsulREMOVE@REMOVEstate.gov. Переглядайте цю сторінку щотижня; ми обиратимемо одне запитання кожного тижня і надаватимемо відповідь на нього, розташовуючи її безпосередньо під самим питанням. Запитання можна надсилати англійською, українською або російською мовами; відповіді надаватимуться англійською та українською мовами.

Важлива примітка: Ми НЕ ДАЄМО ВІДПОВІДІ на будь-які запитання особистого характеру, надіслані до "Запитай у Консула", і НЕ ОБГОВОРЮЄМО індивідуальні візові справи. Якщо у Вас є запитання стосовно конкретної візової справи, просимо переглянути список електронних адрес, наведених нижче, і направити своє запитання на потрібну адресу:

З запитаннями стосовно конкретних неімміграційних візових справ, імміграційних візових справ, а також віз нареченої/нареченого телефонуйте до нашого кол-центру +38-044-207-7071.

Запитання стосовно процесу всиновлення українських дітей-сиріт громадянами США надсилайте на kyivadoptionsREMOVE@REMOVEstate.gov.

Запитання стосовно послуг, які ми надаємо громадянам США, надсилайте на kyivacsREMOVE@REMOVEstate.gov.


Запитання:

  1. Подружжя з Августи, штат Джорджія, написало нам 28 березня листа, в якому запитує чому їх 18-річному родичу не видали візу, а також скаржиться, що офіцер Консульського Відділу витратив усього декілька хвилин на проведення візової співбесіди перед тим, як прийняти рішення по справі.
  2. Я є громадянином США і чув багато історій про проблеми з організованою злочинністю в Україні, однак ніякої інформації на вашому веб сайті про це немає. Чи ці проблеми все ще існують? Я чув, що злочинці чекають в аеропорту, щоб відібрати гроші у громадян США перед тим, як вони залишають країну.
  3. Будь ласка, підтвердіть або спростуйте твердження, що участь у лотереї Грін-кард означає автоматичну відмову при зверненні по неімміграційну візу в майбутньому. Я брала участь у лотереї два роки тому. Чи може це бути причиною відмови у візі? Чи випливає з цього намір іммігрувати?
  4. Чи правда, що більше 95% людей, які звертаються по візу, отримують відмову?
  5. Чи можу я, як громадянин України, бути акредитованим у Консульському Відділі, щоб представляти неімміграційні та імміграційні справи моїх клієнтів та мати спеціальний, спрощений доступ до Консульського Відділу? Що потрібно зробити, щоб отримати таку акредитацію?

Прямі зсилки
Політика обслуговування аплікантів
Наша місія
Контактна інформація
Запитай у Консула
Вимоги до безпеки
Прес-релізи
Розповсюдження консульської інформації
Неімміграційні візи
Часті питання
Імміграційні візи
Візи для наречених
Візи K3/K4
I-130

Диверсифікаційна лотерея
Корисна інформація
Інформація про Green Card
Імміграція (USCIS)
USCIS Форми та Збори
Державний Департамент
Державний Департамент: Візи
USINFO
DHS
Програма US-VISIT
DHS-CBP
Transportation Security Administration
First Gov

МЗС України
Посольство України в США
Ukraine info
Вгору

Цей сайт створений та підтримується Відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Посилання на інші Інтернет-сторінки не слід розглядати як схвалення поглядів, що там висловлюються.
Маєте запитання чи коментарі? Будь ласка, пишіть на електронну адресу kyivwebmaster@state.gov.
Прочитайте наші Зауваги про дотримання приватності та інші Застереження.