This version of the page http://lucl.lucl.kiev.ua/start/lit_econom.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-15. The original page over time could change.
ЕКОНОМІЧНА ЛІТЕРАТУРА

Головна

ЕКОНОМІЧНА ЛІТЕРАТУРА

Економіка -
2000

Підбірка книг з економічної теорії, менеджменту, маркетингу та економіки підприємства. Різноманітні статті з економіки, менеджменту, банківської справи, фондового ринку, маркетингу та ін.


Економічна бібліотека

Велика економічна бібліотека: методичні та практичні матеріали. Книги, публікації, реферати, довідники.


Економічна література

Невелика бібліотека, що регулярно поповнюється. Електронні книги з економічної теорії, маркетингу та менеджменту, науково-популярні та художні книги економічної тематики. Підбірка посилань.


Економічна сторінка


Он-лайн учбові матеріали з економіки та статистики, бібліографія. Посилання за темою.


Бібліотека менеджменту

Інноваційний, банківський, фінансовий, екологічний та стратегічний менеджмент, теорія менеджменту, управління персоналом, прийняття рішень.


Економічна бібліотека

Електронні учбові посібники, методичні матеріали, наукові монографії, статті, форуми та документи з питань економіки, фінансів, менеджменту та маркетингу на підприємстві.


Економіка та
фінанси

Публікації з економіки та фінансів. Статті, реферати, конспекти, переклади, тексти книг. Аналітика та статистика. Анотований каталог економічних посилань. Корисні ресурси для теоретиків та практиків.


Електронний менеджмент

Повнотекстові публікації з усіх питань економіки, менеджменту та маркетингу: учбові посібники та монографії, статті та періодичні видання, економічні огляди, посилання на ресурси Інтернет, документи.


“Економіст-бум”

Бібліотека економічної літератури: книги, підручники, аналітичні матеріали, реферати. Підбірка посилань на економічні ресурси Інтернету.


Все про
маркетинг

Навчальні, академічні та методико-практичні матеріали (статті та книги) для студентів, аспірантів, менеджерів та підприємців, які спеціалізуються на питаннях маркетингу.


Економічна теорія on - line

Наукові та інформаційно-аналітич-ні матеріали з економічної теорії (тексти книг, методичні посібники, статті). Список сайтів економічних періодичних видань. Форум.


Віртуальна економічна бібліотека


Різноманітні матеріали з економічної тематики: тексти підручників, програми навчальних дисциплін, навчальні та наукові публікації.


Фінансова електронна бібліотека


Книги, дисертації, статті з економічної теорії, цінних паперів, податків, банківської справи та ін.


Бібліотека економічної та
ділової літератури


Електронні книги, документи та статті з економіки, фінансів, менедж-менту та маркетингу.


Електронна бібліотека Князєва


Книги та статті з економіки, права, аудиту банківської справи.


Бібліотека економічної літератури


Близько 17000 документів: книги, монографії, дисертації, статті, конспекти лекцій, підручники. Тематика: фінанси та кредит, економіка, право, оподаткування, маркетинг, менеджмент і т.п.


Economicus.Ru


Новини економічної теорії, електронні підручники та книги та інші учбово-методичні матеріали, економічна конференція, навігатор економічними ресурсами.


Бібліотека з
інституційної економіки


Зібрання інституційної та неоінституційної економічної літератури. Статті, монографії, лекції. Понад 200 повнотекстових матеріалів за розділами: економсоціологія, історія та методологія інституціоналізму та ін.


Економіко-правова бібліотека


Тексти підручників з економічної теорії, менеджменту, фінансів, обліку та аудиту, податків, права, іноземних мов та інше. Є пошук.


50 лекцій по
мікроекономіці


50 гарно побудованих лекцій з малюнками.


Безкоштовна бібліотека економіста


Безкоштовні реферати та курсові українською мовою для студентів економічних спеціальностей з макроекономіки, бухгалтерського обліку, економіки підприємств та ін.



© Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Вгору