This version of the page http://www.korespondent.net/main/79025 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-14. The original page over time could change.
El Mundo: Росія оголошує війну Шараповій
Субота 14 Липня 2007 08:15
· Новини E-mail    · Новини SMS   
· Текст    Рус    Eng 
Новини e-mail:
SMS, Відписатися
 РОЗДІЛИ:  УКРАЇНА БІЗНЕС СВІТ СВІТ ПРО НАС ДУМКА ТЕХНОЛОГІЇ, НАУКА, ЗДОРОВ’Я ШОУ-BIZ СПОРТ ТОП ТИЖНЯ
Журнал Кореспондент Блоги Досье Форуми Фотогалерея Чат з гостями сайту Бізнес-година Новини E-mail Новини SMS Експорт новин Контакти
СПОРТ, Загальна
 

АР
У Росії заздрять успіху Шарапової (АР)

El Mundo: Росія оголошує війну Шараповій

Кореспондент.net

12 Липня 2007, 17:11

У четвер, 12 липня, іспанська газета El Mundo опублікувала скандальне інтерв’ю Марії Шарапової про те, що вона - чужа серед своїх у російському тенісі.


"Якщо я скажу, що не зауважую ревнощі інших, це буде неправда, але я вважаю, що це нормально. Це індивідуальний спорт, і я виграла Уїмблдон у 17 років, коли їм було 23-24. Напевно, це не дуже добре для спорту, але, зрештою, це частина мого життя з дитинства" - сказала Марія Шарапова іспанському виданню. 

Ця цитата з інтерв’ю допомагає зрозуміти складні стосунки Марії Шарапової з іншими російськими тенісистками. 

У тому ж інтерв’ю El Mundo тенісистка, що народилася в Сибіру, наполягала: "Я вже говорила, що поїхала до США тільки для того, щоб сформуватися як тенісистка. Коли-небудь я б хотіла грати у Кубку Федерації за Росію". Цей довгоочікуваний дебют мав відбутися наприкінці цього тижня, причому йдеться про протистояння зі США.

Але Шарапова відмовилася, цього разу через тендиніт плеча, що почався ще навесні і вплинув на її участь у двох останніх турнірах Великого шолома - Ролан Гарросі та Уїмблдоні, у результаті чого в 2007 році вона не одержала ще жодного трофея. 

Останнє рішення другої ракетки світу озвучила людина, на якій лежить уся відповідальність за російський теніс, Шаміль Тарпищев. "Вона говорить, що травмована, тому не буде грати".

"Забудьте про всі ці обіцянки, - заявив головний тренер російської збірної з тенісу Володимир Камельзон, - її найближчі радники - американці, і вони ніколи не дозволять їй виступати за Росію".

"Ну, вона із самого початку не збиралася грати, - сказала колишня чемпіонка Ганна Дмитрієва, що зараз працює коментатором на НТВ. - Вона просто хотіла, щоб її включили до команди Кубка Федерації, щоб одержати право виступати на Олімпіаді 2008 року".

Шарапова уже відмовлялася від участі у відбіркових змаганнях проти команди Іспанії з тієї ж причини, але недоброзичливців дратує, коли по телевізору показують їхню співвітчизницю, яка красується на голлівудських вечірках, замість того, щоб займатися реабілітацією плеча.

Після того як Шарапова перемогла на Уїмблдоні і стала другою

російською тенісисткою, здатною виграти великий турнір, новина про можливе включення її до національної збірної не викликало великого ентузіазму в її колег. "Якщо Шарапова вирішить виступати за російську збірну на Кубку Федерації, - пригрозила тоді чемпіонка Ролан Гаррос Анастасія Мискіна, - мене в команді точно не буде ".

Якщо слова московської тенісистки пояснюються швидше всезагальною ворожістю до батька Шарапової, Юрія, то постріл Світлани Кузнєцової, яка не входить до складу московського Спартака, як Мискіна і Дементьєва, потрапив прямо у груди. "У всіх дівчат завжди були дуже гарні стосунки, не знаю, чи буде так само тепер", - сказала вона, коли їй повідомили про можливе включення Шарапової до збірної.

На питання про те, яка російська тенісистка найбільш популярна, Кузнєцова відповіла зі злістю: "Напевно, Шарапова, але не знаю, чи можна назвати її росіянкою. Вона скоріше американка, ніж росіянка, і російською говорить з великим акцентом".

Тільки у Тарпищеві сибірська тенісистка знаходить підтримку: "Вони просто ревнують і заздрять її славі та везінню".

За матеріалами NEWSru.com

 

 



друкована версія  надіслати другу  лист редакторові  


 
Коментарі до статті    (0)

До даної статті немає коментарів

Ваш коментар


Якщо ви не бачити картинки з контрольними символами, це означає, що в вашому браузері вимкнена підтримка графіки. Увімкніть її і перезавантажте сторінку.
Залишаючи коментарі, дотримуйтесь Правил поведінки на ресурсі. Коментарі, які не відповідають вимогам Правил - будуть видалені. Користувачі ресурсу, які порушують Правила, будуть позбавлені можливості залишати коментарі.

Словом Анонім відмічені не зареєстровані користувачі.





 
РЕКЛАМА
 
  off-line # 27514 Липня 2007  
Партизанщина
Газонокосильщики
Горячий снег
ПОДПИШИСЬ НА ЖУРНАЛ
ОСТАННІ НОВИНИ
 

17:45 Ахметов: Постараємося взяти реванш у найближчій грі чемпіонату

17:00 Результати головних спортивних подій: 13 липня

16:59 Путін розглядає кандидатів на посаду голови оргкомітету Сочі-2014

16:38 Росіяни будуть готуватися до сочінської Олімпіади в Канаді

15:32 Легенда тенісу вийшла заміж у п’ятницю, 13-го, о шостій ранку

15:15 Форвард Барселони підсилив Реал

14:30 Платіні запропонував об’єднати чемпіонати Росії та України

14:00 Серені Вільямс знайшли заміну

13:20 Сьогодні стартує 17-й чемпіонат України з футболу

11:55 Володимир Кличко не хоче бути на розігріві



СТАТИСТИКА
 
ПАРТНЕРИ
 
 
РУБРИКИ
 

УКРАЇНА | БІЗНЕС | СВІТ | СВІТ ПРО НАС | ДУМКА | ТЕХНОЛОГІЇ, НАУКА, ЗДОРОВ’Я | ШОУ-BIZ | СПОРТ | ТОП ТИЖНЯ

КореспонденТ.net
 

Блоги | Досье | Фотогалерея | Форуми | Чат з гостями сайту | Новини E-mail | Новини SMS | Експорт новин |  Новини RSS | Реклама на сайті | Про нас | Контакти

КореспонденТ
 

Про журнал | Проекти | On-line версія | Реклама в журналі | Передплата на журнал | Контакти

© 2000-2007 ТОВ "Бігмір-Інтернет". Всi права застережено.

ІНФО
 

Використовувати матеріали Кореспондент.net можна, лише пославшись на (для інтернет-видань - зробивши гіперпосилання) на Кореспондент.net. Будь-яке копiювання, публiкацiя, передрук чи наступне поширення iнформацiї, що мiстить посилання на "Iнтерфакс-Україна", "Українські Новини", УНІАН, або Reuters суворо забороняється.


Наші сайти:
bigmir)net - пошук в Україні
UkrJob - робота в Києві та Україні
АФИША - бурхливе життя Києва
PINK - мода, секс, зірки
Ricardo - доступно про фiнанси
15minut.com.ua - твоя ранкова газета
uaSport.net - все про спорт
KyivPost.com - news from Ukraine
UkrBiz - бізнес в Україні