This version of the page http://www.korespondent.net/main/66209/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-14. The original page over time could change.
Вєрка Сердючка представить Україну на Євробаченні-2007?
Субота 14 Липня 2007 08:14
· Новини E-mail    · Новини SMS   
· Текст    Рус    Eng 
Новини e-mail:
SMS, Відписатися
 РОЗДІЛИ:  УКРАЇНА БІЗНЕС СВІТ СВІТ ПРО НАС ДУМКА ТЕХНОЛОГІЇ, НАУКА, ЗДОРОВ’Я ШОУ-BIZ СПОРТ ТОП ТИЖНЯ
Журнал Кореспондент Блоги Досье Форуми Фотогалерея Чат з гостями сайту Бізнес-година Новини E-mail Новини SMS Експорт новин Контакти
ШОУ-BIZ, Загальна
 

Фото з архіву

Вєрка Сердючка представить Україну на Євробаченні-2007?

Кореспондент.net

12 Лютого 2007, 11:31

У суботу, 10 лютого, закінчився термін прийому заявок на участь у відбірковому турі конкурсу Євробачення-2007. Боротися за поїздку в Хельсінкі від України будуть Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки, Євгенія Власова, Віталій Козловський і співак Godo (Юрій Лук’яненко).


Найбільш ймовірною кандидатурою на участь у Євробаченні-2007 відомі музичні продюсери називають Вєрку Сердючку. Вірніше, Андрія Данилка, який виступає в образі народної провідниці.

Директор продюсерского центру mamamusic Юрій Нікітін, що курирує Вєрку Сердючку, підтвердив  факт подачі заявки на участь у конкурсі. "Ми не ставимося до Євробачення як до чого дуже серйозного. Просто один з конкурсів. Андрій Данилко поїде на людей подивитися, себе показати і народ повеселити",- сказав пан Нікітін. Він також зазначив, що цього року ситуація з відбором нічим не відрізняється від торішньої: "Тоді була одна яскрава відома особа і низка невідомих, і із самого початку було зрозуміло, кого виберуть глядачі".

Продюсер Євгенії Власової Дмитро Костюк сказав, що пісню, яку буде представляти співачка, вони запишуть тільки після того, як їх виберуть.

Віталій Козловський саме зараз записує англомовну версію пісні для Євробачення. Автором музики до неї став Геннадій Крупнік, який написав для співака музику до Пінаколаде.

Ще один кандидат — Godo (Юрій Лук’яненко) — родом з Дніпропетровська. В Україні його не знають, тому що з 2000 року співак виступав лише на площадках Іспанії. А там, за словами його продюсерів, він визнаний кращим голосом класичної музики. Godo представив на відбірковий тур пісню Non e. Режисер кліпу виявився більш відомим, ніж виконавець. Кліп створив Алан Бадоєв, що зняв фільм Orange love.

Згідно п. 3 Положення про порядок відбору представника України для участі в конкурсі Євробачення -2007, Національна телекомпанія України як член Європейського віщального союзу має право самостійно вибирати представника від України. Рішення про затвердження кандидатури учасника приймається радою керівників НТКУ з подачі дирекції музичних і розважальних програм каналу. У той же час глава прес-служби НТКУ Лілля Кавецька заявила, що відбір проведуть відкрито: "Буде концерт за участю всіх тих, хто подали, і з них глядачі шляхом голосування виберуть гідного".

Нагадаємо, що Євробачення - це телевізійна мережа, що поєднує теле- і радіокомпанії країн Європи за допомогою Європейської Віщальної Спілки - ЄВС (заснований 2 лютого 1950 року з ініціативи 23-х громадських телерадіокомпаній країн Західної Європи).

В даний час у нього входять 66 дійсних членів з 79 країн.

Вищим органом ЄВС є Генеральна Асамблея, яка скликається раз на рік.

У середині п’ятидесятих років XX сторіччя члени Європейського Віщального Спілки вирішили створити загальноєвропейське шоу, що сприяло б культурному об’єднанню Європи.

Як такий захід у січні 1955 року в Монако генеральний директор Швейцарського телебачення Марсел Беценон запропонував міжнародний конкурс пісні - на зразок фестивалю в Сан-Ремо.

Ідея одержала підтримку на Генеральній Асамблеї ЄВС у Римі 19 жовтня 1955 року.

Ціль конкурсу - виявити кращу пісню Європи.

Вперше Україна брала участь у конкурсі у 2003 році - тоді країну представляв Олександр Пономарьов. На 49-му конкурсі Євробачення у 2005 році перемогла представниця України Руслана з піснею Дикі танці.

50-й, ювілейний, конкурс Євробачення пройшов у Києві. Тоді від України на Євробачення виступила група Гринджоли.

Торік Україну на конкурсі представляла співачка Тіна Кароль.

У 2007 році конкурс відбудеться 10-12 травня в місті Хельсінкі (Фінляндія) тому що фінська група Lordi виграла торішній конкурс.

За матеріалами КоммерсантЪ-Украина

 

 



друкована версія  надіслати другу  лист редакторові  


 
Коментарі до статті    (0)

До даної статті немає коментарів

Ваш коментар


Якщо ви не бачити картинки з контрольними символами, це означає, що в вашому браузері вимкнена підтримка графіки. Увімкніть її і перезавантажте сторінку.
Залишаючи коментарі, дотримуйтесь Правил поведінки на ресурсі. Коментарі, які не відповідають вимогам Правил - будуть видалені. Користувачі ресурсу, які порушують Правила, будуть позбавлені можливості залишати коментарі.

Словом Анонім відмічені не зареєстровані користувачі.





 
РЕКЛАМА
 
  off-line # 27514 Липня 2007  
Партизанщина
Газонокосильщики
Горячий снег
ПОДПИШИСЬ НА ЖУРНАЛ
ОСТАННІ НОВИНИ
 

17:00 Кейт Мосс спалила листи і картини Догерті, намальовані його кров’ю

16:12 Акторка з Гаррі Поттера може показати стриптиз

15:27 Ліндсі Лохан хоче Оскар

15:01 У мексиканській в’язниці поставили Дон Кіхота

14:05 Вікторія та Девід Бекхем прибули до Америки

12:49 Фільм про гурт Тату покажуть на Канському фестивалі

12:26 Global Gathering: Завтра в Києві зберуться кращі світові діджеї

11:49 Ведуча Світських хронік Катя Осадча розповіла про своє життя

02:09 Брітні Спірс визначилася з датою релізу нового альбому

01:40 Український фільм вперше переміг на кінофестивалі в Артеку



СТАТИСТИКА
 
ПАРТНЕРИ
 
 
РУБРИКИ
 

УКРАЇНА | БІЗНЕС | СВІТ | СВІТ ПРО НАС | ДУМКА | ТЕХНОЛОГІЇ, НАУКА, ЗДОРОВ’Я | ШОУ-BIZ | СПОРТ | ТОП ТИЖНЯ

КореспонденТ.net
 

Блоги | Досье | Фотогалерея | Форуми | Чат з гостями сайту | Новини E-mail | Новини SMS | Експорт новин |  Новини RSS | Реклама на сайті | Про нас | Контакти

КореспонденТ
 

Про журнал | Проекти | On-line версія | Реклама в журналі | Передплата на журнал | Контакти

© 2000-2007 ТОВ "Бігмір-Інтернет". Всi права застережено.

ІНФО
 

Використовувати матеріали Кореспондент.net можна, лише пославшись на (для інтернет-видань - зробивши гіперпосилання) на Кореспондент.net. Будь-яке копiювання, публiкацiя, передрук чи наступне поширення iнформацiї, що мiстить посилання на "Iнтерфакс-Україна", "Українські Новини", УНІАН, або Reuters суворо забороняється.


Наші сайти:
bigmir)net - пошук в Україні
UkrJob - робота в Києві та Україні
АФИША - бурхливе життя Києва
PINK - мода, секс, зірки
Ricardo - доступно про фiнанси
15minut.com.ua - твоя ранкова газета
uaSport.net - все про спорт
KyivPost.com - news from Ukraine
UkrBiz - бізнес в Україні