This version of the page http://www.kiyavia.com/ukr/services/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-13. The original page over time could change.
"КИЙ АВІА Концерн"

rus - ukr - eng




  


Шановні відвідувачі!


     Якщо Ви маєте бажання замовити квиток, спочатку ознайомтеся з розкладом авіарейсів. Обравши потрібний Вам рейс, Ви маєте змогу оформити замовлення як по e-mail, так і забронювати квиток online. В системі online представлені найбільш вигідні пропозиції від авіакомпаній "Міжнародні Авіалінії України", "Аеросвіт", "Lufthansa", "Austrian Airlines", "Malev", "Air France", "LOT" та інших. Якщо по обраному Вами маршруту існує можливість представлення більш дешевого тарифу, наші співробітники обов"язково повідомлять Вас про це. Звертаємо Вашу увагу на те, що замовлення внутрішніх авіарейсів по Україні та країнам СНД можна оформити по електронній пошті, телефону, факсу. Авіарейси по Україні не бронюються, їх потрібно купувати безпосередньо в офісах "КИЙ АВІА" . Зробивши замовлення Ви отримуєте код Вашого бронювання, і, за необхідності, можете перевірити деталі Вашого перельоту. Не забудьте забронювати, якщо необхідно, готель, оформити медичний страховий поліс, замовити оренду автомобіля та подивитись спеціальні пропозиції та акції, які проводяться авіакомпаніями. Це може суттєво Вам допомогти для обрання оптимального маршруту слідування.

     Ну й, звичайно, на сайті "КИЙ АВІА" до Ваших послуг заказ туристичних послуг та вантажних перевезень, а також квитків на міжнародні автобусні рейси.

     Сподіваємося, що цей розділ допоможе Вам швидше й легше зорієнтуватися в усьому спектрі послуг нашої компанії.

  
Забронювати квиток on-line
Як забронювати
квиток on-line

Перевірте деталі Вашого перельоту
Номер резервування:
Фамілія пасажира:


Спецiальнi пропозицiї
авiаквитки

Спецiальнi пропозицiї
готелi

Швидкий перехід

Розсилки kiyavia.com


Copyright © 2002-2006 КИЙ АВIА
Використання будь-яких матеріалів з сайту КИЙ АВІА дозволяється тільки на підставі письмового дозволу адміністрації КИЙ АВІА.
Для интернет-видань обов"язкове розміщення гіперлінку на сайт КИЙ АВІА.
Адміністратор