This version of the page http://www.tmm.ua/construction.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-11. The original page over time could change.
Будівництво - TMM






Будівництво


Сьогодні компанія ТММ уособлює ефективну вертикально інтегровану модель бізнесу з реалізації повного циклу будівельних робіт. За 13 років своєї діяльності з будівництва компанія ТММ отримала вичерпні знання та професійний досвід у реалізації будівельних проектів: пошуку та підборі земельних ділянок, розробці проекту та виконанні будівельних робіт, наданні завершеної та упорядкованої нерухомості клієнту.

Компанія досягла успіху у розробці та оптимізації бізнес-процесів на всіх етапах будівництва та розвитку. Завдяки чіткій вертикально інтегрованій системі управління, компанія працює злагоджено, контролюючи весь процес будівництва: від виробництва будівельних матеріалів до проведення завершальних оздоблювальних робіт.



  Виробництво бетону

У 2001 році компанія ТММ заснувала ТОВ "ТММ-Будкомплект", основним призначенням якого є забезпечення всіх будівельних проектів ТММ товарним бетоном та металоконструкціями. Для реалізації такої цілі компанія викупила та реконструювала одне з промислових підприємств-виробників збірного залізобетону. Підприємство було повністю перепрофільоване для потреб монолітно-каркасного житлобудівництва: були встановлені нові технологічні лінії, закуплене сучасне обладнання, налагоджена система постачання якісних матеріалів.

Для підвищення якості продукції на заводі проводять планову модернізацію виробництва у двох виробничих напрямах: випуск товарного бетону та його модифікацій та виробництво металоконструкцій.

На сьогодні виробничі потужності ТОВ "ТММ-Будкомплект" становлять понад 84 тис. куб. м бетону на рік. Головним постачальниками сировини для виробництва бетону є ВАТ "Бальцем", ВАТ "Кривий Ріг Цемент", ТОВ "Фієста", "Лис", "Кошик".

Компанія ТММ також володіє 63.7% акцій ВАТ "Укрцукортеплоізоляція", розташованого за декілька кілометрів від Києва на земельній ділянці загальною площею 4,37 га. Завод виготовляє теплоізоляційні матеріали, перлітовий пісок та сухі будівельні суміші. Місце його розташування також є придатним для будівництва додаткових об'єктів з виробництва бетону, які необхідні для діяльності компанії ТММ.



  Виготовлення металоконструкцій

Виробничі потужності ТММ з виготовлення металоконструкцій знаходяться у Києві (ТОВ "ТММ-Будкомплект") та Харкові. На сьогодні виробничі потужності ТОВ "ТММ-Будкомплект" становлять 5200 тонн металевих конструкцій на рік. Головними постачальниками сталі для виготовлення металевих конструкцій є ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг" та ТОВ "Леман-Україна".

На виробничому майданчику у Харкові щороку виготовляють близько 900 тонн продукції. Виготовлена продукція використовується для реалізації проектів у Києві та Харкові. В подальшому планується розширити постачання в Житомир та Ялту.



  Виготовлення вікон та скляних конструкцій

Починаючи з жовтня 2004 року компанія ТММ забезпечує свої будівельні об'єкти якісними віконними системами і скляними конструкціями.

Виробництво площею 901 кв. м, розташоване на промисловій території загальною площею 8769 кв. м, має два напрями: ПВХ (полівінілхлорид) продукція - металопластикові вікна і двері, та алюмінієва - алюмінієві конструкції, фасади, вітражі.

Компанія виробляє вікна різної структурної складності, балконні двері, вхідні двері, вітражі, деталі з ПВХ; також алюмінієві вікна, вхідні та балконні двері, деталі (внутрішні стіни), вітражі (вбудовані та прикріплені, вертикальні та під кутом). Виготовлена продукція постачається у Київ та Харків, планується налагодження постачання в Ялту та Житомир.



  Встановлення вентиляційних систем та систем кондиціювання

У квітні 2002 року компанія розпочала планування, виробництво та встановлення вентиляційних систем та систем кондиціювання. Виробничі потужності знаходяться у Харкові.

Основними напрямами діяльності компанії у цьому напрямку є: проектування систем вентиляції і кондиціювання (системи ВіК); виробництво повітроводів, фасонних виробів та комплектуючих для монтажу систем ВіК; виробництво різноманітних вогнезатримуючих, зворотних та дросель клапанів; виготовлення відливів, парапетів, карнизів, водостоків та інших виробів з оцинкованої та пофарбованої сталі.

У 2006 році компанія відкрила автоматизовану лінію з виробництва повітроводів і фасонних частин до них на базі обладнання фірм "RAS", "Prinzing", "Trumpf".



  Інжиніринговий центр

Постійне зростання кількості та складності проектів компанії зумовило необхідність створення власного інжинірингового центру, який би оптимізував відповідні процеси в діяльності компанії на кожному етапі девелопменту, будівництва та житлово-експлуатаційного обслуговування.

Інжиніринговий центр було засновано у 2006 році. На сьогодні його штат налічує близько 70 висококваліфікованих працівників, які використовуватимуть у своїй роботі сучасні технології менеджменту проектів, ІТ, технічні ресурси для реалізації складних архітектурних завдань у оптимальному співвідношенні якості та бюджету.

Планується, що центр зможе створювати тривимірні макети будинку протягом 2-3 днів, таким чином здійснюючи швидку повну візуалізацію проекту. Діяльність інжинірингового центру дозволить уникнути складнощів, що виникають під час процесу девелопменту при звичайній розробці дизайну проектів.

До основних функцій центру належить: проведення попереднього дослідження, створення концепції дизайну, підготовка макетів, розробка технічних та економічних вимог, робочої документації та бюджету, прийняття рішень щодо інжинірингових систем та обладнання, керівництво будівельними роботами.

В майбутньому компанія ТММ також планує надавати інжинірингові послуги третім сторонам.



  Будівельні роботи

Компанія ТММ є однією із будівельних компаній-лідерів в Україні, яка володіє ґрунтовними знаннями та досвідом у виконанні повного циклу будівельних та монтажних робіт, а також у застосуванні сучасних методів менеджменту будівельних проектів.

Компанія забезпечує потреби власних проектів у будівельних потужностях на 80-85%, залучаючи підрядників переважно на етапі закладання фундаменту, при зборі ліфтових конструкцій, зовнішніх трубопроводів та мереж.

ТММ займається девелопментом та будівництвом власних проектів, а також виконує будівельні роботи для третіх сторін. З одного боку компанія діє як загальний (головний) підрядник в рамках будівельних договорів, здійснюючи операційне планування будівництва та дизайну проектів, оптимізацію проектних, технологічних якісних та фінансових характеристик, будівельні роботи, вибір підрядників та постачальників, контроль за виконанням, постачання будівельних матеріалів та технічних ресурсів, введення будівельного об'єкту в експлуатацію.

Станом на 31 грудня 2006 року із загальної кількості працівників ТММ (штат компанії складає 1885 працівників) 1322 працівника виконують будівельні роботи.



  Будівництво об'єктів енергетичної галузі

Для реалізації проектів в галузі енергетики, а також з метою спорудження енергогенеруючих підстанцій для забезпечення електроенергією та теплом своїх проектів, компанія ТММ заснувала ЗАТ "ТММ-Енергобуд". "ТММ-Енергобуд" споруджує "під ключ" теплоелектростанції, теплоцентралі, електростанції та кабельні системи напругою до 110 кВт.

"ТММ-Енергобуд" пропонує повний комплекс робіт та послуг у цій сфері: від розробки проекту та встановлення обладнання до управління та роботи з цим обладнанням після завершення будівництва.

На сьогодні підприємство завершило проект у м. Київ по будівництву електропідстанції для торгівельно-офісного комплексу по вул. Луначарського, 4; проект, профінансований Світовим Банком, по спорудженню димової труби для Станції Теплопостачання №1 (СТ-1). Також на стадії завершення ще один проект, який фінансується Світовим Банком, по завершенню будівництва та введенню в експлуатацію Теплової Станції "Позняки". Крім того, компанія виконала комплекс будівельно-монтажних робіт за довгостроковим проектом реконструкції та технічного переоснащення Станції Теплопостачання №1 у Києві.

ЗАТ "ТММ-Енергобуд" також надає послуги енергогенеруючим станціям по вдосконаленню систем управління та комплексній автоматизації, здійснює поставки обладнання та запасних частин.

Зараз розпочато роботи з реалізації проектів будівництва енергопідстанції для житлового будинку по вул. Космонавта Комарова, а також енергопідстанції потужністю 110 кВт та теплових мереж для теплоенергопостачання житлового комплексу "Місто Сонця" та прилеглих мікрорайонів.



  Розробка дизайну інтер'єрів та оздоблювальні роботи

Розробкою дизайну інтер'єрів для збудованого компанією житла займається створене компанією ТММ архітектурно-дизайнерське бюро, яке також виконує індивідуальні замовлення клієнтів з ексклюзивного дизайну та планування квартир.


У штаті архітектурно-дизайнерського бюро працюють кваліфіковані архітектори, архітектори-дизайнери, інженери, куратори та координатори проектів - команда фахівців, яка пропонує клієнтам повний комплекс послуг з облаштування помешкання: від розробки дизайну-проекту до обов'язкового нагляду за ходом виконання робіт на об'єкті.





Компанія ТММ успішно реалізувала 20 проектів у трьох містах України
 



Сьогодні ТММ реалізує 14 проектів у трьох містах України
 



У портфелі компанії ТММ наразі є 10 перспективних проектів у чотирьох містах України
 


Купити/орендувати нерухомість


© 2007 Developed by Domino / ITCG