This version of the page http://www.hopak.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-11. The original page over time could change.
Центральна Школа Бойового ГОПАКА Центральна Школа Бойового ГОПАКА




Семінар
14 липня - 1 серпня 2007 року   
    Увага! Всеукраїнський семінар із Бойового Гопака (для бажаючих стати вчителями Бойового Гопака) Міжнародна Федерація Бойового Гопака проводить всеукраїнський навчально-вишкільний семінар із Бойового Гопака для старшинських і підстаршинських груп, а також бажаючих стати вчителями Бойового Гопака у групах початківців. Семінар відбудеться з 14 по 30 липня 2007 року у м.Калуш Івано-Франківської області. Семінаристам буде начитано 28 годин лекційного матеріалу. 60 годин буде присвячено детальному вивченню технічних елементів Бойового Гопака на рівень майстерності Жовтяк. Вкінці семінару – здача технічних тестів на рівень майстерності Жовтяк. Семінаристи, котрі здадуть технічні тести на оцінку „відмінно” та „добре”, отримають право викладати Бойовий Гопак у групах початківців. Передбачено іспит по начитаному лекційному матеріалу. Зараховуються оцінки „відмінно” та „добре”. Початкова вартість семінару – 550 гривень. В оплату входить оренда приміщень для лекцій і тренувань, оплата проживання та харчування. Вартість сертифікату оплачується окремо (50 грн). Семінаристи повинні мати (додаток №1) Бажаючим взяти участь у семінарі потрібно до 10 липня прислати лист-підтвердження про бажання взяти участь у семінарі, за адресою : 79000м.Львів вул. Стефаника 8/10 Додаток №1 1. декілька змінних футболок 2. декілька змінних спортивних штанів 3. декілька змінних шароварів 4. взуття 5. білизну 6. шкарпетки 7. бинти 8. капи 9. рукавиці 10. лапи 11. мушлі 12. шолом 13. пральний порошок 14. засоби особистої гігієни 15. рушник 16. зошити, ручки, олівці 17. тарілку, ложку, горнятко 18. палку довжиною 2метри


Електронні адреси федерацій Бойового Гопака
17 червня 2007 року   
    Міжнародна Федерація Бойового Гопака

hopala.org

chesnota@ukr.net

Закарпатська Федареція Бойового Гопака

gopak_sergiy@gala.net

Херсонська Федерація Бойового Гопака

igorkobzar@meta.ua

Ковельська Федерація Б.Г.

- Oleksa79@rambler.ru – Олексій

офіційний сайт - gopak.kovel@org.ua

Володимир-Волинська Федерація Б.Г.

- tsygan@mail.ua - Юрій

Нововолинська Федерація Б.Г.

Sokill13@ukr.net - Геннадій

Любомильська Федерація Б.Г.

gopakluboml@ukr.net - Юрій

Луцька Федерація Б.Г.

MF_NM@gala.net - Сергій

Хмельницька Федерація Бойового Гопака

www.hopak.km.ua

Павлоградська Федерація Бойового Гопака

hors.org.ua

Камянець-Подільська Федерація Бойового Гопака

yurko.papay@gmail.com

Київська Федерація Бойового Гопака

www.kfbh.org.ua/index.php

sherstuk_v@ukr.net

Дніпродзержинська Федерація Бойового Гопака

kukharuk@hopak.org.ua

Калуська Федерація Бойвого Гопака

viktor.FMG@inbox.ru

Рівненська Федерація Бойового Гопака

rv.gopak@rambler.ru

Дніпропетровська Федерація Бойового Гопака

TVIJ_KOZAK@ukr.net



Спонсорство
14 червня 2007 року   
    Керівництво Центральної школи Бойового Гопака виловлює вдячність усім тим організціям та особам, що посприяли у спонсорській підтримці для проведення навчально-вишкільного семінару у м.Калуш. Особлива подяка пп.Володимиру Маркелову, СТ "Конструктор", ТВК "Сезам", ТзОВ "Уніфін" в особі Дарії Мацишин, Калушському міському телебаченню а також ТзОВ "Карпати плюс 2004" в особі директора Надії Старцун.


Виступи показової групи Бойового Гопака у США
1-10 червня 2007 року   
    На початку червня планується поїздка спеціальної показової групи Бойового Гопака у США для проведення презентацій стилю в різних містах північно-східних штатів. Приймаються запрошення від зацікавлених українських громад. Якщо Ви бажаєте організувати у своєму місті цікаве козацьке шоу із презентацією сучасного стилю українського бойового мистецтва, просимо звертатися електронною поштою на o.prots()gmail.com або за телефоном +38067 6725161, Олег (на жаль, поштовий сервер на hopak.org.ua тимчасово не працює).


Школа Бойового Гопака у Дніпропетровську
16 квітня 2007 року   
    Увага! Приємна звістка для мешканців Дніпропетровська та близько розміщених міст! У місті розпочала роботу Школа Бойового Гопака імені Івана Сірка. Тренування відбуватимуться у залі стадіону "Локомотив", що на проспекті Пушкіна 77д. низ вулиці Робочої, біля залізничного технікуму (щоб легше було знайти). Вичерпну інформацію усі зацікавлені можуть отримати за телефоном: +380965548813 Валерій (дзвонити з 9.00 до 19.00).


Архiв новин
 
  
Цікаві сторінки:  



 

 

 

 

 

 

 




Авторські права та інформаційне наповнення - Центральна Школа Бойового ГОПАКА, 1985-2007  
Програмування та художнє оформлення - Юрій Наумко, 2000-2007