This version of the page http://fireon.org.ua/2006/11/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-11. The original page over time could change.
Блоґ FireON’a » 2006 » November

Який блоґ-сервіс обрати?

Інтернет, Веб-сервіси 2 Comments »

Зараз можна знайти чимало сервісів з хостингу та обслуговуванню блоґів, проте не всіх їх можна назвати дійсно якісними. LiveJournal має, звичано, багато прихильників і користувачів, але особисто мені там настільки некомфортно, що пошвидше хочеться кудись втікти… Дизайн там просто ніякий, а, окрім того, багато перваг Живого Журналу заховано за платним аккаунтом, а ціна, яка б низька не була, вітчизняного юзера лише відлякує.

Блоґґер, що належить Ґуґлу, на мій погляд, серед сервісів має найбільше переваг, особливо його beta-версія. Все досить гарно виглядає, комфортно і зручно працювати, можливість змінювати адресу сайту і таке інше…

WordPress - звичайно, лідер, але він виступає більш як двигунець, аніж сервіс. Я, наприклад, чув багато негативних відгуків про роботу фірмового хостингу WordPress.

Що ж? Будемо чекати обіцяного LaSet’ом сервісу blog.net.ua. Думаю, він не підкачає.

Збережіть прочитане на... Save...

ОЕ - Ґанґста-реп

Україна, Гумор, Музика No Comments »

Ось що я нещодавно нарив:

Виглядає прикольно

Збережіть прочитане на... Save...

Форум КПУ

Інтернет, Гумор, Політика, Веб-сайти No Comments »

Більш комуністичнішого форума я ще не бачив…

Клікніть, самі подивитесь.

Збережіть прочитане на... Save...

Підтримай ініціативу

Україна, Патріотизм, Фільми No Comments »

“Я обіцяю не ходити на сеанси іноземних фільмів з російським перекладом за умови, що 1.000 інших людей погодяться робити так само.”

— Іван Помідоров, сінефіл

Підтримай цю ініціативу на www.pledgebank.com

Збережіть прочитане на... Save...

Емма Уотсон - №1 на Yahoo!

Інтернет, Фільми, Гаррі Поттер 3 Comments »


Емму на Яху сьогодні було визнано актрисою номер 1. Варто зазначити, що четверте місце у Кеті Леунг (Чо Чанґ в ГП).

Збережіть прочитане на... Save...

Сайт КПУ

Інтернет, Політика, Веб-сайти No Comments »

Оце щойно побував на сайті Компартії. Знаєте, що найбільш кидається в очі? Коли залишаєш коментар, пишуть: “Ваша відповідь чекає на перевірку”. А взагалі-то нічого дивного в тому нема - комуністи, що зних візьмеш?

Збережіть прочитане на... Save...

Панове Загублені, залишайтесь загубленими подовше ;-)

Загублені No Comments »

Серіал про “Загублених” - просто клас. Я навіть не розумію, чому я не подивився перший сезон. Кожна серія відкриває все нові і нові подробиці з життя кожного мешканця табору. Особливо мені було шкода Чарлі, і навіть не тому, що Лок дав йому по пиці, а просто через те, що колишній “нарик” старається виправитись, але більшість цього не розуміє…

Збережіть прочитане на... Save...

По ту сторону рейок…

GTA, Ігри No Comments »

Нарешті я пройшов ту місію в Сан Андреасі, де треба гнатися з Біґ Смоуком за потягом. Я маю на увазі, що пройшов без кодів :-). Виявляється там просто потрібно їхати по правому краю і Смоук швидко завалить “these fools”.

Збережіть прочитане на... Save...

Законопроект про Голодомор прийнятий

Україна No Comments »


Сьогодні Верховна Рада прийняла президентський законопроект про Голодомор 1932-33 рр. Варто зазначити, що це сталось лише після внесення змін Олександром Морозом, де вислів “геноцид української нації” був замінений на “…українського народу”. Про міри покарання за публічне заперечення геноциду повинен подумати і вирішити уряд. От тут і постає проблема! Уряд у нас який? Рєґіональний! А Партія Рєґіонов за законопроект не проголосуавла, за винятком хіба Чорновола і Ганни Герман. Що ж вони, скажіть мені, вирішувати будуть? Штраф 10 грн.?

Збережіть прочитане на... Save...

Хочеш знати, яким ти будеш в старості?

Інтернет, Веб-сервіси, Гумор 2 Comments »

Недавно натрапив на один цікавий сервіс (якщо його, звичайно, можна назвати сервісом). Його завдання полягає у видозміні фотографії обличчя. Наприклад ти завантажуєш фотку 15-річного юнака, а отримуєш зображення цього ж таки юнака старим, пристаркуватим, приналежним до іншої раси, ба навіть його обличчя як “manga cartoon”. Можна непогано повеселитися…

Тицьнути СЮДИ

Збережіть прочитане на... Save...

Вороги Інтернету

Інтернет, Світ No Comments »

Мінськ, Ашхабад і Ташкент увійшли до списку так званих “душителів преси” в Інтернеті. Він був складений журналістською організацією “Репортери без кордонів”. Список країн, в яких найбільш пригнічена свобода слова в мережі, як і раніше, очолює Північна Корея. До негативного рейтингу вперше потрапив Єгипет.

У перелік “ворогів” Інтернету потрапили також Куба, Іран, Мьянма, В’єтнам, Саудівська Аравія, Сирія, Туніс і Китай. Ці країни звинувачують в утиску свободи слова, цензурі в місцевих сегментах Мережі, а також в переслідуванні опозиційно налаштованих блогерів.

Таку інформацію я знайшов на www.rbc.ua. Дивно, що там не була згадана Росія, адже багатьом віддомо про справу Тараса Заленняка. Не секрет, що свобода слова зараз утискається в багатьох країнах, і, дай Бог, щоб Україна не увійшла до цього списку.

А це цілком може статися, якщо при владі надалі будуть залишатися проросійські сили, діяння яких ще не забулися після виборів 2004-го.

Збережіть прочитане на... Save...

Всесвітня змова годинникарів

Цікавинки No Comments »

ВСЕСВІТНЯ ЗМОВА ГОДИННИКАРІВ - загадковий феномен, що полягає в тому, що в рекламі будь-якого годинника стрілки завжди стоять на положенні “10:10″. Вперше помічений в 2005 році користувачем інтернету, що ховається за ніком nickel, і дотепер не одержав належного пояснення. В результаті досліджень вдалося виділити декілька версій, більш-менш ймовірних.

Канонічна версія
Зводиться до того, що стрілки в положенні “10:10″ виглядають найестетичніше. Реклама повинна бути красивою - тому-то, мовляв, у всіх рекламних зйомках використовується саме це значення часу. Версія не витримує ніякої критики, оскільки напевно встановлено, що значення “10:10″ нітрохи не перевершує по своїх естетичних властивостях значення “15:00″, “15:30″, “11:15″ (недаремно останнє значення використовується в рекламі сирків “Даніссімо”) і ряд інших. Більш того, виділення якогось конкретного значення суперечить відомому принципу однорідності часу, лежачому в основі класичної механіки (з цього принципу виводиться закон збереження енергії, справедливість якого підтверджена численними експериментами). Ймовірно, версія запущена самими годинникарями — щоб відвернути від пошуків дійсних причин вибору ними значення “10:10″.

Конспірологічна версія
Власне, ця версія і дає назву феномену В.З.Г. Згідно припущенню, “10:10″ - це якесь зашифроване повідомлення, яким регулярно обмінюються члени якогось таємного товариства (очевидно, до цього товариства належать всі годинникарі). Версія неповна, оскільки не розкриває сенс послання. (Є два тлумачення повідомлення. Згідно першому, “10:10″ - це час, коли щось - невідомо що, але щось дуже значне – повинно відбутися. Друге тлумачення зовсім заперечує зв’язок “10:10″ з якимсь конкретним часом, а трактує феномен так: поки на всіх рекламах стрілкиі стоять в даному положенні, ніяких дій робити не слід; але якщо раптом почнуться реклами годинника з іншим значенням часу, значить, щось помінялося і необхідно діяти - невідомо як, але якось дуже вагомо.) Проте, слід визнати її однією з найлогічніших.

Економічна версія
Згідно цієї версії, фотографувати для реклами годинник із стрілками в положенні “10:10″ просто украй вигідно: нібито періодичні видання дають щедрі знижки на розміщення рекламних матеріалів з саме так знятим годинником. Річ у тому, що 10:10 - це час, коли традиційно вигулюють лабрадора В.Путіна - Коні. Нагадування про це украй приємно президенту і його адміністрації, що регулярно перегортує політичні, економічні і глянсові видання, де така реклама розміщена. Редактора чудово обізнані про цих їх звичках, і тому приймають рекламні макети з “правильним” часом з дисконтом (т.з. “знижки лояльності”). Версія, при всій її стрункості, страждає невідбутним недоліком: відсутністю підтверджень. Із зрозумілих причин, інформація про “знижки лояльності” ніколи не з’являлася в пресі. Немає прямих доказів і тому, що Коні вигулюють саме в 10:10 — ця інформація є секретною і строго охороняється ФСО. Але при цьому варто відзначити, що і спростувань економічної версії В.З.Ч. також ніколи не поступало - факт, що говорить сам за себе.

Версія Дена Брауна.
Авторська версія письменника Дена Брауна, по суті є конспірологичеськой версією з альтернативним тлумаченням. Браун вважає, що положення стрілок “10:10″ — повідомлення від старої антифашистської організації всім своїм членам і співробітникам, що організація ще діє, а боротьба - продовжується. Ось логіка Брауна: стрілки в положенні “10:10″ утворюють кут рівно 115 градусів. А 115 градусів за Цельсієм - це якраз температура, при якій закипає антифриз. “Антифриз” співзвучно “Анти-фріц” - саме таку назву носила організація, що партизанила в роки Другої світової на території Східної Європи. У неї, до речі, входило велике число годинникарів (вони відповідали за підготовку годинникових механізмів для вибухових пристроїв). По Брауну виходить, що “Анти-Фріц” діє дотепер. До речі, письменник вважає, що коли керівники “Анти-Фріца” вирішать, що їх місія повністю виконана, рекламні оголошення зміняться: стрілки прийдуть в положення “11:05″. “11:05″ однозначно читається як “V” — “victory”, “перемога”, тобто сенс повідомлення дуже простий: перемога за нами! В даний час Ден Браун готує про все про це книгу, робочу назву: “Тосол”.

Спроби розкриття В.З.Г. продовжуються, в ході проведення досліджень можлива поява нових версій.

Матеріал взято з ribel.org.ua

Збережіть прочитане на... Save...

WordPress!!!

Інше No Comments »

Сьогодні вирішив перейти на WordPress. Побачимо, що з того вийде…
Мої записи на Блоґґері можна проглянути тут: webauror.blogspot.com

Збережіть прочитане на... Save...

Вірш Aureole

Україна, Патріотизм, Творчість 1 Comment »

Aureole, яка першою зареєструвалась на моєму форумі, опублікувала свій вірш. Мені він сподобався, тому я вирішив опублікувати його тут:

Моїй Україні.
Прекрасна країно - Вкраїно моя!
Ліси і діброви, луги і поля,
Хатини у селах, будинки в містах,
Сучасні будівлі й соломяний дах!
І крик журавлиний, і крик немовляти.
Стежки у дитинстві і батьківська хата.
І руки матусі - натруджені руки.
І красень Дніпро і Чорнобильські муки
прекрасна у повнім розквіті твоїм
В зеленім розмаю, в поемах синів
і дочок оспівана піснею ти,
Живи Україно, живи і рости!

Збережіть прочитане на... Save...

Powered by WordPress | WP Theme & Icons by N.Design Studio
RSS записів RSS коментарів Login


Українська банерна мережа