This version of the page http://www.pg.com.ua/tampax_compak_multi-pack.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-07. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин компанії / Завдяки Tampax Compak Multi-Pack популярні чоловіки довідалися про те, що саме потрібно жінці, коли їй це справді потрібно



P&G Україна  
Basic info in English


Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті



Новини

Завдяки Tampax Compak Multi-Pack популярні чоловіки довідалися про те, що саме потрібно жінці, коли їй це справді потрібно

Прес-реліз. Київ, 21 червня 2005 року

Торгова марка Tampax Compak у незвичний спосіб презентувала універсальну упаковку Multi-Pack: новий продукт розіслали... чоловікам.

Протягом двох тижнів відомі ді-джеї, шоумени, теле- й радіоведучі, і інші популярні особистості чоловічої статі одержували загадкові посилки. У першій посилці, адресованій "Щирому цінителеві жінок", був вкладений набір ефірних олій і записка "Щирому цінителеві жінок завжди вдається підібрати потрібний аромат". Друга посилка-сюрприз, адресована "Щирому знавцеві жінок", містила подарунковий збірник "Думки й афоризми визначних людей", а також нагадування: "Щирому знавцеві жінок завжди вдається знайти потрібні слова". Третя, призначена "Щирому любителеві жінок", містила три види родзинок і супроводжувалася твердженням: "Щирому любителеві жінок завжди вдається додати родзинку". Ну, й завершувала цей загадковий процес посилка "Щирому цінителеві, знавцеві і любителеві жінок". Вона містила… нову упаковку Tampax Compak Multi-Pack із твердженням: "Щирому цінителеві, знавцеві й любителеві жінок завжди відомо, що саме потрібно жінці, коли їй це справді потрібно". Усе це супроводжував лист такого змісту:

"Вітаємо Вас, популярний, чарівний і прогресивний Чоловік!

Не випадково саме Вам адресоване це послання. Ви, напевно, здогадалися, що набір предметів у попередніх трьох посилках теж не випадковий. Саме справжній цінитель жінок завжди підкаже коханій потрібний аромат, особливо коли під рукою їх цілий букет. Справжній знавець прекрасної статі завжди підбере потрібні слова, оскільки йому є з чого вибирати. А в запасі у справжнього любителя жінок завжди є набір родзинок, щоб додати саме ту, що потрібна.

У цій четвертій посилці те, що потрібно жінці, коли їй це справді потрібно. Tampax Compak Multi-Pack - універсальне упакування з набором засобів гігієни нового покоління з різним ступенем поглинання - на всі життеві випадки. Адже мультиупакування Tampax Compak містить у собі одразу декілька розмірів: 8 Lites / 8 Regular / 8 Super .

Чи здивовані Ви? Адже у нас ще поки не вважається прийнятним втручатися в такі інтимні справи своєї коханої. У той час як саме в складні дні їй особливо хочеться відчути тепло й турботу коханого чоловіка. Їй приємно, коли близький чоловік ставиться до неї з належною увагою.

Чим більше чоловіків зрозуміє це - тим більше буде гармонії, взаєморозуміння й любові!"

Провести таку незвичайну акцію дозволила поява на ринку мультиупакування Multi Pack, що дало змогу навіть чоловікові, який забажає виявити турботу про кохану у складний для неї період, не помилитися у виборі, а жінці мати під рукою універсальний набір якісних гігієнічних засобів Tampax Compak для будь-якого випадку.

"Всі ми давно звикли до цукерок асорті, наборів олівців, інструментів, манікюрних та косметичних наборів на всі випадки. Такі речі роблять наше життя більш приємним та простим. Саме тому ми замислилися над тим, як ми можемо зробити для жінки життя простішим тоді, коли це їй потрібно найбільше. Так, нещодавно торгова марка Tampax Compak розробила та представила на українському ринку універсальну упаковку Multi-Pack, що дозволяє отримати в одній упаковці набір тампонів декількох ступенів поглинання для будь-якого дня циклу, адже потреби жінки в такі дні постійно змінюються. "Тепер з Tampax Compak Multi-Pack Ви ніколи не помилитесь у виборі, навіть якщо в магазин за покупками для Вас піде чоловік :)"- розповідає представник торгової марки Tampax Яна Горохова.

Tampax Compak - нове слово в засобах жіночої гігієни. Лінія представлена розмірами Lites(< 6g, ), Regular ( 6-9g, ), Super ( 9-12g, ), Super Plus ( 12-15g, ). Незважаючи на те, що тампони Tampax Compak з'явилися на полицях магазинів нещодавно, вони вже встигли завоювати довіру українських жінок. Зручний пластиковий аплікатор забезпечує гігієнічне введення, в будь-якій ситуації і де б жінка не перебувала. Tampax Compak з маленьким аплікатором створений бути непомітним. Він вироблений з натуральних матеріалів - віскози та бавовни, що додає жінці приємне відчуття комфорту та впевненості.

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, до Яни Горохової за тел. (38-044) 492-0123.

Нагору  |  До списку всіх новин


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту