This version of the page http://www.pg.com.ua/ariel_football.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-07. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин компанії / Акція від Ariel "Чиста перемога - Бездоганна чистота!"



P&G Україна  
Basic info in English


Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті



Новини

Акція від Ariel "Чиста перемога - Бездоганна чистота!"

Офіційні правила та умови акції "Чиста перемога - Бездоганна чистота!" (надалі - "Правила")

1. Організатор та Виконавець Акції, територія та строки (тривалість) її проведення

1.1. Організатором Акції "Чиста перемога - Бездоганна чистота!" є Товариство з обмеженою відповідальністю з іноземною інвестицією "Проктер енд Гембл Україна" (надалі - "Організатор"), Місцезнаходження Організатора: 04070, Україна, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 13/5 (літ.А), Реквізити Організатора: р/р 26008200008006, Сітібанк Україна, МФО 300584, ЄДРПОУ 19341005.

1.2. За замовленням Організатора Акція проводиться Товариством з обмеженою відповідальністю "БІЗНЕС ТЮНІНГ ЦЕНТР" (надалі - "Виконавець"). Місцезнаходження Виконавця: м. Київ, б-р Дружби Народів, 24/2. Реквізити Виконавця: р/р 2600844571 в АППБ "Аваль" м. Київ, МФО 380805, код ЄДРПОУ 33101757, ІПН 331017526558, № свідоцтва 37666486.

1.3. Акція проводиться на всій території України в місцях проведення Акції - супермаркетах та магазинах в містах: Київ, Дніпропетровськ, Харків, Донецьк, Кременчук, Запоріжжя, Одеса, Іллічівськ, Вінниця, Сімферополь, Луцьк, Чернівці, позначених відповідними рекламними матеріалами, перелік яких наведений у п.10 даних Правил (надалі - "Торгові Точки" або "Місця проведення Акції").

1.4. Акція триватиме з 26 травня 2006 року по 25 червня 2006 року включно (надалі - "Строк проведення Акції" або "тривалість Акції").

2. Участь в Акції

2.1. Учасниками Акції можуть бути громадяни України, яким виповнилося 18 років, що виконали умови та правила цієї Акції, які викладені нижче (надалі по тексту - "Учасники Акції"). Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь працівники Організатора/Виконавця Акції і будь-яких інших компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Акції та їх близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки). Участь в Акції неповнолітніх, обмежено дієздатних і недієздатних осіб здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

2.2. Продукція, яка бере участь в Акції (далі за текстом - "Акційна продукція"):
- упаковки прального порошку Ariel вагою 2,4 кг; 4,5 кг; 6 кг і 9 кг,
- упаковки прального порошку Tide вагою 2,4 кг; 4,5 кг;6 кг і 9 кг,
- упаковки прального порошку Bonux вагою 2,4 кг; 4,5 кг; 6 кг і 9 кг, що продаються у місцях проведення Акції.

2.3. Для участі в Акції необхідно:
- в період проведення Акції здійснити покупку хоча б одної упаковки Акційної продукції;
- звернутись до консультанта по товарам (представника Виконавця Акції), який знаходиться у Торговій точці, в якій була придбана Акційна продукція, пред'явити йому оригінал касового чеку про її оплату, при цьому касовий чек, повинен бути виданий Торговою точкою, в якій перебуває консультант і дата його видачі повинна бути в межах періоду проведення Акції. Консультант здійснить відповідну відмітку на касовому (касових) чеку (чеках) та видасть Учаснику листівку з відривним купоном з індивідуальним номером Учасника, що відповідає номеру на Анкеті Учасника (надалі - "Анкета Учасника"), а також вручить Миттєве Заохочення, якщо це відповідає умовам, визначеним нижче;
- заповнити Анкету Учасника та віддати її консультантові, залишивши собі відривний купон. Анкету Учасника необхідно заповнити із указанням наступної інформації: ПІБ, адреса проживання, контактний телефон, підпис Учасника. Анкети Учасників допускаються до участі в Акції, якщо вони передані консультантам не пізніше 25 червня 2006 року. До участі в Акції допускаються лише повністю та розбірливо заповнені Анкети з підписом Учасника.

2.4. Організатор Акції має право відмовити в участі в Акції і наданні заохочення особі, яка неправильно, не повністю або нерозбірливо заповнила Анкету Учасника, не підписала Анкету Учасника і/або не дотрималась умов цих Правил.

2.5. Учасником Акції вважається особа, яка належним чином виконала усі вимоги даних Правил та вказала всі необхідні дані у Анкеті учасника Акції.

3. Заохочення Акції

3.1. Фонд заохочень Акції складають:

3.1.1. Головні заохочення: телевізор JVC (модель Tv29' JVC AV-2934LE) - 70 шт.

3.1.2. Інші заохочення: набір для прання, що складається з 1 упаковки прального порошку Ariel 2,4кг, та 1 упаковки прального порошку Ariel Color 450 гр., та 1 упаковки засобу для прання Lenor Концентрат 1 л - 400 шт.

3.1.3. Миттєві заохочення: набір для прання, що складається з 1 упаковки засобу для прання Lenor Концентрат 35 гр. та 1 упаковки прального порошку Ariel 150 гр. - 21 600 шт. Під можливістю отримати одне з вказаних вище заохочень розуміється можливість придбати кожне з них за акційною ціною, що вказана нижче.

3.2. Кількість заохочень обмежена. В кожному місці проведення Акції протягом кожного дня строку її проведення, миттеві заохочення мають право отримати перші 21600 учасників Акції. Зважаючи на те, що кількість миттевих заохочень обмежена, Організатор/Виконавець Акції не несе відповідальності за вичерпання миттевих заохочень протягом кожного дня проведення Акції.

Отримання учасниками Акції миттевих заохочень здійснюється в місці проведення Акції, де було здійснено придбання Акційної продукції відразу після пред"явлення чеку, як це визначено вище.

У випадку відмови Учасника Акції від отримання Миттевого заохочення в місці проведення Акції, вважається, що Учасник Акції відмовляється від його отримання. У такому випадку, учасник Акції не має права вимагати від Організатора Акції або Виконавця Акції будь-якої компенсації Миттевого заохочення. Миттеві Заохочення, від отримання яких Учасник Акції відмовився, Організатор/Виконавець Акції використовує на власний розсуд.

Відповідальність за наявність необхідної кількості Миттевих заохочень в кожному місці проведення Акції покладається на Виконавця Акції.

3.3. Особи, що виконали умови, визначені вище, але не отримали Миттевого заохочення у зу"язку з їх вичерпанням, також мають права прийняти участь в Акції та потенційно мають можливість отримати одне з Головних або Інших заохочень відповідно до цих Правил.

3.4. Заміна заохочень грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом не допускається. Заохочення обміну та поверненню не підлягають. Передача права на отримання заохочення іншій особі не допускається.

3.5. Организатор Акціїї залишає за собою право збільшити загальний Фонд заохочень Акції та добавити додаткові заохочення.

4. Порядок визначення Переможців Акції та умови отримання заохочень

4.1. Визначення Переможців Акції, кожен з яких отримає 1 з Головних заохочень або 1 з Інших заохочень, проводиться відповідно до вимох цих Правил та нижче зазначеної процедури, у кожному з місць проведення Акції (надалі - "Церемонія"). Всього буде проведено 56 Церемоній, на кожній з яких буде визначений один Переможець Акції, який отримає право на придбання 1 Головного заохочення за акційною ціною 1 грн. 20 коп. з ПДВ; та 10 Переможців Акції, які отримають право на придбання 1 Іншого заохочення за акційною ціною 3 копійки з ПДВ.

4.2. Церемонії організовуються та проводяться спільною комісією Організатора та Виконавця. До участі в Церемонії будуть допущені Учасники Акції, що придбали Акційну продукцію, у Торговій точці, у який проводиться Церемонія.

4.3. Детальне інформування щодо місць та дати проведення Церемонії здійснюється за допомогою анонсування Акції у Торгових точках протягом строку проведення Акції, а також за допомогою інтернет-сайту www.pg.com.ua. Особиста присутність Учасників Акції на Церемонії не обов"язкова.

4.4. Переможців Акції, що отримують право на придбання Головних заохочень та Інших заохочень, буде визначено методом випадкового вибору спільною комісією Організатора і Виконавця Акції.

4.5. За ходом і результатами Акції спостерігатиме компетентна комісія. Організатор/Виконавець Акції гарантує об'єктивність визначення переможців.

4.6. За результатами проведення кожної Церемонії буде складено перелік осіб, що визнано Переможцями Акції, та складений відповідний протокол, що затверджує результати проведення Акції, що підписується спільною комісією Організатора і Виконавця Акції. Переможцями Акції вважається особи, інформацію про яких будет внесено в ций протокол за результатами випадкового вибору. Якщо при видачі Заохочень буде з"ясовано, що хто-сь з Переможців Акції не відповідає цим Правилам (є неповнолітньою особою, не вказав будь-яку інформацію, що необхідна відповідно до цих Правил, та інш.) таку особу відповідно до цих Правил буде визнано такою, що не має права на участь в Акції та відповідно не може бути Переможцем Акції та отримати право на придбання заохочення за акційною ціною. В такому випадку така особа не має права вимагати від Організатора Акції або Виконавця Акції будь-якої компенсації.

5. Порядок видачі Заохочень

5.1. Придбання заохочень Переможцями Акції за акційною ціною, які набули на це право, здійснюється, якщо відповідний Переможець Акції присутній особисто на Церемонії - в місцях проведення Церемонії, в день її проведення, за наявності діючого паспорта громадянина України, оригінала довідки про присвоєння йому індифікаційного номера, та відривного купону з індивідуальним номером Учасника, що відповідає номеру на Анкеті Учасника.

5.2. У разі якщо Переможець Акції, який отримав право на придбання Головного або Іншого заохочення за акційною ціною, не отримав таке Заохочення в день проведення Церемонії, його буде повідомлено про це за телефоном, вказаним в його Анкеті Учасника (для Головних Заохочень - шляхом направлення письмового повідомлення з вказанням часу та місця отримання Заохочення (телеграмою або листом) за адресою, що вказано в його Анкеті Учасника), протягом 15 робочих днів з дати проведення Церемонії. В такому випадку такий Переможець Акції може реалізувати своє право на придбання Заохочення в час, вказаний Виконавцем Акції, у відповідному місці проведення Акції, за умови надання копії діючого паспорта громадянина України, оригінала довідки про присвоєння йому індифікаційного номера та відривного купону з індивідуальним номером Учасника, що відповідає номеру на Анкеті Учасника.

5.3. У випадку якщо Переможець Акції, який отримав право на придбання заохочення за акційною ціною, не з"явився для отримання відповідного заохочення в час, як це зазначено вище, буде вважатися, що такий Переможець відмовляється від отримання Заохочення, втрачає право на таке Заохочення та не має права вимагати від Організатора Акції або Виконавця Акції будь-якої компенсації.

5.4. Передача миттєвих заохочень Учасникам Акції здійснюється в порядку та на умовах цих Правил.

5.5. Оподаткування Учасників Акції, що отримали Заохочення, провадиться відповідно до чинного законодавства України. Виконавець Акції провадить нарахування та сплату податку з доходів фізичних осіб Учасників Акції, що отримали Заохочення, та направляє інформацію про отримання Заохочення, нарахування та сплату податку до відповідних податкових органів. В подальшому Організатор/Виконавець Акції не несе відповідальності стосовно зобов'язань Учасників Акції, що отримали Заохочення, у відношенні сплати податку з доходів фізичних осіб.

6. Обмеження

6.1. Організатор не несе відповідальності за достовірність інформації наданої Учасниками Акції щодо контактів з ними.

6.2. Відповідальність Організатора/Виконавця Акції не виходить за межі вартості та кількості Заохочень, вказаних у цих Правилах та Умовах.

6.3. Організатор Акції не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожар, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора/Виконавця Акції обставини.

6.4. Організатор/Виконавець Акції не несе відповідальності за неможливість надання можливості придбати Заохочення переможцям Акції з будь-яких причин, що не залежать від Організатора/Виконавця Акції, в т.ч. у випадку, якщо контактна адреса, ім'я та/або прізвище, номер телефону або інший спосіб зв'язку з Переможцем були вказані невірно та/або нерозбірливо, або змінено тощо. При цьому такий Переможець не має права на одержання від Організатора Акції будь-якої компенсації.

6.5. Організатор Акції не несе відповідальності стосовно подальшого використання наданих Заохочень Переможцями Акції після їх одержання, та за неможливість Переможця Акції скористуватись наданим Заохоченням з будь-яких причин. Відповідальність за якість наданих Заохочень несе їх виробник.

6.6. Організатор Акції не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками/Переможцями Акції і прав на придбання Заохочень за акційною ціною. Організатор Акції не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

6.7. Організатор/Виконавець Акції мають право відмовити в видачі Заохочення Переможцю Акції, що отримав таке право, якщо такий Переможець не надав або надав несвоєчасно документи, що визначені цими Правилами, або не виконав інших умов цих Правил. При цьому такий Переможець не має права на одержання від Організатора Акції будь-якої компенсації.

7. Порядок і спосіб інформування про умови Акції

7.1. Інформування щодо правил та умов проведення Акції здійснюється шляхом публікації цих Правил та Умов у газеті "Известия" від 25.05.2006 року, за допомогою анонсування Акції на Інтернет-сайті www.pg.com.ua, а також у місцях проведення Акції.

7.2. Зміна та доповнення правил та умов Акції можливі у випадку їх затвердження Організатором Акції та опублікування на Інтернет-сайті www.pg.com.ua. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих Правил та Умов.

8. Надання інформації

8.1. Для участі в Акції необхідним є надання особистої інформації, що визначено цими Правилами та Умовами, зокрема: П.І.Б., номеру телефону, адреси (індекс, місто, вулиця, будинок, квартира), дійсний паспорт громадянина України, Довідка про присвоєння ідентифікаційного коду.

8.2. Організатор Акції гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації, він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації і надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави та у порядку, що визначений чинним законодавством України.

8.3. Збір вищезгаданої інформації дозволить Організаторові/Виконавцеві Акції якнайскоріше передати Заохочення Учасникам Акції, краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості

8.4. Беручи участь у Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання наданої інформації Організатором/Виконавцем Акції з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою, у тому числі право публікації його імені і фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудио- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, без обмеження по території, терміну та способу такого використання, і таке використання не компенсується (не оплачується) Організатором/Виконавцем Акції та/або третіми особами.

9. Інші положення

9.1. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Умов, і/або питань, не урегульованих цими Умовами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог діючого законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.

9.2. Результати Акції є остаточними і не підлягають переглядові.

9.3. Організатор Акції є власником всіх листівок з відривними купонами.

9.4. Заповненням та підписанням Анкети Учасника відповідно до цих Правил Учасник Акції підверджує факт ознайомлення з даними Правилами та умовами Акції і повну згоду з ними. Порушення Учасником цих Правил та умов Акції або відмовлення Учасником від виконання цих Правил та Умов, надання недостовірної інформації у листі Учасника автоматично позбавляє його права на одержання Заохочення.

10. Місця проведення Акції

1 Винница Грош, Чехова 23
2 Днепропетровск Варус-1, Паникахи, 15
3 Днепропетровск Варус-2, Новокрымская, 3а
4 Днепропетровск Пик-12, пр-т. Петровского, 58
5 Днепропетровск Пик-14, Калиновая, 3
6 Донецк Amstore, пр. Ильича, 23д
7 Донецк Amstore, ул. Соколиная, 38
8 Донецк Amstore, ул. Стадионная, 3
9 Донецк ДЦ, магазин "Нептун", блв. Т. Шевченко 93
10 Донецк ДЦ, ТЦ "Белый Лебедь", ул. Артёма 143
11 Донецк ДЦ, ТЦ "Юзовский", пл. Коммунаров 1
12 Донецк ДЦ, ул. Артёма 160
13 Донецк/Макеевка Amstore, ул. 250-летия Донбасса, 78
14 Житомир ДЦ, магазин "Молодёжная Мода", пл. Победы 3
15 Житомир ДЦ, пр-т Мира 15
16 Житомир ДЦ, ул. Московская 14
17 Житомир ДЦ, ЦУМ, ул. Киевская 37
18 Запорожье Amstore, ул. Победы, 64
19 Запорожье Кит, Заднипровская, 9
20 Иьичевск Таврия-В, ул. Ленина, 35
21 Киев Karavan, Луговая, 12
22 Киев Magellan, Глушкова, 13B
23 Киев ДЦ, Б. Житомирская 40
24 Киев ДЦ, гастроном "Старокиевский", б-р Леси Украинки 24
25 Киев ДЦ, кинотеатр "Панорама", ул. Шота Руставели 15
26 Киев ДЦ, Льва Толстого 5-а
27 Киев ДЦ, м. Дарница, ул. Малышко 2-а
28 Киев ДЦ, м. Левобережная, выход к готелю "Турист"
29 Киев ДЦ, м. Минская, ул. Тимошенко 29
30 Киев ДЦ, м. Позняки, ул. Срибнокильская 5-б
31 Киев ДЦ, м. Святошин, пр-т Победы 108/1
32 Киев ДЦ, О. Телиги 15
33 Киев ДЦ, пр-т Победы 136
34 Киев ДЦ, Русановская набер. 10
35 Киев ДЦ, ТД "Изумруд" м. Харківская, ул. Декабристов 7
36 Киев ДЦ, ТЦ "Алладин" ул. Гришка 3-а
37 Киев ДЦ, ТЦ "Березняки", ул. Серафимовича 13
38 Киев ДЦ, ТЦ "Днепровский", ул. Вершигоры 1
39 Киев ДЦ, ТЦ "Квадрат" Гната Юры 20
40 Киев ДЦ, ТЦ "Квадрат" пл. Славы
41 Киев ДЦ, ТЦ "Эко", пр-т Маяковского 17
42 Киев ДЦ, ул. Б. Житомирская 40
43 Киев ДЦ, ул. Вышгородская 33
44 Киев ДЦ, ул. Героев Днепра 43-в
45 Киев ДЦ, ул. Жолудева 4
46 Киев ДЦ, ул. Мельникова 1
47 Киев ДЦ, ул. Порика 3
48 Киев ДЦ, ул. Саксаганского 106/17
49 Киев ДЦ, ул. Срибнокильская 5-б
50 Киев ДЦ, ул. Щербакова 64
51 Киев ДЦ, универмаг "Зализнычный" пр-т Воздухофлотский 44
52 Киев ДЦ, универмаг "Московский", пр-т 40-летия Октября 104
53 Киев ДЦ, универсам "Фестивальный", пр-т Маяковского 43/2
54 Киев Сильпо, Драйзера 8
55 Киев Сильпо, Пролиски
56 Киев Фуршет, Баггоутовская
57 Киев Фуршет, Кибальчича
58 Киев Фуршет, Нивки
59 Киев, Вишневое Сильпо
60 Кременчуг Prostor HM
61 Кременчуг ДЦ, Дом Торговли, ул. Ленина 16/9
62 Кременчуг ДЦ, пр-т 50-ти летия Октября 39
63 Луцк Pakko
64 Львов ДЦ, ул. Ваговая 2
65 Львов ДЦ, ул. Щирецкая 36, рынок "Пивденный"
66 Львов ДЦ, ЦУМ, Княгини Ольги 106
67 Николаев ДЦ, Красных Маёвщиков 13
68 Николаев ДЦ, пр-т Ленина 24
69 Николаев ДЦ, ул. Никольская 47
70 Одесса Копейка, Паустовского
71 Одесса Наталка, пл. Деревянко
72 Одесса Таврия-В, ул. Гастелло, 50
73 Одесса Таврия-В, ул. Люстдорфская 140/1
74 Одесса Фоззи-Юг, Днепропетровская дор., 93
75 Одесса Экспансия-Юг, ул. Балковская, 88
76 Симферополь Фоззи, Кирова, 19
77 Сумы ДЦ, ул. Харківская 4
78 Сумы ДЦ, универмаг "Киев", ул. Кооперативная 1
79 Харьков Blesk
80 Харьков Digma
81 Харьков Klass
82 Харьков Target
83 Черновцы Pakko

Нагору  |  До списку всіх новин


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту