This version of the page http://www.itcomp.edu-ua.net/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-07. The original page over time could change.
Конкурс "Вчитель-новатор"
Головне меню
Головна
Реєстрація
Учасники
Відвідувачі
Матеріали учасників
Переможці
Фотогалерея
Перший конкурс
Другий конкурс
Третій конкурс
Для вчителя-новатора
Авторизація
логін:
пароль:
забули пароль?
реєстрація
Copyright © 2007
Інститут інформаційних
технологій і засобів навчання
ПОШУК ФОРУМ DVD КОНТАКТ МАПА САЙТУ
ГОЛОВНА
  версія для друку
ЧЕТВЕРТИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС “ВЧИТЕЛЬ-НОВАТОР”

На виконання програми “Партнерство в навчанні” компанія Майкрософт Україна за сприяння Міністерства освіти і науки України та Академії педагогічних наук України підтримує проведення конкурсу, мета якого — опанування освітянами сучасних інформаційно-комунікаційних технології та підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання. Конкурс спрямований на підвищення якості навчання учнів та студентів у галузі інформаційно-комунікаційних технологій, розвиток ініціативи педагогів та науковців у розробці та вдосконаленні навчально-методичних матеріалів для якісного вивчення програмних продуктів Microsoft, у розробці програмних засобів навчального призначення, надання практичної допомоги вчителям загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, викладачам та студентам ВНЗ в оволодінні інноваційними методами навчання та забезпечення вільного доступу освітян до національних освітніх електронних ресурсів.

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ
  1. Організатори конкурсу. Безпосереднім організатором конкурсу є Інститут інформаційних технологій і засобів навчання АПН України. Інформаційну підтримку здійснює журнал “Комп’ютер у школі та сім’ї”.
  2. Учасники конкурсу. Участь у конкурсі можуть брати: учителі загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, науковці, викладачі та студенти вищих навчальних закладів усіх рівнів акредитації, а також викладачі інститутів післядипломної освіти. Конкурс проводиться у трьох номінаціях: а) учителі загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів; б) викладачі вищих навчальних закладів і науковці; в) студенти ВНЗ.
  3. Термін проведення конкурсу. Конкурс проводиться з 01.06.2007р. до 15.12.2007р.
  4. Зміст матеріалів. На конкурс можуть подаватися розробки уроків, конспекти лекцій, підручники, навчальні та навчально-методичні посібники, методичні розробки тощо для вищих, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, що описують або використовують програмні продукти Microsoft, а також програмні засоби навчального призначення. Перевага надається роботам, що охоплюють усю тему повністю, наприклад розробки уроків або конспекти лекцій по Excel, Access тощо. Програмні засоби навчального призначення розміщуються на сайті окремо від навчально-методичних матеріалів. Студенти ВНЗ беруть участь тільки в розробці програмних засобів навчального призначення.
  5. Форма подання матеріалів. Матеріали подаються тільки в електронному вигляді.
  6. Реєстрація учасників. Учасники конкурсу реєструються на сайті www.itcomp.edu-ua.net, для чого потрібно заповнити форму: прізвище, ім’я, по батькові, місце роботи, посада, e-mail, номінації конкурсу, вид матеріалу, що подається (навчально-методичні матеріали, програмні засоби навчального призначення), назва та коротка анотація роботи (до 10 рядків), очікуваний термін подання матеріалу. Після реєстрації учаснику надсилається пароль, який є дозволом для розміщення матеріалів на сайті.
  7. Адреса та термін подання матеріалів. Матеріали надсилаються на сайт www.itcomp.edu-ua.net не пізніше 01.12.2007р.
  8. Доступ до матеріалів. Доступ до матеріалів вільний для всіх відвідувачів, які зареєструються на сайті www.itcomp.edu-ua.net. Після реєстрації відвідувач отримує пароль доступу до матеріалів. Усі матеріали відвідувачі можуть вільно використовувати в навчально-виховному процесі.
  9. Переможці. Журі визначає 10 переможців (по 3 призи у кожній із трьох номінацій та автора найкращої роботи конкурсу).
  10. Нагородження учасників. Відповідно до програми “Партнерство в навчанні” компанією “Майкрософт” Україна для переможців кожної номінації встановлено 3 призи (I місце – переносний ПК laptop).
    Найкращу роботу конкурсу буде відзначено спеціальним суперпризом від компанії “Майкрософт Україна.
    Фотографії переможців будуть надруковані на кольорових обкладинках журналу “Комп’ютер у школі та сім’ї”.
  11. Найкращу роботу конкурсу буде відзначено спеціальним суперпризом від компанії “Майкрософт.
  12. Фотографії переможців будуть надруковані на кольорових обкладинках журналу “Комп’ютер у школі та сім’ї”.
  13. Керівництво. Організацією і проведенням конкурсу керує оргкомітет, склад якого визначається організаторами конкурсу.
  14. Журі. Персональний склад журі визначається організаторами конкурсу. Під час проведення підсумків буде враховуватися дата подання матеріалів. Раніше подані матеріали будуть мати більший пріоритет.
  15. Підсумки. Підсумки конкурсу будуть оголошені під час проведення загальних зборів переможців конкурсу у грудні 2007р.

СКЛАД ОРГКОМІТЕТУ ЧЕТВЕРТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ КОМПАНІЇ МАЙКРОСОФТ УКРАЇНА “ВЧИТЕЛЬ–НОВАТОР”

1. Биков В.Ю. - голова оргкомітету
2. Кортні Зукоскі
3. Бібік  Н.М.
4. Задорожна Н.Т.
5. Руденко В.Д.

СКЛАД ЖУРІ ЧЕТВЕРТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ КОМПАНІЇ МАЙКРОСОФТ УКРАЇНА “ВЧИТЕЛЬ–НОВАТОР”

1. Даниленко Л.І. - голова журі
2. Кортні Зукоскі
3. Мацьоха О.М.
4. Осипа Р.А.
5. Фокіна Т.Г.
6.  Патланжоглу М.О.

За довідками звертайтеся за адресою: itcomp@edu-ua.net, тлф. (044) 483–82–86, 486–65–59.
Контактна особа: Задорожна Наталія Тимофіївна.

 
Останні новини
14червня, 2007
Відкрито форум
Запрошуємо до спілкування! Будемо вдячні за Ваші пропозиції щодо змісту порталу "Для вчителя-новатора"
01червня, 2007
Початок роботи конкурсу
Початок роботи Четвертого Всеукраїнського конкурсу „Вчитель-новатор”.
31травня, 2007
Відкрито сайт конкурсу
Відкрито сайт Четвертого Всеукраїнського конкурсу „Вчитель-новатор”.
22травня, 2007
Конференція з нагоди запуску україномовних продуктів Microsoft® Windows VistaTM та 2007 Office System
Проводилася конференція з нагоди запуску україномовних продуктів Microsoft® Windows VistaTM та 2007 Office System
Всього
   Відвідувачів: 128
   Учасників: 91
   Матеріалів: 28
детальніше