This version of the page http://www.asta.edu.ua/news/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-01. The original page over time could change.
Національний університет ДПС України
 
Новини

      
      Відбулася урочиста церемонія з нагоди випуску офіцерів факультету податкової міліції. У цьому році лави податкової міліції поповнять 226 випускників факультету за спеціальністю “Правоохоронна діяльність”.
      На святково прибраній площі перед головним корпусом університету зібралися батьки та близькі, викладачі та наставники випускників. Начальник факультету полковник Й.Ю. Андруліс зачитав наказ про присвоєння курсантам офіцерських звань. Молодих офіцерів щиро привітали ректор університету П.В. Мельник та начальник податкової міліції України В.І. Корячкін. Рішенням Вченої Ради ім’я випускника Кашкіна Дмитра Ігоровича занесено до Золотої книги університету. Члени ректорату вручили їм дипломи та почесні грамоти.
      Зі словами подяки до викладачів та командирів звернулися випускник, відмінник навчання Вадим Воронюк та мати випускника Тильчик Г.К. По закінченні свята відбулася зворушлива церемонія прощання з прапорами Національного університету ДПС України та факультету податкової міліції. Далі були теплі слова рідних та друзів, щасливий сміх та сльози радості.
       докладніше »


      Протягом шести місяців Національний університет державної податкової служби України звертався до активних, цілеспрямованих, впевнених у своїх знаннях випускників шкіл, запрошуючи їх взяти участь у радіовікторині "Пошуки нових знань". Півроку учасники вікторини шукали відповіді на її питання у різних джерелах, брали консультації у податківців-практиків і вчасно надсилали листи з відповідями електронною поштою, або на Хрещатик, 26.
       Працювали не тільки учасники вікторини. Шість місяців працювала конкурсна комісія, яку очолював ректор університету Петро Володимирович Мельник. Щомісяця комісія ретельно аналізувала відповіді кожного з учасників вікторини і рішення про переможців звучало на першому каналі українського радіо та розміщувалося на сайті університету.
       Гаряча дискусія розгорілася при визначенні переможців вікторини за 6 місяців. Першою переможницею радіовікторини визнали Надію Андрікевич із села Садове Літинського району, що на Вінниччині, другою – Валентина Олейник із міста Слов´янськ Донецької області. Третьою стала Ольга Савич із міста Нетішин Хмельницької області.
       Нагадаємо, якщо переможці вікторини успішно складають вступні іспити, то вони мають перевагу при зарахуванні на навчання в Національний університет державної податкової служби України за рахунок коштів державного бюджету.
       докладніше »


      Випереджаючий розвиток інформаційних технологій є однією з найбільш яскраво виражених тенденцій світової економіки за останні два десятиріччя. Впровадження інформаційних технологій в усі сфери економіки і громадського життя створює можливості для зростання ефективності виробництва, кардинальним чином змінює механізми функціонування багатьох інститутів, у тому числі держави. Цим проблемам була присвячена VІ Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми впровадження інформаційних технологій в економіці". Організатори заходу – Національний університет ДПС України, Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана та Національний технічний університет "КПІ".
       Відкрив конференцію перший заступник Голови ДПА України Вадим Кайзерман. Він наголосив, що у більшості промислово розвинутих країн стан галузі інформаційних технологій є одним з індикаторів якості економічного зростання. Доповідач відзначив, що в Україні розвитку цієї сфери приділялося недостатньо уваги, внаслідок чого, незважаючи на наявність кадрового й освітнього потенціалу, утворилося значне відставання. Разом з тим в Україні існує традиційно високий рівень інженерно-технічної освіти, а збереження високотехнологічних секторів промисловості визначає випереджальні темпи зростання економіки. Потенційно Україна у найближчий час може стати однією з ведучих інформаційних держав світу. Проте, такий прорив припускає наявність чіткої стратегії розвитку галузі, послідовної і скоординованої державної політики у цій сфері.
       Проректор з наукової роботи нашого університету Людмила Тарангул зачитала вітання учасникам конференції від ректора, народного депутата України Петра Мельника, а також проінформувала учасників конференції про стан наукової роботи в університеті, участь науковців вузу в розробці проекту Податкового кодексу України.
       На пленарному засіданні з доповіддю "Прогнозування макропоказників в умовах транзитивної економіки" виступила Валентина Плескач, доктор економічних наук, завідувач відділення інформаційно-аналітичного забезпечення та економіко-математичного моделювання Науково-дослідного фінансового інституту Міністерства фінансів України. Інтелектуальний аналіз бізнесових даних запропонував учасникам конференції Максим Краснюк, кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри інформаційних систем в економіці Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. З моніторингом безпеки інформаційних систем познайомив учасників конференції Вадим Мухін, кандидат технічних наук, доцент Національного технічного університету "КПІ".
       Учасники конференції розглянули та обговорили наступні проблеми: моделювання та інформаційні технології в оподаткування, банківські інформаційні системи та електронна комерція, інформаційні системи і технології в економіці, системи та технології підтримки прийняття рішень, інформаційні технології в освіті та інформаційна безпека.
       докладніше »


      
      21 травня в Ужгороді гандбольна команда Національного університету ДПС України в іграх плей оф за 3 місце виборола бронзу національного чемпіонату. Підопічні Сергія Неманіхіна стали справжньою сенсацією чемпіонату, залишивши після себе ужгородські «Карпати» та київський «Спартак».
      Золоту медаль виборов запоріжський «Мотор», срібну отримала львівська «Галичанка».
      В результаті вдалих виступів Юлія Гарбаренко, Наталія Панасюк та Анна Рогожинська запрошені відстоювати честь України у Національній збірній.
       докладніше »

Новини
Всі новини
Події
Навчання
Наука
Спорт
Про університет
Історія
Інформація про університет
Керівництво
Міжнародна діяльність
Профспілкова діяльність
Телефонний довідник
Карта студмістечка
Фотогалерея
Храм Св. Миколая
Болонський процес
Оголошення
Карта сайта
Вступникам
Приймальна комісія
Правила прийому до
університету
Умови вступу до університету
Умови вступу до коледжу
Умови вступу на факультет
заочного навчання
Умови вступу до аспірантури
Умови вступу до докторантури
На допомогу абітурієнту
Ваші запитання щодо вступу
Підготовчі курси
Структура
Факультет податкової міліції
Обліково-економічний
факультет
Факультет фiнансів та
банківської справи
Факультет економіки та
оподаткування
Юридичний факультет
Факультет заочного навчання
Факультет військової
підготовки
Фінансово-економічний
коледж
Інститут післядипломної
освіти
Інформаційно-видавничий
центр
Наука
Електронна бібліотека
Науково-дослідний центр з
проблем оподаткування
Науково-дослідний інститут
фінансового права
Вчена рада університету
Спеціалізована вчена рада
27.855.01
Спеціалізована вчена рада
27.855.02
Наукові конференції
Науково-практичний
семінар
Олімпіади
Видання
Газета "Податкова Академія"
Збірник "Науковий вісник"
Видання університету
Студентське життя
Профком студентів
Культурно-мистецький центр
"Сузір'я"
Спорт
Корисні посилання