This version of the page http://www.zamki.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-06-30. The original page over time could change.
ТОВ "ТВК "Максус": Світ замків та дверної фурнітури
    
  
     Про компанію Новини Консультації Вакансії Контакти
 Замки
 Доводжувачі
 Завіси
 Циліндри
 Ручки
 Дверна фурнітура
 Вінілшкіра
 Інструменти
 Круги по металу
 Круги по камню
 Лаки
 Фарби
 Клея
Про компанію "Максус"

Торгівельно виробнича компанія "Максус" (ТМ "MAXUS", Україна) розпочала свою діяльність в 2006 році, як підприємство, основою спеціалізації якого є випуск і реалізація широкого асортименту замків і дверної фурнітури.

В компанію "MAXUS" залучені на роботу професіонали даного сегменту ринку, котрі протягом більше 10 років успішно співпрацювали з провідними італійськими, російськими, іспанськими, турецькими виробниками замків та супутніх товарів.

Опираючись на маркетингових дослідженнях і практичному досвіді, вибір саме цього направлення виявився достатньо вдалим, і продукція іноземних виробників успішно знайшла свого покупця. Події минулого року в Україні, орієнтація на підйом національного виробництва та зусилля Президента і Уряд України по стимулюванню та підтримці вітчизняного виробника зробили можливим і актуальним виробництво замків і дверної фурнітури в Україні. Це, в свою чергу, обумовило створення і вихід на ринок активно розвиваючої української компанії та однойменної торгівельної марки "MAXUS".

Вивчаючи попит і насиченість ринку, компанія розширила свій спектр діяльності, додавши в асортимент продукції такі позиції як: лакофарбова продукція, клей, вінілісшкіра, плівка ПВХ, круги по металу.

Сьогодні компанія "MAXUS" використовує високотехнологічне виробництво на заводі з сучасним обладнанням. Співпраця з ведучими розробками даної продукції, ведення нових моделей на основі споживацьких переваг, притягнення до роботи професіоналів високого класу, контроль якості, - все це робить продукцію "MAXUS" конкурентноздатною, надійною, довговічною.

Ми ставимо перед собою завдання забезпечити наших клієнтів широким асортиментом замків, дверної фурнітури і всіма необхідними послугами на високому рівні, дотримуючись високої якості виробленої продукції, її надійність і гнучку цінову політику. Ми поважаємо клієнта і піклуємося про його безпеку!

Компанія "MAXUS" динамічно розвивається. Ми готові до співпраці і будемо раді спільним проектам. Давайте працювати і заробляти разом!

Ми будемо Вам вдячні за висловлені думки про продукцію компанії "MAXUS".


т./ф. +38 (044) 451 88 49
т./ф. +38 (044) 558 09 33