« 

Пані Катерина Ющенко взяла участь у роботі Міжнародної конференції «Матері, які працюють професійно»

27 Червня 2007 16:31


27 червня 2007 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко взяла участь у роботі Міжнародної конференції «Матері, які працюють професійно», що проходить у Варшаві (Республіка Польща). Захід організовано дружиною Президента Польщі пані Марією Качинською та газетою «Дзеннік».

У роботі Конференції також взяли участь Єврокомісар з питань регіональної політики пані Данута Хюбнер, віце-міністр праці та соціальної політики Республіки Польща пані Йоанна Клюзік-Росковська, дружина Президента Республіки Чорногорія пані Світлана Вуянович, дружина Президента Грузії пані Сандра Руловз, дружина Президента Німеччини пані Ева Кьолер, а також представники малого бізнесу, громадських та міжнародних організацій, благодійних фондів та засобів масової інформації.

Мета Конференції – аналіз ситуації, що склалася з жінками, які хотіли б продовжити професійну кар’єру після народження дитини, а також розпочати обмін досвідом та порівняти ситуації, пов’язані з працюючими матерями у різних країнах світу.

Окрім того, учасники конференції обговорили питання ролі засобів масової інформації у сприянні вирішенню цієї проблеми.

Виступаючи перед учасниками конференції, пані Катерина Ющенко розповіла про чинне українське законодавство щодо праці жінок, проблеми, пов’язані з дотриманням цього законодавства та про останні ініціативи, спрямовані на покращення умов, у яких працюють матері. Пані Катерина представила своє бачення того, яким чином держава, роботодавці, громадські організації та об’єднання можуть співпрацювати для того, щоб вирішити цю проблему.

В другій половині дня конференція продовжилася презентацією можливих шляхів розв’язання проблем працевлаштування матерів, використання найновітніших технологій. Учасники конференції окреслили найбільші проблеми працедавців та роль ЗМІ у вирішенні таких проблем.

Також пані Катерина Ющенко дала інтерв’ю польській газеті «Дзеннік» та поклала квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку у Варшаві.

Версія для друку



20 Червня 2007
Пані Катерина Ющенко відвідала Національний музей-садибу М.І.Пирогова
У супроводженні директора музею Галини Собчук гості оглянули будинок, у якому жив і працював М.І.Пирогов, відвідали церкву, де покоїться забальзамоване тіло вченого, пройшлися меморіальним парком. Окрім того, пані Катерина Ющенко та представники Фонду «Україна 3000» поспілкувалися з працівниками музею. »»

17 Червня 2007
Олександр Максимчук взяв участь у святкуванні 82-ї річниці Міжнародного дитячого центру «Артек»
Олександр Максимчук подякував Міжнародному дитячому центру «Артек» за плідну співпрацю та висловив сподівання на її продовження. »»

16 Червня 2007
Фонд «Україна 3000» передав Міністерству охорони здоров’я АР Крим 550 примірників видання «Людина»
»»

16 Червня 2007
Вітаємо з Днем медичного працівника!
»»

15 Червня 2007
Пані Катерина Ющенко відвідала виставку французького фотохудожника українського походження Юрія Білака «Українці»
»»

14 Червня 2007
Катерина Ющенко подякувала юнакам, які взяли активну участь у реставрації Меморіалу пам’яті Героїв Крут
»»


  









 
© 2001-2007
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua