новини історія файли фото репертуар контакти тексти райдер лінки e-mail switch to english

 

17 червня 2007

На сайті з*явився лінк на музичні файли Клондайк Бенд та вийшов прес-реліз оркестру

Починаючи з липня Клондайк Бенд годуватиме чайок та всяку морську потвору в Алушті в клубі "Веселий Роджер" та в Балаклаві в яхт-клубі "Золотий символ". Заходьте в гості.

9 червня 2007

відбувся концерт в одеському клубі "Дикий Зет". Ще одне приємне та гостинне місце з*явилось на мапі безкінечних подорожей нашого бродячого оркестру.

21 Грудня 2006

Концерт відбувся. Здається, всі хто приходив за позитивом, його отримали. Як слухачі - не знаю, а музиканти трьох груп отримали задоволення від акції. На зібрані загальними зусиллями гроші купили в Прибузьку школу - інтернат музичний центр. Хай дітки слухають музичку. Фотки з концерту вже є у розділі фото.

Грудень 2006

19 грудня 2006 року у МПМ Зоря відбудеться благодійна акція "Рок - вечорниці" до дня св. Миколи. Всі кошти з концерту будуть передані нужденним дітям. В акції приймають участь гурти "Чеширський Пес", "Рейні Дей" та "Клондайк". Ласкаво просимо шанувальників харошої чесної музики. Початок о 18-30.

Лютий 2006

Ми припиняємо роботу у МакЛауд Пабі, приблизно на місяць, бо їдемо до Запоріжжя та Севастополю.

30 січня

"Клондайк" мав за честь грати для Львівського фан-клубу "Бітлз" у прекрасному клубі "Пікассо". Вечірка вдалася на 100 відсотків.

23 жовтня

На фестивалі "Чесної музики", що проводився мережею закладів "Дежавю" нас нагородили приймачем кольору пожежної машини та дипломом за 2 місце. Прикольні команди грали. Валера Сюткін виявся класним хлопцем, наприкінці мали з ним хароший джем. Кому цікаво - дивіться фотки.

До складу оркестрику "Клондайк" гордою ходою увійшов басист Вітя Коробенко. Дай нам, Боже, здоров'я.

Протягом "мертвого" сезону гурт "Клондайк" дає живі концерти у найстильнішому закладі Центральної України - Мак Лауд Паб. Зі свого боку обіцяємо - буде весело. У всякому разі - осінь та зима не пройдуть для Вас похмуро.

2 січня 2006

Вітаємо всіх з Новим 2006 роком, якщо для когось це свято.

 

 

На 10 листопада 2004 року маємо такі новини:

Відкрито поновлений сайт гурту Клондайк. Вітаємо себе гарних.

31 жовтня

Розширено розділ "історія".

15 жовтня

Гурт відновив свої виступи у "МакЛауд Пабі" у Вінниці. Тепер там тісно буде щочетверга і щосуботи з 20-00.

10 жовтня

Опубліковано нові фотки з роботи по Криму у розділі фото

6 жовтня

З"явився доступ до нових МП-3 у розділі "файли"

3 жовтня

Нарешті ми приїхали додому.

29 квітня

Гурт "Клондайк" відбув у свою літню резиденцію "Байкер-паб Кайман & Таракан" в Судаку.

12 квітня

Ми вітаємо всіх кацманавтів та рок-н-рольників з нашими професійними святами. Саме 12 квітня у Вінниці пройде скажена вечірка"Happy Birthday to you, Rock'n'Roll" за участю гуртів "Клондайк" та "Rainy Day". МПМ "Зоря" десь о 18 годині. За кермом увесь вечір динозавр вітчизняної рок-музики ді-джей Борода (він же - шановний Олександр Михайлович Шемет).

 

Прес-реліз групи Клондайк в наявності

українською

англійською

російською