This version of the page http://kiev.usembassy.gov/cultural_exhibits_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-06-27. The original page over time could change.
Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні - Культурні заходи
Початок | Пошук | Навігація | Основні контакти | Режим роботи | Свята | Візи | Пишіть нам | Вакансії | English
Посол США
Дипмісія США в Україні
Послуги громадянам США
Візові послуги
Преса та інформація
Центр інформаційних ресурсів
Програми допомоги
Програми академічного та професійного обміну
Регіональне відділення з питань викладання англійської мови
Культурні програми
Посольство США
вул.Ю.Коцюбинського 10
Київ 01901 Україна
380-44-490-4000

Відділ преси, освіти та культури > Культурні заходи та програми > Виставки

Події | Лектори | Музичні заходи | Виставки

Виставка мистецтва корінних американців привернула увагу великої кількості кіровоградців
8 червня у Кіровоградській обласній бібліотеці відбулося відкриття виставки мистецтва корінних жителів Америки. Експозиція, зібрана в 1990 році Iнформаційним агентством Сполучених Штатів Америки (USIS), яка складається з біжутерії, одягу, глиняних виробів та малярства, виставлялася у Центрах «Вікно в Америку» по всій Україні впродовж 2006 року.

Фотовиставка, присвячена дітям з особливими потребами у Вінниці
5 червня 2006 року у Вінницькій обласній науковій бібліотеці відкрилася виставка фотографій, присвячена дітям з особливими потребами, під назвою “Світ очима особливої дитини”. ЇЇ було організовано членами місцевого клубу учасників американських програм, центром IATP (Програма розширення доступу та навчань в Інтернеті) та групою волонтерів Корпусу Миру за підтримки Відділу преси, освіти і культури Посольства США в Україні. Експонати виставки були створені під час роботи волонтерів у реабілітаційних центрах для дітей з фізичними та розумовими вадами. Людмила Данелян (учасниця програми «Громадські зв’язки», 2002 рік) продемонструвала фільм про проект з аутичними дітьми, який виконує її організація «Надія». Численні громадські діячі, молоді лідери і студенти відвідали виставку.

Фотовиставка "Американська придорожня архітектура
Це - фотографічна хроніка придорожньої архітектури Америки 1940-х і 1950-х років, коли заправки, ресторани і готелі почали будувати в оригінальній манері, щоб привернути увагу мандрівників-автомобілістів. Фотографії репрезентують цікаву еру американської історії, коли масове виробництво автомобілів змінило життя та ландшафт Сполучених Штатів.

Американські печворк квілтс та українське декоративне мистецтво: Спільні мотиви та символи у фольклорному декорі
На цій виставці представлено дві традиції декоративного мистецтва - одна з Америки, інша з України, печворк квілтс та сучасне українське декоративне мистецтво. Ковдри з клаптиків (печворк квілтс), які експонуються, зроблені українськими жінками, а автором дизайну є американка Лайза Барнкхем, яка живе в Києві. Скриньки, прикраси, листівки, створені в традиціях українського декоративного мистецтва, - це робота Київської художниці Інни Кальниболотської.

Виставка "Україна очима добровольця Корпусу Миру США"
Автором фотографій є молодий американець Річард Краузе, який присвятив два роки викладанню розвитку бізнесу в Рівному. У роботах, представених на виставці, Річардові вдалося майстерно відобразити красу і різноманітність України та її народу, передати дух співпраці й розуміння, втіленням якого є Корпус Миру.

Виставка: "Заголовки історії: світова преса про трагедію 11 вересня 2001 року"
На цій виставці представлено зразки роботи письменників, видавців і фотографів, які висвітлювали події 11 вересня. Газетні статті, представлені тут, - це негайний візуальний і письмовий відбиток 11 вересня. Вони відображають не тільки фактичні події, але також думки й емоції цього дня. Створено Ньюзеумом та Відділом Міжнародних інформаційних програм Державного Департаменту США.

Фотовиставка:"Образи з Епіцентру"
Фотовиставку відомого американського фотохудожника Джоела Меєровіца, присвячену річниці терактів у Н'ю-Йорку та Вашінгтоні, було відкрито у Національному художньому музеї в Києві 11 вересня 2002 року.


Відділ преси, освіти та культури
Радник з питань преси, освіти та культури: Мішель Логсдон
Аташе з питань культури: Кортні Остріан
Прес-Аташе: Джон Салліван
Контакт: 380-44-490-4026/4042 -- 490-4050 (факс)
вул. Глибочицька, 4
Київ 04050 Україна


Програми обміну
Академічні
Професійні
Ресурси
Випускники програм
Гранти
Центр Інформаційних ресурсів
Партнерські організації та консультативні центри
Архів прес-релізів
Викладання англійської та американістики
Регіональне відділення з питань викладання англійської мови
Література на продаж
Підручники для роботи в класі
Ресурсний центр для викладачів англійської(ETRC)
Культурні заходи
Виставка:"Україна очима добровольця Корпусу Миру США"
Фотовиставка:"Образи з Епіцентру"
Виставка:"Заголовки історії: світова преса про трагедію 11 вересня 2001 року."
Вгору

Цей сайт створений та підтримується Відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Посилання на інші Інтернет-сторінки не слід розглядати як схвалення поглядів, що там висловлюються. Маєте запитання чи коментарі? Будь ласка, пишіть на електронну адресу kyivwebmaster@state.gov. Прочитайте наші Зауваги про дотримання приватності та інші Застереження.