This version of the page http://www.avanport-design.com/ukr/portfolio-50 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-06-27. The original page over time could change.
Портфоліо
рус укр eng
Про компанію Портфоліо Контакти



СК "Алькона", сайт




Повернутись до списку робіт
www.alcona.kiev.ua

«Алькона» - універсальна страхова компанія, що надає послуги з 69 видів страхування. На сьогодні «Алькона» є одним з лідерів страхового ринку України, на якому здійснює успішну діяльність уже 13 років.



Стиль сайту діловий, але при цьому м’який і гармонійний. Кольорова гама налаштовує на спокійний настрій.

У процесі створення сайту була розроблена концепція логотипу компанії – мушля, яка береже і захищає перлину так само, як страхова компанія турбується про цінності своїх клієнтів. При вході на сайт користувач спостерігає, як логотип «Алькони» перетворюється на мушлю– символ захищеності і надійності. Кожен розділ проілюстрований зображенням цієї мушлі із відповідними символами всередині.

У розділі «Послуги компанії» перелічені та описані види страхування, які надає «Алькона». Вони поділені на тематичні групи та підгрупи для легкого пошуку. «Просто про складне» - рубрика, що містить корисну інформацію про страховий випадок, відповідне законодавство, словник страхових термінів, відповіді на поширені запитання і корисні посилання. Лише для працівників компанії призначений розділ «Службовий вхід», в якому вони знайдуть адресну книгу співробітників, документи і бланки, накази.

На сайті можна отримати відомості про компанію (історія, фінансові показники, ліцензії), дізнатись новини, прочитати публікації про «Алькону» у ЗМІ.




Червоноармійська, 111/113
під'їзд 1, поверх 2
м. Київ 03150
sales@avanport-design.com.ua

© АВАНПОРТ
2003-2007