This version of the page http://www.lol.org.ua/ukr/showart.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-06-25. The original page over time could change.
Підсумковий семінар Проекту аграрного маркетингу за результатами трирічної роботи в Полтавській області - "Агроогляд: овочі та фрукти" (Проект аграрного маркетингу)
Інформація для плодоовочевого бізнесу СНД
ПРО ПРОЕКТ НАШІ НОВИНИ ПЕРЕДПЛАТА РЕКЛАМА КОНТАКТИ
пошук  
логін пароль
запам'ятати
За підтримки
Проекту аграрного маркетингу
Загальна Овочі Фрукти Молоко М'ясо
Реєстрація  
Забули им'я і пароль?  
УКР РУС ENG
 
 13.12.2006  Агроогляд: овочі та фрукти   

Підсумковий семінар Проекту аграрного маркетингу за результатами трирічної роботи в Полтавській області

Завтра, 14 грудня 2006 р., Полтавське представництво Проекту аграрного маркетингу (ПАМ) проводить семінар "Результати роботи ПАМ у Полтавській області в 2004-2006 рр.". Основним тематичним напрямком семінару є підведення підсумків роботи Проекту в області та в Україні.

Фахівці офісу зроблять звітні доповіді щодо роботи окремих компонентів ПАМ, а також нададуть інформацію про можливості подальшого співробітництва учасників плодоовочевого ринку з іншими проектами і міжнародними організаціями. Крім того, у роботі семінару візьмуть участь компанії-постачальники МТР, що тісно співробітничали з Проектом. Компанії презентують свої новинки на сезон 2007 р. і розкажуть про умови співробітництва з виробниками.

Проект аграрного маркетингу запрошує всіх бажаючих взяти участь у семінарі. Початок заходу о 10:00. Місце проведення: м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3, оф. 405 (Аграрна академія). Участь у семінарі безкоштовна. За реєстрацією участі і додатковою інформацією можна звертатися у Полтавське представництво ПАМ за тел: (0532) 57-30-79, (0532) 56-92-31.

Обсудити у форумі

Матеріали по цій темі:

У Волгограді в квітні дещо подешевшав хліб і зросли ціни на овочі та фрукти

Краснодарські продукти на сільгоспринках Москви

Росія: хід весняно-польових робіт у сільгосппідприємствах у Московській області

Якутія: весняно-польові роботи - проблеми та перспективи

Перший сільгоспринок відкриється в Барнаулі до липня 2008 року, а вже до січня 2009 року намічено його вихід на повну проектну потужність

 

Гуртові ціни на ринку "Фермер" (Троєщина, м. Київ), грн/кг
Каталог компаній
Фірм у каталозі 3526
у т.ч.  
Виробники 1652
Переробка 328
Торгівля 709
Інші 837

Ост. реєстрація
Терра СГ ТОВ
Вид діяльності:
Фермерські господарства
Місцезнаходження:
Українa, Тернопільська обл.

Торгів. майданчик
Розмістити оголошення в "Агроогляд: овочі та фрукти"

Заявок за тиждень
Попит 180
Пропозиція 670

Останні заявки
Куплю:
Черешня
Абрикос
Абрикос
Яблука
Картопля
Продам
Цибуля ріпчаста
Зелень
Кавуни
Цибуля ріпчаста
Буряк

інші ресурси
Розсилка

© 2003-2006 Агроогляд: овочі та фрукти  

Розробка даного веб-сайту стала можлива завдяки безкорисливій підтримці американського народу через Агетство США по Міжнародному Розвитку та Land O’Lakes, Inc. згідно умов Договору про Співробітництво № 121-A-00-03-00002-00. Авторська думка, виражена в даних матеріалах, не обов'язково збігається з поглядами Агенства США з міжнародного розвитку та Land O’Lakes, Inc.

Використання інформації, розміщеної на сайті www.lol.org.ua, в більшості випадків можливе без попереднього узгодження, але обов'язково з посиланням на "Агроогляд: овочі та фрукти" (скорочення і використання абревіатури не допускаються), а в електронних продуктах - обов'язково з гіперпосиланням на www.lol.org.ua.
При цитуванні або передруковуванні авторських матеріалів, а також матеріалів, у яких зазначене посилання на номер журналу "Агроогляд: овочі та фрукти", в якому матеріал було опубліковано, обов'язковим є попереднє узгодження можливості та правил цитування матеріалу з редакцією (тел: +380 562 320795, ел. пошта: chief@apk-inform.com)