Умови доступу   Авторизація  

 

Реєстр НПАОП  

 

 


"7 квітня 2005р. на нашому підприємстві стався нещасний випадок із столяром ремонтно-будівельного цеху, який без дозволу начальника цеху взяв заготівку для держака і використовував стругальний верстат з ручною подачею для власних потреб. Комісією з розслідування було складено акти за формою Н-5 та за формою НПВ. Працівники Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності наполягають, що виплата за листками непрацездатності з їхнього Фонду здійснюється тільки за актами за формою НТ, а працівники Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, — що виплата за листками непрацездатності з їхнього Фонду здійснюється тільки за актами за формою Н-1. Яким документом і з якого Фонду передбачено виплату за листками непрацездатності за актами за формою НПВ?"

 

Роз'яснення: О. БОКОВ, начальник управління загальнообов'язкового державного соціального страхування Міністерства праці та соціальної політики Охорона праці № 1 2006

 

 

Україномовна версія документу

 

Формат документу:

WinRAR архив 1.239 Kb

Текст документа « "7 квітня 2005р. на нашому підприємстві стався нещасний випадок із столяром ремонтно-будівельного цеху, який без дозволу начальника цеху взяв заготівку для держака і використовував стругальний верстат з ручною подачею для власних потреб. Комісією з розслідування було складено акти за формою Н-5 та за формою НПВ. Працівники Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності наполягають, що виплата за листками непрацездатності з їхнього Фонду здійснюється тільки за актами за формою НТ, а працівники Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, — що виплата за листками непрацездатності з їхнього Фонду здійснюється тільки за актами за формою Н-1. Яким документом і з якого Фонду передбачено виплату за листками непрацездатності за актами за формою НПВ?"» присутній в професійній нормативно правовій бібліотеці «Норматив pro - охорона праці»

 

Завантажити

 

 

 

 


 
 
Запитання та технічна підтримка:
8 (044) 599-7658
info@dnop.com.ua