ПРЕДСТАВЛЯЄ КАНАЛ 1+1

     Те, що популярність програм каналу "1+1" серед українських глядачів неухильно зростає, - незаперечний факт. "1+1" є сьогодні одним з провідних виробників телевізійної продукції в Україні. Канал пропонує своїй телеаудиторії надзвичайно широкий спектр різних за жанром програм. Він запрошує всіх своїх шанувальників до розмови, до розваг і відпочинку, - словом, пропонує проводити час разом.

     Вперше в історії українського телебачення створено канал, що може похвалитися такою великою кількістю телезірок. Ведучі каналу "1+1" стали справжніми друзями для мільйонів глядачів. Їх наслідують, ними захоплюються, їх обожнюють. Їм пишуть сотні листів на день, їм дзвонять у прямий ефір, з ними ділять горе й радість.

     Щоденні інформаційні випуски програми "ТСН" висвітлюють найважливіші події в Україні та в усьому світі. ТСН має найвищий рівень довіри глядачів з-поміж вітчизняних інформаційних програм.

     Високі рейтинги популярності у глядачів має і ранкова програма каналу "Сніданок з "1+1". Її ведучі запрошують до розмови за сніданком цікавих гостей, проводять різноманітні конкурси, спілкуються з глядачами і викладають "гарячі" новини країни й світу.

     Професійний рівень програм "1+1" підтверджують не тільки популярність і високий рейтинг телеканалу, але й коментарі фахівців у галузі телебачення. Позитивні відгуки про діяльність каналу в засобах масової інформації, численні призи й нагороди на вітчизняних та міжнародних телевізійних форумах свідчать про те, що програмна продукція каналу отримала найвищу оцінку професіоналів.

Аргумент кіно

"Аргумент кіно" - це спроба підняти "розповідь про кіно" до рівня аналітичного репортажу або науково-популярної розповіді. Програма представляє світові кіношедеври як твори мистецтва, що відображають світосприйняття цілої нації, висвітлюють проблеми соціуму, втілюють на екрані національні кінообрази. Провідник у просторі цих кінематографічних аргументацій - відомий та авторитетний український кінознавець, редактор єдиного в Україні спеціалізованого часопису з теорії кіно "КINO-КОЛО" Володимир Войтенко.

Без табу

Кредит довіри, яку відчувають до талановитої журналістки каналу "1+1" Ольги Герасим'юк мільйони українських телеглядачів - безмежний. До неї приходять з проблемою, часто - з бідою. А вона допомагає. І морально, і реально. Можливо, саме тому творчій групі програми не бракує справжніх драматичних, іноді трагічних, а іноді трагікомічних життєвих історій, розказаних безпосередніми учасниками або свідками – відверто, щиро, чесно та сміливо.

Богатирські ігри

Не кожна людина може носити 120-кілограмові бочки, штовхати 100-кілограмові колоди, простувати з автомобілем на руках і присідати із завантаженою камінням платформою вагою під 200 кг. Саме так і розважаються учасники екстремального й унікального шоу "Богатирські ігри" - суператлети української формації. Оскільки всі силові шоу вже самі по собі є неабиякою подією, то час від часу паралельно зі своїми змаганнями силачі проводять заходи щодо встановлення рекордів Гіннеса.

Документ +

"Документ плюс" - спроба донести до глядачів інформацію про культурне надбання, історичну спадщину, реалії та перспективи українського суспільства. Це - спроба підтвердити той факт, що українці не лише п'ють пиво, розповідають анекдоти, читають жовту пресу, слухають попсову музику, а саме те, що вони здатні сприймати сучасне мистецтво, шанувати класику, пишатися своїми митцями та своєю країною, дотримуватися традицій та висміювати свої недоліки.

Епіцентр

В ефір "1+1" повертається «Епіцентр» - мабуть, один з найбільш контраверсійних політичних телепроектів останніх років. За словами її незмінного ведучого В'ячеслава Піховшека, "і вороги, і прихильники цієї телепрограми не наважаться заперечити, що і погані, і добрі прогнози «Епіцентру» зазвичай справджуються". Новий «Епіцентр» - програма про реальну політику. Ту політику, яку не завжди або тільки інколи бачить глядач, про події, які зазвичай залишаються за кадром, але впливають на життя людей в Україні і в світі.

Імперія кіно

Кінокласика, кіноновини, кіносенсації. Супроводжують глядача в подорожах "Імперією кіно" Юрій Макаров, Ольга Сумська та Анатолій Єрема, яких глядачі давно знають і люблять. Фірмова продукція каналу "1+1" програма "Імперія кіно" знайомить глядачів із безсмертною класикою, з новинками світового кіно і просто цікавими фільмами, з їхніми творцями, з закулісними інтригами та сенсаціями кіносвіту.

Катастрофи

У кожній країні існує подібне телешоу про найбільші катастрофи нашого часу. Вони мають шалений успіх у глядачів. Тепер аналогічна програма є і в Україні. Та якщо західні колеги беруть за основу якусь одну катастрофу і розглядають її з усіх боків, то в зону уваги ведучого Ігоря Посипайка потрапляють усі події, що фігурують у жанрі катастроф. Щонеділі 30 хвилин телевізійного ефіру присвячено всіляким НП, жахливим катастрофам, руйнівним катаклізмам і техногенним аваріям, які відбулися в світі та Україні останнім часом.

Лото-забава

Інтерпретуючи таким чином добре знайомий слоган найпопулярнішого українського телеканалу "1+1", ми хочемо привернути вашу увагу до абсолютно нового для України виду розваги - телевізійної лотерейної гри, розіграші тиражів якої стануть справжніми спектаклями, а головні ролі виконуватимуть... лототрон, потужний американський комп'ютер та Її Величність Фортуна.

Найрозумніший

Кажуть, немає більшої втіхи, ніж спілкування з розумною людиною. А що робити, коли таких розумників збереться в одному місці відразу дюжина? Тоді виникає бажання з'ясувати, хто ж серед них найрозумніший, чи не так? Дорослі, щоб показати свою "вченість", організовують усілякі ток-шоу і політ-клуби. І вже там говорять, говорять, говорять… доки не забудуть, для чого зібралися.

Приховане життя

Ми бачимо їх щодня – в газетах, журналах, на екранах телевізорів і у випусках новин. І все ж таки ми нічого про них не знаємо. Публічна особа – це людина в офіційному статусі та при краватці. Це - свідомий імідж, відредаговане амплуа. Освітлена сторона місяця, яку, при великому бажанні, навіть можна розглянути в деталях за допомогою телескопу. Але всі знають, що існує й інша сторона - невидима, захована, приватна.

Проспорт

Новини спортивного світу. "ПроСпорт-новини" - інформація про події спортивного світу в прямому ефірі "1+1" з понеділка по п'ятницю у викладі найпопулярніших спортивних журналістів Сергія Полховського, Євгена Зінченка та Андрія Данілевича. Вибух емоцій, азарт хвилювання та миті радості для глядачів 1+1.

Сімейні справи з Іриною Калінською

Не секрет, що в сімейному житті зорієнтуватися не так просто, а ще й у чужому… Після того, як, за мудрим зауваженням класика, людей зіпсувало квартирне питання, одним із головних умінь у сучасному житті стало не лише вдале одруження, але й правильне розлучення. От чому програма "Судові справи" тепер розглядає не лише цивільні справи, які незмінно курує Ігор Годецький, але й "Сімейні справи", які відтепер веде адвокат і юрист Ірина Калінська.

Смачна країна

Все в житті змінюється, а вже телепередачам періодичне оновлення необхідне за негласним телевізійним законом. Кулінарна програма «Смачна країна» повністю змінила свій формат, переїхала з квартири Олександра Пономарьова в ресторан «Дольче» і стала справжнім конкурсом кухарів. Щосуботи в ефірі з'являється кухар, що представляє один з регіонів України. Він на свій вибір готує конкурсну українську традиційну страву, яку оцінює справжнє професійне журі – відомі ресторатори, культурологи, кухарі.

Сніданок з 1+1

Кожна людина має право прокинутись у приємній компанії. Реалізувати це загальнолюдське право на практиці з понеділка по п'ятницю дає змогу інформаційно-розважальна програма "Сніданок з "1+1". Її ведучі щоранку намагаються довести собі та всім, що саме цього дня ми прокинулися недаремно, що ми можемо багато змінити в нашому житті, якщо об'єднаємо наші зусилля, що світ навколо нас цікавий і різноманітний, і ми в ньому – зовсім не випадкове явище.

Сніданок плюс

Гарна новина для телегурманів та всіх, хто визнає тільки якісну телекухню і звик зустрічати ранок за Сніданком з 1+1! Спеціально для вас ми підготували веселе меню вихідного дня у програмі "Сніданок плюс"! Гарний вікенд починається з гарного ранку! А для того, щоб він відбувся на всі сто, ми пропонуємо універсальний рецепт. Просто щосуботи та щонеділі підтримуйте спортивну форму, слухайте приємні новини, створюйте актуальні речі, смійтеся, подорожуйте, співайте – одним словом, відпочивайте разом з найбадьорішим ранковим дуетом Юрієм Горбуновим та Марічкою Падалко!

Судові справи з Ігорем Годецьким

Ігорю Годецькому в програмі "Судові справи" доводиться виносити до 18 судових вердиктів в день, і він, за його власним зізнанням, тепер, як ніколи, розуміє важку долю суддів у звичайних районних судах, де умови роботи набагато гірші, ніж у павільйоні кіностудії ім. Довженко. Не дивлячись на те, що Ігор Годецький – юрист та практикуючий адвокат зі стажем, навіть він визнає, що весь час знаходить для себе в сюжетах щось нове.

Танці з зірками

У Києві розпочалися репетиції проекту «Танці з зірками», який у жовтні стартує в ефірі каналу «1+1». Ця програма вже урочисто пройшла в ефірах каналів Італії, Англії, Польщі та Росії. Специфікою української версії, яку для каналу знімає компанія «Стар Медіа», стане прямий ефір. Суть проекту лаконічно викладена в самій його назві: на очах у телеглядачів відома людина шоу-бізнесу в парі з професійним танцюристом виконає десять композицій бальних танців - від вальсу до джайву.

Телевізійна служба новин

Найважливіші та найцікавіші події дня. Щодня Телевізійна Служба Новин каналу "1+1" збирає біля телеекранів мільйони глядачів, а популярні ведучі Алла Мазур, Людмила Добровольська та Олесь Терещенко стали справжніми зірками телебачення. Згідно з результатами соціологічних досліджень, ТСН має найвищий поміж вітчизняних інформаційних програм рівень довіри глядачів.

Хто там?

Усього лише три гривні – і у вас є можливість отримати ключі від квартири! За статистикою, люди віком від 25 до 55 років всерйоз думають про сім'ю, дітей і, автоматично, про власне житло. Організатори проекту визначили свою головну мету як розв'язання житлової проблеми своїх співвітчизників. Спеціально для даної програми було придбано квартири в одному будинку, де і проживатимуть переможці. Його навіть символічно назвали "Будинок щасливчиків".

Чорним по білому

Те, що нова програма Анатолія Борсюка абсолютно несхожа на документальне шоу "Чорним по білому" минулого сезону – це ясно так само, як день і ніч, як чорне і біле. Тепер писати авторським чорнилом по чистому телевізійному ефіру популярний ведучий буде в новому, але, безумовно, притаманному саме йому стилі – насичено, яскраво, динамічно, резонансно і… легко. За задумом творців, новий проект залишає камерність своїх обговорень в минулому і переходить до популярнішого формату.

Я так думаю

Телевізійна дуель - це формат для сильних. Жодних компромісів. Ніяких договірних боїв. Програма «Я так думаю» перетворюється на знайомий за передвиборними теледебатами на «1+1», але новий для авторського шоу Анни Безулик формат телевізійного двобою. Такий спаринг зможуть витримати лише досвідчені політичні бійці, які вміють тримати удар і переконливо обстоювати свою позицію перед багатомільйонною аудиторією.