This version of the page http://www.k-media.com.ua/pro_nas/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-06-21. The original page over time could change.
ПРО НАС :: Капітал-Медіа - рекламно-продюсерська агенція :: Capital-Media
Рекламно-продюсерська агенція "Капітал-Медіа"


Про нас
Рекламно-продюсерська агенція «Капітал-медіа» створена для пропагування на вітчизняному та світовому рівнях української культури, та просування українських брендів засобами нестандартних креативних рішень та неординарних підходів.

Рекламна діяльність агенції базується на основі глибокого вивчення потреб замовника, аналізу ринку та медійних засобів і розробці комплексу ефективних заходів з просування бренду. При цьому не ставиться завдання перенаситити ринок рекламною інформацією замовника, а, на основі маркетингових досліджень, фокус-груп та аналітики провести чіткі спрямовані удари по цільовій аудиторії. Такий підхід суттєво економить кошти та робить рекламу справді ефективною.

Продюсерська діяльність агенції полягає в організації та проведенні розважально- відпочинкових, фестивальних, корпоративних та промоційних заходів за участю зіркових та перспективних виконавців, груп, артистів, творчих колективів. Максимальне задоволення потреб замовника, креативне вирішення його маркетингових завдань, укріплення корпоративних цінностей та пропагування української культури є основними пріоритетами нашої роботи.

„Капітал-медіа” – це амбітна команда висококласних фахівців. Кожен з нас має потужний досвід роботи (не менше 10 років) на радіо, телебаченні, в театрі та шоу-бізнесі.


> З нами працюють ! <


Про нас (візуально -:)

  ОПИТУВАННЯ
Власний веб-сайт - це:
Дороге задоволення
Даремно "викинуті" гроші
Додаткові клієнти
Додаткова реклама
Необхідна річ

Результати

  НАШІ ДРУЗІ

  ЛІЧИЛЬНИКИ



Зроблено - Capital-Media © 2006 | office@k-media.com.ua