This version of the page http://www.meduniv.lviv.ua/oldsite/distance_u.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-06-20. The original page over time could change.
Факультет заочного навчання ЛДМУ ім. Данила Галицького  
ФАКУЛЬТЕТ
ЗАОЧНОГО НАВЧАННЯ
Освіта - основа соціально-економічного, інтелектуального та духовного розвитку суспільства. Тому одним із основних завдань вищої школи на сучасному етапі є запровадження таких форм та методів освітньої діяльності, які б забезпечили якнайповнішу реалізацію здібностей, таланту та всебічний розвиток особи.

У відповідності до соціально-економічних змін у суспільстві, потреб розвитку фармацевтичної галузі на сучасному етапі переходу до ринкової економіки, у 1998 році у Львівському державному медичному університеті імені Данила Галицького був відкритий факультет заочного навчання, на якому студенти можуть отримати вищу фармацевтичну освіту за дистанційною (заочною) формою.

Зазначена форма навчання розрахована, головним чином, на тих, хто працює за напрямком обраної спеціальності або вже здобув за вказаним напрямком освітньо-кваліфікаційний рівень "молодший спеціаліст". Навчання за дистанційною формою дає їм можливість отримати вищу освіту, створює перспективи для професійного росту.

За вказаною формою можуть навчатися також випускники загальноосвітніх навчальних закладів (середні школи, професійно-технічні училища), які бажають поєднати роботу з навчанням, а також особи, що хочуть отримати другу вищу освіту. За дистанційною (заочною) формою мають право навчатися також студенти-іноземці.

Підготовка спеціалістів на факультеті заочного навчання здійснюється за навчальним планом та програмами, повністю інтегрованими з навчально-програмною документацією студентів денної форми навчання за фахом "фармація". Згідно плану та графіка навчального процесу на одному курсі вивчається до 10 дисциплін, проводиться дві навчальні сесії тривалістю загалом 20 днів і одна екзаменаційна сесія, під час якої студенти складають іспити з 5-6 дисциплін.

Після успішного завершення навчання випускникам факультету присвоюється кваліфікація "провізор" і видається диплом загальнодержавного зразка.

Навчання за дистанційною формою - це форма навчання для тих, хто бажає працювати і вчитися, рости професійно, здобуваючи нові освітні рівні, постійно працювати над собою, всебічно реалізувати свої таланти та здібності. Саме таких студентів ми чекаємо у нас на факультеті.

Р.ДАРМОГРАЙ,
доцент, декан факультету заочного навчання.