This version of the page http://daily.lviv.ua/live/register.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-06-18. The original page over time could change.
"Щоденний Львів -> Чат -> Реєстрація
Реєстрація
Просимо прочитати уважно перед реєстрацією

Реєструючись, Ви погоджуєтеся не вживати нецензурної лексики (у Вашому ніку, профілі, будь-де у чаті) та не ображати у жодній формі інших учасників розмови.
За порушення правил адміністратор або модератор має право без попередження:
1) викинути вас із чату
2) ліквідувати Ваш нік
3) заблокувати Ваше ір на певний час, або назавжди.

Якщо Ви порушуватимете правила і вживатимете нецензурні слова чи вислови, система автоматичного моніторингу зробить Вам до трьох попередженнь, якщо їх буде три - Ваш нік буде знищено.

Увага! Ця реєстраційна форма передбачає, що Ви надасте правдиву та точну інформацію (хоча б з-поміж тої, яка вимагається і поля для введення якої позначені зірочками). Така інформація, як Ваша стать та дата народження, пізніше не підлягатиме редагуванню, тому вказуйте без помилок.

У цьому чаті і на форумі заборонено писати російською мовою! Якщо Ви не володієте українською мовою, можете розмовляти російською лише приватно з певним користувачем, у жодному разі не публічно.

І останнє: якщо Ви не бажаєте вказувати ту чи іншу інформацію (з-поміж тої, поля для введення якої не позначені зірочками) - просто не вказуйте її, не варто заповнювати ці поля дефісами чи іншими символами. Це дозволить нам зберігати у базі даних менше сміття, а вам - зекономити час на його створенні.

Приємного спілкування!

Виберіть нік:
*
Колір ніку:
Пароль: *
Ще раз: *
Ім'я:
Прізвище:
Дата народження: *
Стать: *
Зріст (см):
Вага (кг):
Розмір взуття:
Колір очей:
Колір волосся:
Інтереси:
Якщо Ви не бажаєте, щоб у профілі була видима Ваша адреса електронної пошти, перед нею напишіть символ $. Приклад: $moja@adresa.com
На цю адресу вам буде вислано активаційний код для реєстрації у чаті, у Ваших інтересах вказати правильну адресу.
Е-мейл: *
Номер ICQ:
Веб-сайт: http://
Адреса:
Країна:
Місто:
* - обов'язково заповнити. Всі решта дані - на Ваш вибір. Уся інформація буде доступна іншим відвідувачам.