This version of the page http://www.ukrbusiness.com.ua/1655 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-06-09. The original page over time could change.
UkrBusiness.com.ua - Київська міська організація Спілки Української Молоді
Київська міська організація Спілки Української Молоді
 :: новини:: про нас:: юрконсультація:: бізнес-пропозиції:: робота:: журнал:: проектибізнес-мережа:: ЗМІ про нас
 
      
 
 
UkrBusiness.com.ua
 
Меню учасника
Бізнес-мережа     Про нас     Контакти     Новини     Прес-релізи     Бізнес-пропозиції     Вакансії     Прайс-лист    
Статистика учасника
Переглядів: 544
Новин: 21
Прес-релізів: 18
Бізнес-пропозицій: 2
Вакансій: 0
Прайс-лист: 0

Запитання
Що заважає ефективній роботі системи державних закупівель в Україні?


    «    Українські мас-медіа почали формувати ціни на політрекламу    «    Секретаріат: Україна в 90-х роках переплачувала РФ за газ    «    Депутати виправили закон про ліцензування    «    Блер попереджує Путіна про можливий відтік інвестицій    «    Україна відмовилася входити в єдиний енергопростір    «    Торги з продажу 1% Укртелекому зірвано    «    Інтерфакс купив Финмаркет    «    Мінпаливенерго: Ціни на газ у 2008 році виростуть на 7-10%    «    Половину облгазов отключат от газа    «    Україна відновить експорт урану після створення резерву палива
Про нас
Персональна сторінка учасника в системі:
http://www.UkrBusiness.com.ua/1655

Спілка Української Молоді заснована аж у 1925 році в столиці України – місті Києві. Ідея створення Спілки Української Молоді виникла в середині 20-х років ХХ-го ст. в середовищі учнів Київської школи імені Тараса Шевченка для боротьби за відновлення державної незалежності України. В умовах радянського режиму СУМ змушена була діяти підпільно. Діяльність СУМ була викрита в 1929 році, а членів заарештовано радянськими каральними органами та репресовано, більша частина членів СУМ тоді загинула (Харківський процес СВУ – СУМ в 1930 р.). Однак приклад молодих киян надихнув на створення організацій з аналогічною назвою по всій Україні та за її межами. Так, у 1935 р. створено молодіжну організацію Спілка Української Молоді на Далекому Сході в українському поселенні в Харбіні. У 1946 р. створено СУМ в м. Авсбург в Німеччині. За кілька років діяльність СУМ поширилась на інші країни Західної Європи, Австралії та Америки. На території Україні СУМ відновила свою діяльність у травні 1989 року, а в липні 1992 року Спілка Української Молоді була зареєстрована Міністерством юстиції України. Київська міська організація Спілки Української Молоді є активною частиною СУМ і зареєстрована Київським міським управлінням юстиції. Зараз метою діяльності СУМ є сприяння вирішенню молодіжних проблем, вихованню в української молоді національної свідомості, допомога в її самореалізації та суспільному становленні, створення умов для організованого дозвілля, відпочинку та спілкування молоді. СУМ далі проводить діяльність згідно своїх програмових засад та статутних положень, спрямовану на виховання молодої генерації українських патріотів. Зокрема проводяться виховні та оздоровчі таборові збори, наукові та вишкільні семінари, конференції, різноманітні благодійні культурно-мистецькі акції, спрямовані насамперед на відродження національних традицій та обрядів, спортивні змагання, СУМ також займається просвітницькою і науково-дослідною та видавничою діяльністю.
 
Книги для бізнесу


Бизнес-план


Как составить личный финансовый план. Путь к финансовой независимости


Антикризисное управление компанией Как не повторить чужих ошибок и исправить свои (Бизнес-психология)

Вхід
Логін:
Пароль:
Реєстрація »»
Пошук


або   та
Наші проекти
Український кредитний портал

Всеукраїнський молодіжний центр розвитку підприємництва

Всеукраїнський конкурс Молодий підприємець року

Журнал Молодь і підприємництво

Центр підбору кадрів і працевлаштування УкрПерсонал

Каталог молодіжних сайтів

Нові бізнес-учасники
  • Корабельные Истории
  • Корабельные Истории
  • Энкор-Украина
  • Энкор-Украина
  • Кавоматы
    Інші »»

    Використовувати матеріали www.UkrBusiness.com.ua можна, лише пославшись (для інтернет-видань - зробивши гіперпосилання) на www.UkrBusiness.com.ua.
    В іншому випадку порушники будуть притягнуті до відповідальності відповідно до Закону України "Про авторське право і суміжні права" від 23 грудня 1993 року №3792-ХІІ статті 50-53.
    © РМПУ, 2001-2007; програмування та супроводження: Олексій Довженко
    Програмування та дизайн: Millenium LLC при співпраці з Picaro Group

    Украинская Баннерная Сеть