This version of the page http://www.kmbs.com.ua/ua/school_hrm.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-05-26. The original page over time could change.
kmbs - Києво-Могилянська Бізнес-Школа - Програми Управлінського Розвитку - Школа HRM при kmbs
РозсилкиE-LearningПошукМапа сайтуУкраїнська   /   English
Змінюємось зростаючи!

Чи знаєте Ви як росте бамбук? Швидко та нестримно, долаючи будь-які перешкоди і невпинно прямуючи до сонця. Так само росте kmbs, покоряючи все нові вершини, та надихаючи лідерів мріяти сміливіше, а діяти рішучіше. Зростаймо разом!

Інші хороші бізнес-школи

Ми рекомендуємо Вам також переглянути навчальні програми провідних східноєвропейських та українських бізнес-шкіл: IEDC Bled School of Management, Варшавська Школа Економіки [SGH], CEU Business School, МІМ-Київ, МІБ та ознайомитись з оглядами та новинами бізнес-освіти на порталах: magistr.net.ua, mbasrategy.com.ua, educate.com.ua

Школа HRM при kmbs

Наша місія

Розбудова українського бізнес-середовища через формування національної професійної школи управління людськими ресурсами.

Наша мрія

Побудова кращої професійної Школи, яка б надавала менеджерам можливості розвитку та самореалізації.

Наші головні цінності

  • Клієнт - джерело нашого натхнення
  • Лідерство - ми завжди на крок попереду ринку
  • Компетентність - все, що ми робимо, ми робимо класно
  • Партнерство - з нами завжди взаємовигідно
Для кого працюємоЩо пропонуємо
HR-директори, менеджери та спеціалісти з управління людськими ресурсами
  • Управління людськими ресурсами, програма професійного розвитку менеджерів та спеціалістів сфери управління людськими ресурсами
  • HRM-HRD [Human Resources Management - Human Resources Development], програма навчання з управління людськими ресурсами за міжнародними стандартами професійної освіти
  • Фінанси для HR-менеджерів
  • HR-бюджет
Топ-менеджмент компаній та власники бізнесу
  • Менеджмент: мистецтво управління, програма управлінського розвитку для власників бізнесу та топ-менеджерів
Лінійні керівники
  • Менеджмент: навички управління, програма управлінського розвитку для лінійних керівників
Компанії
  • Програми розвитку топ-менеджменту компанії
  • Програми розвитку менеджерів середньої ланки управління
  • Програми розвитку резерву менеджменту компанії
  • Програми навчання лінійних менеджерів з управління людськими ресурсами
Регіональні провайдери [клуби, бізнес-асоціації та професійні спільноти, торгово-промислові палати]
  • Програми навчання для топ-менеджменту компаній
  • Програми навчання для менеджерів-практиків з управління людськими ресурсами

Чому нас обирають?

  • Системний підхід до побудови та реалізації програм
  • Практична навправленість програм - залучення до викладання професіоналів-пркатиків, практичні дослідження, вітчизняні кейси та приклади
  • Адаптований закордонний досвід - практика закордонних компаній, міжнародне партнерство
  • Сучасні методи розвитку компетенцій учасників програм: надання знань, відпрацювання навичок, зміна відношення, пробудження мотивації та розвиток особистісних характеристик
  • Гнучкість та індивідуальний підхід - до клієнтів та партнерів; сприйнятність до ринку, зміни програм, тем, методів роботи та форматів заходів

Анна Власова

Посада:Засновник і директор Школи HRM
Телефон:[044] 490 6635
E-mail:vlasova@kmbs.com.ua

Кандидат економічних наук; доцент. Магістр бізнес-освіти Університету економіки та права Екс-ан-Прованс - Марсель, Франція [University of Economics and Law, d’Aix-Marseille, France]. Має диплом з менеджменту Європейської Фундації з Розвитку Менеджменту [efmd].

Доцент Національного Університету «Києво-Могилянська Академія» [НаУКМА]. Працювала в Академії наук України, Міжнародному інституті бізнесу [МІБ] та Київському національному економічному університеті [КНЕУ].

Сфери спеціалізації: Управління людськими ресурсами; Стратегічне управління; Загальний менеджмент; Організаційна поведінка.

Брала участь у спільних дослідженнях з управління людськими ресурсами з Лондонською Бізнес-Школою (LBS) та навчальних проектах під егідою Світового Банку та Фонду Держмайна України. Стажувалась з питань менеджменту та управління людськими ресурсами в провідних компаніях Канади, Франції, Данії.

Близько 10 років проводить програми професійного розвитку для менеджерів з управління людськими ресурсами, а також програми управлінського розвитку для власників бізнесу та top-менеджерів. Серед корпоративних клієнтів понад 50 вітчизняних та транснаціональних компаній.


Галина Єрьоменко

Посада:Заступник директора Школи HRM
Телефон:[044] 490 6635, 238 2444
E-mail:eremenko@kmbs.com.ua

Галина закінчила Державний університет ім.Т.Шевченка за спеціальністю “Правознавство” та захистила кандидатську дисертацію на тему “Відшкодування шкоди, завданої органами державної влади” [Юридичний інститут, м. Харків]. Вона - старший науковий співробітник Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України. Пані Єрьоменко - автор 18 статей і співавтор 7 наукових монографій, підручників.

Вона обіймала посаду Віце-президента Міжнародного інституту бізнесу [1995-2003]. Брала участь у професійних тренінгових програмах: “Управління інститутом з розвитку бізнесу" [Дублін, Ірландія, 1994 р.], “Сворення більш професійних інститутів” [бізнес-школа INSEAD, Фонтанебльо, Франція, 1995 р.], курс для тренерів [Chartered Institute of Marketing, Великобританія, 1997 р.]. Пройшла стажування щодо бізнесового законодавства в GMCC [Едмонтон, Канада, 1998 р.]. Галина також стажувалася в UNIDROIT [Рим, Італія, 2001 р.].