This version of the page http://www.euroosvita.net/harvard_school.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-05-01. The original page over time could change.
Євро Освіта
Контакт:
тел.: +380 (44) 246-27-83, 246- 27-84 (*147)
факс: +380 (44) 246-27-83, 246- 27-84 (*122)
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net
ШКОЛА БЕЗПЕРЕРВНОГО НАВЧАННЯ

Практика школи безперервного навчання почалася ще у ХІХ сторіччі та є однією з найпопулярніших сьогодні для іноземних студентів, що навчаються на стаціонарі. Програма школи безперервного навчання включає три семестри на рік (осінній, весняний та літній), протягом яких студент отримує "кредити" за дисципліни, які вивчає. Ці "кредити" потім можуть бути переведені в будь-який інший навчальний заклад світу на різні рівні, від бакалаврської до докторської програми.

Осіння та весняна програми є вісімнатцятитижневими (8 - 16 кредитів; 2- 4 курси).
Програми літьного семестру різняться за строковістю:
  • восьмитижнева програма (8 кредитів);
  • чотирьохтижнева програма (8 кредитів).
  • Гарвардський Університет не має програм середньої освіти, тобто це вищий навчальний заклад. В Університеті існують "школи", але вони є магістерськими програмами. Єдиним виключенням, де школярі можуть навчатися в Університеті це Відділення безперервної освіти «Harvard Division of Continuing Education». Для школярів існує спеціальна програма. Також це відділення пропонує програми сезонного (літнього, весняного та осіннього) навчання та дистанційне навчання.

    Про Центр Новини Рейтинги Тестування Навчання за кордоном