This version of the page http://www.chuchvara.co.ua/news/10/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-30. The original page over time could change.
Chuchvara`s Software Portal
   
« Попередня12...67891011121314...8586Наступна »


 

Outpost Firewall Pro 4.0.1014.596

25.03.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

Компанія Agnitum, один з провідних вітчизняних розробників і лідерів на ринку персональних брандмауерів представила оновлену версію свого продукту Outpost Firewall. Основним призначенням програми є запобігання крадіжкам персональної інформації, а також забезпечення могутнього захисту від spyware, кейлоггеров, троянських коней і іншого шкідливого коду, дозволяє попередити несанкціоноване вторгнення в бездротові мережі. Четвертий реліз забезпечує підвищений рівень безпеки за допомогою ряду нових і вдосконалених засобів, включаючи підтримку 64-бітових операційних систем. Всі нововведення детальніше описані в офіційних замітках до четвертої версії програми.
Детальніше...Захист і взлом / Firewall`s

 

TKexe Kalender 1.0.7.9

24.03.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

TKexe Kalendar - програма для створення фотокалендарів будь-якого розміру. У програмі є різні параметри, які можна налаштувати, драг-н-дроп, 20 зображень на один місяць, різні операції і спецефекти над графікою, вибір дня початку тижня, додавання персональних подій, додавання свят 10-ти країн світу, вибір будь-якої мови для оформлення, збереження в різні графічні формати або друк на папері.
Зауваження: потрібен драйвер БД: MDAC або Jet ( MS Access )
Детальніше...Мультимедія, графіка, дизайн / Інше

 

Opera 9.20.8762 Beta

24.03.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

Вийшла оновлена версія популярного браузера Opera. Це - один з найшвидших і найгнучкіших в настройці браузерів. Використовуючи скіни, призначені для користувача панелі і інші засоби настроювання інтерфейсу, його зовнішній вигляд можна змінювати до невпізнання. Програма дозволяє "на льоту" відключати і включати графіку, а також може похвалитися фірмовою технологією масштабування веб-сторінок, завдяки якій користувачі браузера практично ніколи не бачать горизонтальної прокрутки.
Детальніше...Інтернет та мережі / Броузери

 

IconCool GIF Animator 5.74.70320

23.03.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

Нова версія Iconcool GIF Animator - візуальний графічний редактор для створення веб-сервера-анімації у форматі GIF. Програма дозволяє створювати, редагувати, оптимізувати gif-изображения, застосовувати різні фільтри і ефекти. Всі елементи зображення розташовуються у власному шарі, що дозволяє індівідульно редагувати і анімувати кожен елемент. Результат вашої роботи відразу ж доступний для перегляду.
Детальніше...Мультимедія, графіка, дизайн / Анімація\відео

 

Yahoo! OneSearch: нова пошукова система для мобільних телефонів

22.03.2007Додав: adminКоментарі: 0

Компанія Yahoo! представила нову систему пошуку в інтернеті для користувачів мобільних телефонів. Система пошуку для мобільних телефонів Yahoo! oneSearch була анонсована на початку січня. Ця система відрізняється тим, що виводить на запит користувача не просто відповідні посилання, а релевантний вміст, який пов`язаний з місцезнаходженням користувача.
Детальніше...Інтернет та мережі / Інше

 

FreeRIP 2.96

22.03.2007Додав: adminКоментарі: 0

Вийшла нова версія простого ріппера-компресора. Програма містить вбудовані кодувальники LAME (MP3) і Ogg Vorbis, може перетворювати вже існуючий WAV-файл в один з цих форматів. У програмі передбачено два режими роботи - для обробки одного файлу і в пакетному режимі. Під час ріппінга або компресії можна встановлювати рівень гучності. FREERIP підтримує онлайнову базу даних freedb і автоматичні заповнення тегів, тому за наявності підключення до Інтернету всі дані про назву альбому, ім`я виконавця і треки можуть бути заповнені автоматично. Програма перекладена на більше 25 мов.
Детальніше...Мультимедія, графіка, дизайн / Звук\музика

 

Sunbelt Kerio Personal Firewall 4.3.744: популярний файрволл

22.03.2007Додав: adminКоментарі: 0

Компанія Sunbelt випустила нову версію придбаного нею брандмауера Kerio Personal Firewall. Програма заснована на технології ICSA, яка використовується в брандмауері WinRoute. Саме тому програму не можна запускати на комп`ютерах, на яких встановлено це застосування, інакше можливі конфлікти. Kerio Personal Firewall працює як фонова служба і контролює всі пакети, які передаються по мережі. Програма має прості настройки безпеки і дає можливість навіть відстежувати троянов, які маскуються під надійні програми.
Детальніше...Захист і взлом / Firewall`s

 

Download Master 5.31.1077

21.03.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

Чергове оновлення якісної качалки Download Master, яка ефективно вирішує 3 головних проблеми, файлів, що виникають при закачуванні, з Інтернет: швидкість закачування, продовження перерваних закачувань і управління закачаними файлами.
Основними рисами, виділяючими Download Master серед інших програм, є висока ефективність роботи і зручний призначений для користувача інтерфейс.
Download Master дозволяє значно підвищити швидкість закачування файлів через інтернет з використанням HTTP, HTTPS і FTP протоколів. Для цього використовується розбиття файлу на потоки, які закачуються одночасно. Програма також підтримує докачку файлу з поточної позиції після обриву зв`язку.
Для підвищення зручності використання, Download Master інтегрується в Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, Netscape Communicator та інші, замінюючи стандартний модуль закачування. Крім того, програма стежить за буфером обміну, виявляючи посилання.
Потужний і зручний засіб управління категоріями закачувань. Можливість автоматичного розпізнавання типу файлів з приміщенням їх у вказані категорії. Необмежене число категорій і рівнів вкладеності.

Мови інтерфейсу: Російська, Українська, Білоруська, Трансліт
Детальніше...Інтернет та мережі / Менеджери закачки

 

Skype 3.10.147

21.03.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

Програма Skype, створена розробниками KaZaa, базується на технології P2P (peer-to-peer) і надає користувачам широкі можливості IP-телефонії. Після реєстрації ви дістаєте можливість здійснювати безкоштовні дзвінки будь-якому користувачеві Skype.
Детальніше...Інтернет та мережі / Додзвін\АОН

 

MozBackup 1.4.6

21.03.2007Додав: SergioGachКоментарі: 0

MozBackup 1.4.6 утиліта, призначена для створення резервних копій профілів програмних продуктів Mozilla. Програма дозволяє резервувати профілі браузеров Mozilla, Mozilla Firefox, Netscape і поштового клієнта Mozilla Thunderbird. MozBackup допоможе вам зберігати поштову базу, закладки, Адресні книги, паролі, призначені для користувача профілі настройок і т.д. Якщо ви прихильник продукції Mozilla, то по гідності оціните всі переваги цієї утиліти, яка позбавить вас від численного клопоту, пов`язаного з настройкою програм і збереженням даних. Утиліта дозволяє не тільки створювати резервні копії, але і відновлювати дані з них. У цій версії додана підтримка останньої версії браузера Mozilla Firefox, додана можливість синхронізації файлу закладок у форматі bookmarks.bak з резервною копією, виправлено декілька дрібних помилок. [876 kb]
Детальніше...Інтернет та мережі / Броузери

 
« Попередня12...67891011121314...8586Наступна »


Copyright © 2004-2007 Taras Chuchvara. All rights reserved.