This version of the page http://www.center-osvita.dp.ua/razdel4/3u.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-22. The original page over time could change.
Центр “Освіта” - Допомога в підготовці до стандартних тестів: ACT, TOEFL, GRE, GMAT, SAT, процедура вступу до американських вузів, фінансова допомога, літні табори в США, MBA програми, гранти, стипендії, освіта в США, програми обміну студентами, викладачами, вченими, центр “Освіта”, робота для студентів, робота в США, курси TOEFL, курси GMAT, стажування за кордоном, навчання за кордоном, безкоштовно.










.
...

...

 

Camp Programs

  • Загальна інформація.
    Учасники працюють у американських дитячих літніх таборах вожатими або у якості обслуговуючого персоналу. Вожаті доглядають дітей та навчають їх різноманітним видам спорту. Для роботи вожатим необхідний високий рівень англійської мови та бажано досвід роботи з дітьми. У обслуговуючого персоналу день проходить наступним чином: підйом о 7-й ранку, готуєте усією командою сніданок дітям, подаєте його, прибираєте кухню, снідаєте, трохи відпочиваєте, готуєте обід, подаєте його, прибираєте кухню, обідаєте, відпочиваєте, готуєте вечерю, подаєте її, прибираєте кухню, вечеряєте, відпочиваєте, лягаєте спати.


  • Види таборів:
    • Girls scout camps (guides) – табори для дівчат. Зазвичай у таких таборах дуже щільний графік – дітей постійно чогось навчають, розважають, тренують.
    • Religious camps – релігійні табори. Звичайна програма, тільки з додаванням бесід на релігійні теми та деякими ритуалами. Багато християнських та єврейських таборів.
    • Special needs camps – табори для дітей та дорослих з розумовими та/чи фізичними відхиленнями. Як відомо, американці приділяють величезну увагу до інвалідів, тому таких таборів дуже багато, і якщо відмітити в анкеті, що ви б хотіли у такий табір, то вас візьмуть з ймовірністю 99%. Більше того, кишенькові гроші вожатого у такому таборі більші за стипендію простого вожатого. Вожаті завжди проходять тренінг по догляду за кемперами. Лікувати їх не треба, для цього є медсестра, яка знаходиться в таборі цілодобово. Головна задача вожатого - стежити, щоб кемпер брав участь у всіх заходах і не нудьгував. Як правило, графік роботи у таких таборах не дуже щільний та гнучкий.
    • Private/independent camps, agency, family owned camps – в залежності від форми власності табори можуть бути приватними або належати асоціаціям.
    • Day camps – вранці діти приходять до табору, ввечері йдуть додому.
    • Disadvantaged camps – табори для дітей з неблагополучних родин або родин з низьким статком.

  • Кожен учасник програми може вибрати тит табору, в який ди він хотів поїхати, в анкеті. Треба зазначити, що чим менш ви причепливі і поставите більше "хрестиків", тим більше у вас шансів, що вам знайдуть табор та надішлють placement. Щоправда, у "day" та "disadvantaged" табори відправляють дуже рідко.


  • Форум

Повний перелік програм ЦМО та інформація про представництва центру:

www.iec.org.ua

www.workandtravel.iatp.org.ua

www.iec.ru



...

  © Osvita, 1999-2006

Web-design : Oleynik Alexandr