This version of the page http://www.ccf.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-21. The original page over time could change.
Український фонд "Благополуччя дітей"
Новини
Всеукраїнська конференція „Розвиток сімейних форм виховання в Україні: здобутки, досвід та перспективи”
24.01.2007. В Києві, в готелі „РУСЬ” відбудеться всеукраїнська конференція „Розвиток сімейних форм виховання в Україні: здобутки, досвід та перспективи”.
Під час конференції буде презентовано: результати 3-річного проекту „Реформування системи піклування про дітей в Україні шляхом розвитку інституту прийомних сімей”, який здійснювався в Україні за фінансової підтримки програми МАТРА Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів.

Семінар-тренінг „Використання методів ігрової терапії в процесі роботи з дітьми, які постраждали від насильства”
27.12.2006. 22-23 грудня 2006 року в рамках проекту „Дитинство без насильства" відбувся міжрегіональний семінар-тренінг „Використання методів ігрової терапії в процесі роботи з дітьми, які постраждали від насильства" для спеціалістів, які працюють з даною категорією дітей. Учасниками заходу стали психологи та соціальні працівники з України і Молдови
Подія місяця
Благодійний концерт "Крихітки Цахес"
Листопад 2006. 26 листопада 2006 року в клубі "Квартира Бабуїн" відбувся благодійний концерт гурту "Крихітка Цахес" під назвою "У пошуках янгола". Під час концерту було зібрано 13 715 грн. (з продажу квитків та благодійних лотів на аукціоні). Всі зібрані кошти будуть спрямовані на обладнання першого сімейного будинку у м. Каневі (Черкаська область).

Увага!!! З 26 листопада 2006 року Християнський дитячий фонд має нове ім'я - Український фонд "Благополуччя дітей". У серпні цього року Правління Фонду прийняло рішення про зміну імені, яке б точніше відображало місію та суть програм Фонду, спрямованих на служіння дітям в Україні. Відповідні зміни до статуту організації були зареєстровані у Міністерстві юстиції України (свідоцтво №0849 від 17.10.2006).

Ми віримо, що Український фонд "Благополуччя дітей" й надалі робитиме свій внесок до покращання умов життя багатьох українських дітей, їхніх сімей та громад і відіграватиме свою роль разом з іншими учасниками відповідних процесів у розбудові майбутнього України.

 

 

Для батьків

Для соціальних працівників