This version of the page http://iatp.org.ua/_poltava/news_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-13. The original page over time could change.
Полтава. IATP в Україні.
Цей сайт більше не оновлюється. Будь ласка, відвідайте нову версію: http://ua.iatp.net/

Полтава

програма навчання веб-сайти alumni форум відгуки посилання CEN центри
новини контакти поточнi тренiнги веб-сайти
English


Останні новини:


Новини про роботу з випускниками урядових програм США в рамках проекту ІАТР ви можете знайти в розділі Alumni.


10-24.05.2006

В центрі ІАТР пройшли тренінги з основ комп’ютера для групи депутатів місцевих рад.


14.04.2006

З ініціативи Олександра Келима (СС 96) та Вікторії Курілко (SABIT 02) в центрі ІАТР пройшло засідання оргкомітету зі створення Координаційної ради громадських організацій Полтавської області.


25.03.2006

В центрі ІАТР Олександра Жестова (FLEX 02), волонтер Корпусу Миру Кріс Вілі (Kris Vili) та студентки Інституту економіки і права Ольга Костюченко (FLEX 02) та Лариса Бондаренко провели семінар „Освіта в США: кроки до здійснення” для місцевих студентів.


16.03.2006

Олександр Келим (СС 96) провів семінар для студентів Інституту економіки та права „Пропорційна виборча система та приклади її застосування в країнах Європи”. Тренер розповів про особливості різних виборчих система та продемонстрував учасникам веб-сайти, де можна знайти інформацію про всі політичні партії, яки беруть участь в парламентських виборах.


01.03.2006

До центру ІАТР завітали учні школи-інтернату для дітей з вадами слуху, щоб взяти участь в дистанційному курсі http://e-schola.org.ua.


08-16.02.2006

Центр ІАТР провів тренінги з основ Інтернет для співробітників Музею Короленка.


25.01-02.02.2006

Центр ІАТР провів тренінги з основ комп’ютера для працівників Меморіального музею Короленка.


10.01.2006

Центр ІАТР розпочав тренінг з основ Інтернет для 10 користувачів.


27.12.2005

Центр ІАТР разом з Полтавською філією Суспільної служби України провели круглий стіл на тему „Визначення найбільш актуальних для Полтави проблем, які повинна вирішувати місцева влада після виборів”. Аналітичний звіт за результатами обговорення буде переданий кандидатам в депутати до місцевих Рад.


09.12.2005

Центр ІАТР закінчив тренінг з основ Інтернет для військових, звільнених в запас.


30.11.2005

Центр ІАТР провів тренінги з основ комп’ютера для колишніх військових та викладачів Полтавського військового інституту зв’язку.


18.11.2005

Центр ІАТР презентував можливості Інтернет для навчання школярів підчас Ярмарку соціальних технологій.


14.11.2005

Центр ІАТР взяв участь у Всеукраїнському он-лайн чаті „Порівняння систем освіти в США та Україні”.


10.11.2005

Центр ІАТР завершив тренінги з основ Інтернет для представників місцевих громадських організацій та місцевих освітян.


21.10.2005

Центр ІАТР провів вже третій семінар з основ роботи з електронною поштою та Інтернет для журналістів комунальних газет на прохання Управління у справах преси та інформації Облдержадміністрації.


19.10.2005

До центру ІАТР завітали Зоя Коваленко, голова Центру правозахисту, а також Олександра Келим та Світлана Григор’єва, члени Полтавської філії Суспільної служби України, щоб взяти участь в он-лайн чаті з проблем торгівлі людьми в країнах СНД.


18.10.2005

В центрі ІАТР пройшов семінар з гендерної освіти та круглий стіл „Рівний доступ чоловіків та жінок до участі в політичному та громадському житті і державному управлінні”. Учасники семінару – випускники програм обмінів ЕСА, представники політичних партій та громадських організацій – обсудили шляхи подолання дискримінації жінок.


11.10.2005

В центрі ІАТР пройшов тренінг з основ Інтернет для представників громадської організації „Світло надії”.


22.09.2005

Центр ІАТР розпочав тренінг з основ комп’ютера для представників місцевої громадської організації „Світло надії”, яка працює з ВІЛ-інфікованими та людьми, хворими на СНІД.


07.07.2005

В центрі ІАТР пройшов семінар „Ресурси Інтернет для журналістів” для шести журналістів районних газет Полтавської області. Представник ІАТР в Полтаві Ганна Кіященко показала учасникам веб-сайти організацій, які надають гранти для представників ЗМІ. Зокрема, учасники відвідали веб-сайт грантової програми „Фонду розвитку ЗМІ”, що адмініструється Відділом з питань освіти та культури Посольства США в Україні. Тренер також розповіла про основи написання грантових проектів, описала структуру проекту та пояснила, як шукати інформацію про гранти та фандрейзинг он-лайн. Використовуючи рекомендації тренера, учасники почали заповнювати заявку на грант від „Фонду розвитку ЗМІ”.


30.06.2005

В центрі ІАТР пройшов семінар з написання грантових проектів для журналістів районних газет. Учасники дізналися, як презентувати проект для донорів, як сформулювати мету та завдання проекту тощо.


15.06.2005

В центрі ІАТР пройшов тренінг з пошуку в Інтернет для журналістів з районних газет Полтавщини. Учасники вчилися шукати інформацію он-лайн, користуватися поштовими серверами та списками розсилки. Вони також ознайомилися з інформаційними каналами новин та технологією публікації новин в Інтернет. Семінар був проведений завдяки співпраці центру ІАТР з Управлінням у справах преси та інформації Обласної державної адміністрації.


07.06.2005

Центр ІАТР завершив тренінги з основ Інтернет для місцевих освітян та студентів.


10.05.2005

Центр ІАТР розпочав тренінг з основ комп’ютера для місцевих вчителів та студентів.


21.04.2005

В центрі ІАТР пройшов семінар з електронного врядування для 12 державних службовців та представників місцевих громадських організацій. Представник ІАТР в Полтаві Ганна Кіященко розповіла присутнім про основні принципи впровадження місцевих та глобальних електронних інформаційних систем для ефективного спілкування громадян з органами державної влади.


12.04.2005

Центр ІАТР розпочав тренінги для вихователів інтернату №1 в рамках проекту „ІТ для дітей-сиріт”.


05.04.2005

Представник ІАТР в Полтаві Ганна Кіященко на прохання громадської організації „Центр правозахисту та контролю за дотриманням законності в Полтавській області” провела семінар для правозахисників. Оскільки правова інформація регулярно змінюється, у правозахисників є потреба оперативно оновлювати свою базу даних. Тепер вони зможуть робити це самостійно, користуючись Інтернетом. Вже під час семінару правозахисники поповнили свою базу даних новими законодавчими актами про житлово-комунальні послуги. Ця тема зараз дуже актуальна для Полтави, оскільки комунальні підприємства піднімають питання про підвищення тарифів і Полтавська ОДА запланувала проведення круглого столу із залученням представників громадських організацій. Тепер громадськість зможе аргументовано обстоювати свою позицію, спираючись на закони України.


22.03.2005

В центрі ІАТР відбулась презентація програм академічних обмінів Фонду ім. Фулбрайта в Україні. Інна Бариш і Вероніка Алексанич розповіли присутнім про вимоги до кандидатів на навчання та особливості заповнення анкет.


14,16.03.2005

До центру ІАТР завітали учні місцевого інтернату для дітей з вадами слуху, щоб пройти чергове дистанційне заняття в рамках проекту „Віртуальний кампус”.


24.02.2005

В центрі ІАТР пройшов семінар „Фандрейзинг на місцевому рівні”. Асистент центру Костянтин Терник та волонтер Андрій Карпенко допомагали представникам місцевих громадських організацій шукати інформацію про фандрейзинг в Інтернет для подальшого використання в роботі громадських організацій.


17.02.2005

Центр ІАТР провів останнє заняття для групи вчителів НВК №10. Відтепер учасники можуть використовувати ресурси Інтернет для викладання та професійного розвитку.


07.02.2005

В центрі ІАТР розпочалися заняття для дітей з вадами слуху з Полтавської школи-інтернату. Після того, як школярі набудуть необхідних навичок для роботи в Інтернет, вони зможуть стати учасниками програми „Віртуальний кампус”, яка передбачає електронне дистанційне навчання. Допомагає тренеру ІАТР проводити заняття вчитель Наталія Адамюк та перекладач Інна Адамюк.


02.02.2005

Центр ІАТР розпочав тренінги для вчителів Навчально-виховного комплексу №10. Також з нетерпінням чекають початку занять вчителі двох шкіл-інтернатів Полтави.


21.01.2005

Центр ІАТР провів останнє заняття тренінгу з основ комп’ютера для місцевих лікарів. Ця група користувачів почала вивчати роботи в Інтернет.


12.01.2005

Центр ІАТР провів тренінг з пошуку інформації в Інтернет для групи студентів-заочників.


27.12.2004

Центр ІАТР провів останнє заняття з основ Інтернет. Наприкінці заняття користувачі розіслали Різдвяні поздоровлення своїм знайомим електронною поштою.


Новини за 2004 рік
Новини за 2003 рік
Новини за 2002 рік
Новини за 2001 рік

 

 

webmaster:
iatp-webadm@iatp.org.ua