Логін: Пароль: Допомога :: реєстрація :: забув пароль :: персональнi данi :: правила  

 : розширений
 : по класифікатору
 : документів


повідомлення
короткий зміст




Діловий тижневик
"КОНТРАКТИ"



Рейтинги "ГВАРДІЯ"

"Гвардія керівників"
Рейтинг найуспішніших топ-менеджерів України

"Дебет-Кредит Консалтинг" - короткий опис та поради користувачам

Перейти до розділу "ДК-Консалтинг"

1. Про сервіс "ДК-консалтинг"

2. Консультації в базі

2.1. Які консультації розміщуються в базі?
2.2. Тематика консультацій
2.3. Формат консультації
2.4. Як переглянути нові надходження бази консультацій?

3. Пошук консультацій

3.1. Як знайти готову консультацію?
3.2. Режими пошуку
3.2.1. Пошук за контекстом
3.2.2. Пошук за тематичним класифікатором
3.2.3. Комбінований (контекст + класифікатор)
3.3. Результат пошуку
3.3.1. Перегляд переліку знайдених консультацій
3.3.2. Перегляд знайденої консультації

4. Запит до консультанта

4.1. Хто вас консультує?
4.2. Кого обслуговують консультанти?
4.3. Як надіслати запит консультанту?
4.4. Як я буду знати, що відповідь на мій запит готова?
4.5. Як швидко надається консультація за запитом?

5. Вартість послуг та умови розрахунків

5.1. Скільки коштує консультація
5.2. Що робити, коли не вистачає юнітів для перегляду замовленої консультації?

6. Контакти

1. Про "ДК-Консалтинг"

Сервіс "Дебет-Кредит Консалтинг" призначений для надання фахових оперативних платних консультаційних послуг зареєстрованим користувачам сайту Дт-Кт та передплатникам редакції.

Тут ви маєте змогу:

  1. самостійно вирішити свою проблему, знайшовши потрібну консультацію серед майже 2 тисяч вже готових відповідей, розміщених у базі даних;
  2. звернутись із запитом та одержати в стислі строки відповідь від чергових консультантів аудиторської фірми "ДК-Консалтинг", яка безпосередньо займається обслуговуванням читачів ДТ-Кт та користувачів сайту.

За перегляд текстів консультацій зареєстровані користувачі сайту розраховуються юнітами, які можна замовити та придбати через сайт. Передплатникам "паперових" видань ДК редакцією надаються місячні квоти юнітів для користування платними сервісами сайту, в т.ч. і для роботи з розділом "ДК-Консалтинг".

Докладніше про порядок реєстрації, придбання юнітів та отримання квот передплатниками ...

2. Консультації в базі

2.1. Які консультації розміщуються в базі?

База даних консультації містить відповіді фахівців АФ "ДК-Консалтинг" на запитання бухгалтерів-практиків, керівників підприємств усіх форм власності, підприємців - як користувачів сайту, так і передплатників Дт-Кт, а також публікації консультацій і порад практиків, аудиторів, податківців, які друкувались в тижневику Дт-Кт.

Загальна кількість консультацій - 1820 (станом на липень 2005)

2.2. Тематика консультацій

Консультації розподілені в базі за тематичною ознакою в 7 основних розділах:

  1. Бухоблік
  2. Оподаткування
  3. Податкове адміністрування
  4. Регуляторна політика
  5. Право
  6. Контролюючі органи та аудит
  7. Здійснення окремих видів діяльності

Кожен з рівнів містить один або два підлеглі рівні. Загальна кількість позицій класифікатора - 218

2.3. Формат консультації

Кожна консультація складається з:

  • назви (запитання коротко)
  • тексту запитання (запитання докладно)
  • тексту відповіді
  • автора консультації
  • дати відповіді
  • дати актуалізації відповіді (якщо текст консультації відкориговано у відповідності до змін законодавства)
  • вартості консультації (в юнітах)
  • кількості переглядів відвідувачами цієї консультації

Консультація може містити кілька відповідей на одне запитання в залежності від особливостей трактування ситуації та актуалізації відповідно до змін чинного законодавства. Вони позначаються відповідно як "Відповідь 1", "Відповідь 2" ...

2.4. Як переглянути нові надходження бази консультацій?

Назви 20-ти нових консультацій, що надійшли до бази на даний момент, автоматично розміщаються на головній сторінці розділу "ДК-Консалтинг" http://www.dtkt.com.ua/consultation/ в таблиці "Нові консультації", з них 5 найновіших транслюються також на головну сторінку сайту Дт-Кт.

3. Пошук консультацій

3.1. Як знайти готову консультацію?

Універсальний пошуковий механізм, яким оснащено розділ, дозволить вам швидко знайти необхідну консультацію.

Для переходу до сторінки запиту на консультації в базі необхідно натиснути кнопку "Пошук" в верхній або нижній лінійці меню розділу.

3.2. Режими пошуку

Передбачено три режими пошуку:

  1. за контекстом,
  2. за тематичним класифікатором,
  3. комбінований (контекст + класифікатор)

3.2.1. Пошук за контекстом

Дозволяє шукати консультацію за послідовністю символів (літери, знаки, цифри) в полях "Текст запитання", "Текст відповіді" та "Автор"

Для пошуку необхідно ввести пошукове слово (слова, символи) в відповідні поля форми "Контекстний пошук" і натиснути кнопку "Шукати" в нижній частині сторінки.

Результат пошуку у вигляді переліку відібраних консультацій буде виведено в наступному вікні.

Примітки:

а) пошук ведеться у прямій відповідності до заданої послідовності символів. Якщо вам потрібно провести пошук по всіх словоформах не задавайте слово повністю, наприклад:

"пільга" - знайде тільки записи із словом "пільга", "пільг" - знайде "пільга", "пільги", "пільгу", ...

б) для пошуку по кількох словах одночасно введіть їх в поле пошуку з пробілом між ними. Наприклад для пошуку консультації, текст якої містить слова "пільга" і "платіж" в вікно запиту треба ввести "пільга платіж"

в) пошук по базі ведеться українською мовою

г) пошуковий алгоритм не чутливий до регістру (великі/малі літери)

3.2.2. Пошук за тематичним класифікатором

Пошукова система бази консультацій використовує розгалужений 3-х рівневий тематичний класифікатор (190 позицій у 7-ми розділах), що охоплює всі напрямки бухгалтерської практики

Для завдання пошуку по конкретній позиції класифікатора необхідно виділити курсором вибрану тему та натиснути кнопку "Шукати" під вікном класифікатора.

Додатково:

1) для одночасного пошуку по декількох темах необхідно відмічати позиції класифікатора, утримуючи клавішу (послідовний порядок) або (довільний)

2) якщо розділ класифікатора має підрівні, то вибір критерію пошуку відбувається по самому нижньому рівню цього розділу

3.2.3. Комбінований (контекст + класифікатор)

Комбінований пошук дозволяє звузити зону пошуку консультацій за заданими словами межами відібраних тем класифікатора. Для цього необхідно задати критерії пошуку у відповідності до п. 3.2.1. і п. 3.2.2. одночасно і натиснути кнопку "Пошук".

3.3. Результат пошуку

3.3.1. Перегляд переліку знайдених консультацій

Результат пошуку виводиться у вигляді переліку скорочених карток консультацій, відібраних за заданим критерієм пошуку по 15 запитань на сторінку у зворотній хронологічній послідовності - найсвіжіші консультації - вгорі.

Скорочена картка консультації містить її коротку назву, текст запитання та інші реквізити консультації без тексту відповіді.

3.3.2. Перегляд знайденої консультації

Для переходу до конкретної консультації (з відібраних) необхідно натиснути кнопку "Відповідь" в скороченій картці цієї консультації. Повністю картку з текстом відповіді буде відкрито у наступному вікні. При цьому з вашого рахунку буде знята кількість юнітів, що відповідає вартості консультації.

4. Запит до консультанта

4.1. Хто вас консультує?

Консультації надаються фахівцями аудиторської фірми "ДК-Консалтинг", діяльність якої спрямована на обслуговування клієнтів - передплатників сервісу "Дебет-Кредит консалтинг" бухгалтерського тижневика "Дебет-Кредит" та зареєстрованих користувачів інтерет-сайту "Дт-Кт". При підготовці відповідей використовуються також публікації експертів редакції "Дт-Кт" та постійних авторів тижневика .

4.2. Кого обслуговують консультанти?

Для того, щоб скористатись платними послугами консультантів АФ "ДК-Консалтинг" необхідно бути зареєстрованим користувачем сайту та мати позитивний баланс персонального рахунку (в юнітах). Замовити юніти можна на сторінці "Персональні дані", яка доступна кожному зареєстрованому користувачу після авторизації на сайті.

Нагадаємо, що передплатники паперового видання "Дебет-Кредит" у будь-якій комплектації щомісяця отримують від редакції пільгові юніти для користування платними сервісами сайту, в т.ч. розділом "Консультації".

При термінових запитах перевага в обслуговуванні надається передплатникам сервісу "ДК-Консалтинг".

4.3. Як надіслати запит консультанту?

Для формування запиту необхідно перейти до сторінки "Запит до консультанта" (відповідні посилання в верхній та нижній навігаційних лінійках розділу "Консультації").

В разі, якщо при роботі з сайтом ви ще не авторизувались як зареєстрований користувач, програма запропонує вам ввести логін та пароль, або ж пройти процедуру реєстрації.

Попередження:

Ваше запитання буде мати низький пріоритет у випадку, якщо на вашому персональному рахунку бракує юнітів для перегляду консультації.

Після успішного переходу до сторінки з формою запиту вам необхідно ввести запитання у відповідне вікно, вказати бажаний термін одержання відповіді та натиснути кнопку "Запитати".

Важливо!

Запит має містити тільки одне запитання (одну проблему). Якщо вас цікавлять декілька різних запитань, які ситуаційно не пов'язані, то їх необхідно подати у вигляді окремих запитів.

4.4. Як я буду знати, що відповідь на мій запит готова?

Після опрацювання запиту відповідь розміщується в базі консультацій, про що вас буде повідомлено листом за адресою, яка була вказана вами під час реєстрації на сайті.

Наприклад:

Відповідь на ваше питання, задане 2005-01-20 17:10:28 розміщена у базi "Консультацiї" за адресою http://www.dtkt.com.ua/consultation/view_question.php?id_q=….

Крім того, в результаті первинної експертизи запиту черговим консультантом приймається рішення про подальшу роботу з запитом.

Він може порадити вам звернутися до вже готової консультації з тих, що розміщено в базі на сайті. В цьому випадку буде надіслано наступний лист:

Ви задали запитання консультантам АФ "Дебет-Кредит Консалтинг". Звертаємо увагу, що у базі запитань-відповідей сайту знаходиться відповідь на запитання, аналогічне Вашому, за адресою: http://www.dtkt.com.ua/consultation/view_question.php?id_q=... Якщо після ознайомлення із цією відповіддю у Вас виникнуть нові запитання, просимо Вас задавати ці питання на сторінці http://www.dtkt.com.ua/consultation/answer.php.

Оскільки сервіс "ДК-Консалтинг" спрямований на масовий оперативний консалтинг, то вам може бути запропоновано переадресувати запит до АФ "Контракти-Аудит" у випадку, якщо він вимагає індивідуального підходу та безпосередньої роботи консультанта з вами (або з представником вашого підприємства).

Недоречні, немотивовані та помилкові запити відхиляються черговим консультантом.

4.5. Як швидко надається консультація за запитом?

Кожний запит одразу розглядається черговим консультантом протягом 2-х годин у робочий час (за винятком нештатних ситуацій у мережі Інтернет, що виникають не з вини редакції ДК).

Тривалість роботи при підготовці нової консультації залежить від складності запитання і в середньому коливається від 3-х годин до 1 робочого дня.

Якщо ж при опрацюванні запитання у консультанта виникає потреба в додатковій деталізації запиту, то він може звернутись до вас телефоном або електронною поштою з метою уточнення запиту та погодження терміну готовності консультації.

При обробці термінових запитів перевага в обслуговуванні надається передплатникам сервісу "ДК-Консалтинг".

5. Вартість послуг та умови розрахунків

5.1. Скільки коштує консультація

Користувачі сайту Дт-т мають унікальну можливість одержати фахову пораду за мінімальною ціною.

Вартість консультацій коливається від 5 до 20 юнітів в залежності від складності та актуальності питання, що розглядається.

За перегляд текстів консультацій зареєстровані користувачі сайту розраховуються юнітами (10 юнітів = 3,33 грн), які можна придбати через сайт Дт-Кт. Ви можете власноруч сформувати та роздрукувати рахунок на оплату інформаційних послуг можна сформувати та роздрукувати на сторінці "Персональні дані" (опція "Поповнити рахунок").

Увага!

Передплатникам "паперових" видань ДК редакцією надаються пільгові місячні квоти юнітів для користування платними сервісами сайту, в т.ч. і для роботи з розділом "ДК-Консалтинг".

Докладніше про придбання юнітів та надання квот передплатникам ...

Безкоштовний повторний перегляд консультації, до якої ви звертались раніше, можливий з вашої сторінки "Персональні дані" (розділ "Ваша статистика") , яка буде доступна вам після авторизації на сайті.

5.2. Що робити, коли не вистачає юнітів для перегляду замовленої консультації?

Якщо на момент одержання повідомлення про те, що замовлена вами консультація готова і доступна для перегляду на сайті ДК у вас на рахунку закінчились юніти, ви можете звернутись до чергового адміністратора сайту (т/ф 032 270-22-67 ) із запитом про нарахування юнітів в кредит, який надається постійним передплатникам Дт-Кт (протягом періоду передплати) та користувачам, які раніше вже купували юніти для роботи з сайтом.

6. Контакти:

У випадку виникнення ускладнень в роботі з розділом "Консультації ДК" звертайтесь:

АФ "ДК-Консалтинг", т. (044)-522-88-71 - з питань консультаційного обслуговування;

Інтернет-служба ВД "ГК", т/ф (032) 270-22-67 - інтернет-підтримка сервісу "ДК-Консалтинг", а також придбання юнітів та оформлення розрахунків.



Повернутися до розділу "ДК-Консалтинг"




 На початок 




0.137227