This version of the page http://www.unfpa.org.ua/ukr/photogallery.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-09. The original page over time could change.
Фото - ФН ООН в Україні
понеділок 09, квітень 2007 
ФН ООН в Україні
Навігація | Фото
Про ФН ООН
Стратегічні пріоритети
Лінки
Програмні сфери діяльності
ФН ООН в Україні
Для преси
Вакансії
Тендерні запити

Фото
Навчальний семінар для медичного персоналу військових та правоохоронних відомств УкраїниВ рамках впровадження Спільного проекту «Попередження ВІЛ-інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ) серед військовослужбовців та співробітників правоохоронних органів України» в період з 19 по 23 березня в м. Києві за сприяння Фонду народонаселення ООН було проведено заключний семінар з підготовки викладачів на тему «Формування навичок добровільного консультування та тестування щодо ВІЛ/ІПСШ серед військовослужбовців та співробітників правоохоронних органів України».

Відбулося підписання Угоди про Взаєморозуміння між Миколаївською обласною державною адміністрацією і Фондом народонаселення ООН в Україні20 березня у Миколаєві в рамках проведення засідання круглого столу з впровадження програми «Зменшення поширення ВІЛ/ІПСШ серед молоді в обраних регіонах України» відбулося підписання Угоди про Взаєморозуміння між Миколаївською обласною державною адміністрацією і Фондом народонаселення ООН в Україні щодо реалізації програми на місцевому рівні. Документ підписали заступник голови МОДА Сергій Карцев і заступник директора ФНООН в Україні Борис Ворник.

Засідання круглого столу у Сімферополі13 березня у Сімферополі відбулося підписання Угоди про Співпрацю між Радою Міністрів Автономної республіки Крим і Агенціями ООН в рамках програми «Зменшення розповсюдження ВІЛ/ІПСШ серед молоді в обраних регіонах України», що фінансується шведським агентством міжнародного розвитку (Sida).

Спільне навчання для тренерів відбулось з 26 по 28 Лютого 2007 рокуЗ 26 по 28 лютого 2007 року Фондом Народонаселення ООН у тісній співпраці з Національними Партнерами: Генеральним Штабом Збройних Сил України, Міністерством внутрішніх справ, Внутрішніми військами МВС та Державною прикордонною службою України організували та провели навчання для тренерів на тему: "Формування безпечної поведінки у військовослужбовців та співробітників правоохоронних органів України: профілактика загрози ураження ВІЛ/СНІД".

Відбувся семінар для керівників обласних центрів планування сім'ї та репродукції людини1-2 березня 2007 року за підтримки Фонду Народонаселення ООН відбувся семінар для керівників обласних центрів планування сім'ї та репродукції людини.

Інші новини...



Альбом: Робоча зустріч

З представниками студентських організації по розробці адвокаційної стратегії

Кількість фото: 7
Остатнє фото опубліковано 26/07/2006, опублікував UNFPA

В перелік альбомів

Зміст

Зворотній зв`язок
Домовленості (eng.)
Правові аспекти (eng.)
Техничні питання (eng.)
FAQ