This version of the page http://untp.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-07. The original page over time could change.
:: Українська Націонал-Трудова Партія ::
 Меню
Головна
Новини
Статті
Акції
Фото
ЗМІ про нас

Організація
Пропаганда
Програма
Ідеологія
Символіка
Бібліотека

Форум
LJ community
Посилання
Контакти
 Пошук
 
 Контакти
e-mail:

WWW:
untp.org.ua

тел.: +380977212521

 Наша кнопка



 Партнери











 Лічильники







Новини
7.04.2007 Криваві наслідки толерантності
Двоє молодих білих людей були на побаченні, коли четверо негрів кинули їх у свій автомобіль і повезли в пекельну подорож. Хлопця вбили швидко. Вони відрізали йому член, опідорасили його і задушили. Потім вони облили його тіло бензином і спалили його на залізничних коліях. Єврейський Голлівуд не робить фільмів у дусі капіталістичного реалізму. Вони знімають фільми, перекручуючи в них все навпаки, нав’язуючи глядачам інші стереотипи, типу як чесний детектив-негр рятує дівчину від білих ґвалтівників. Після цього негри природно заводяться, обкурюються і йдуть ловити-розчленяти білих.

Докладніше...

 
6.04.2007 Сектанти їдуть до Києва
З 5 по 8 березня, напередодні Великодня, сектантське кодло з „Посольства Божого” на чолі з пастором негром Сандеєм Аделаджою відзначить у столичному Палаці спорту тринадцяту річницю свого створення, пише газета "15 хвилин".За словами прес-секретаря „Посольства Божого” Тетяни Єгоровою, дня народження відзначатимуть богослужіннями.На урочистостях обіцяли бути і представники повинні бути кілька невдах вітчизняної естради, зокрема Віктор Павлик і Марина Одольська, а також арабський мільйонер українофоб темним минулим Валід Арфуш.

Докладніше...

 
4.04.2007 "Марш проти расизму" не відбудеться
Неповноцінні організатори "Маршу проти расизму", запланованого на 6 квітня, оголосили, що марш не відбудеться і буде перенесений на пізніший термін. У зв'язку з цим УНТП скасовує акцію протидії на 6 квітня і переносить її на відповідно пізніший строк. УКРАЇНА ПОНАД УСЕ! ОКУПАНТАМ, САТАНІСТАМ ТА ЗБОЧЕНЦЯМ НЕ МІСЦЕ НА НАШІЙ СВЯТІЙ ЗЕМЛІ!

Докладніше...

 
4.04.2007 СНІД терористи проти європейців
Це відбулося в Парижі зовсім недавно, і може повторитися коли завгодно і де завгодно. Кілька тижнів тому в одному з кінотеатрів жінка, сідаючи в крісло, відчула укол. Піднявшись, щоб подивитися, що це було, вона побачила голку, що стирчала з сидіння, і записку - "Ви тільки що були інфіковані ВІЛ". Центр Контролю ВІЛ (у Парижі) повідомляє про велику кількість подібних випадків, які не так давно відбулися в інших містах. Всі голки опинилися ВІЛ-позитивними. Центр також повідомив, що голки були знайдені і в публічних банкоматах.

Докладніше...

 
4.04.2007 Черновецький ворог тваринок
На місці Київського зоопарку зведуть елітні котеджі і торговий комплекс. По оцінках фахівців, земля, на якій знаходиться зоопарк, коштує порядка 70 млн доларів. Зоопарк перенесуть до Вишгороду, а що звільнилися 40 га території столична влада віддасть інвесторам. Розпорядження про переселення підприємства Київський зоопарк, вже готує управління комунальної власності столичної міськадміністрації. Джерело в управлінні повідомило, що "землю під зоопарком розглядають відразу декілька потенційних інвесторів.

Докладніше...

 
Статті
1.04.2007 Чи є антисемітизм ознакою некультурності?
Перш ніж розпочати дослідження головних рис єврейства, що так різко виділяють його серед інших народів, необхідно розібратися у змісті міфу, який міцно упровадився в свідомість нашої ліберальної інтелігенції, згідно якому культурна і "передова" людина не може бути антисемітом. "Іудофільство — ознака культури і етичної висоти; антисемітизм — ознака варварства і якнайглибшого етичного падіння". Така загальновизнана формула, що панувала до найостаннішого часу в думках ліберальної інтелігенції, як "освіченого Заходу", так і України.

Докладніше...

 
28.03.2007 США: лібералізм приносить тупість
Понад третина жителів столиці США – 36% – неписьменні, повідомляє телеканал ABC із посиланням на інформацію державної агенції із освіти. Письменною в США вважається людина, здатна прочитати і зрозуміти, за яким маршрутом рухатиметься автобус, орієнтуватися по мапі міста і заповнити анкету на працевлаштування.У Вашингтоні негри становлять близько 70% населення, отже, як нам видається - кожний другий негр просто елементарно неписьменний. Причому йдеться не про іммігрантів із третього світу, а про «нащадків дядечка Тома», що живуть у США століттями і вже як мінімум друге покоління дбайливо опікуються владою, яка просто-таки змушує їх вчитися.

Докладніше...

 
28.03.2007 Заява УНТП: "Ні окупації!"
Українці! Слов'яни! Європейці! 6 квітня в Києві пройде так званий „марш проти дискримінації меншин”. Його організаторами є сектант Сандей Аделаджа (громадянин Нігерії), чорношкірий прибулець, що зробив психопатами-зомбі тисячі українців; громадянин Туреччини, розбещувач неповнолітніх Валід Арфуш, а також кілька вітчизняного розливу „дизайнерів” та „співаків” з педерастичними нахилами. Ця купа негромадян України або ж відвертих збоченців хоче продемонструвати свою силу і показати, що українці в Україні ніхто, що Україна, як сказав араб Валід Арфуш має належати кому завгодно, але не українцям.

Докладніше...

 
22.03.2007 Чужинці знахабніли не на жарт
Криінальні чужинці, дегенеративні діячі шоу-бізнесу, чужинці-телеведучі у квітні збираються пройти маршем у Києві з протесту проти расизму в Україні, що по суті значитиме претензії знахабнілих іноземців на провідне становища в Україні. Ініціатором акції виступив видавець з темним минулим Валід Арфуш,.Більше детально нав’язував свою думку працівникам ЗМІ , громадянин Нігерії, шарлатан та наркоторгівець, Сандей Аделаджа, глава секти «Посольство Боже». За його власним визнанням, зробленим на прес-конференції, „пастор” ще з 1994 року контролює обіг наркотиків в місті Києві.

Докладніше...

 
13.03.2007 Робітники у Третьому Рейху
За роки що пройшли з часу здобуття влади Адольфом Гітлером (30.01.1933 р.), пересічному мешканцю СССР вбивалася в голову думка про те, що робітники і Третій Рейх задихалися від гніту капіталістів і жили як раби, котрі хлебтали бруквяну юшку і чекали, коли ж, нарешті, доблесна Червона армія звільнить їх Фатерлянд від ненависних нацистів і встановить владу Рад. Ситуація не змінилася і в нинішній Україні — акцент, правда, ставиться тепер не на визвольну місію більшовизму, а на “велику роль імпорту загальнолюдських цінностей” від сучасних демократичних виродків. В уяві всіх людей, що сприйняли всю цю демагогію, малюється бідолаха-робітник, що ночами потайки слухає союзне радіо і потирає пітні ручки при кожному нальоті ворожої авіації.

Докладніше...

 
 Цікаве

Чи є антисемітизм ознакою некультурності?

Професійна студія татуювання

Що таке націоналізм

Наше розуміння соціалізму

...І мертвим, і живим...
© 2006, УНТП
Передрук матеріалів лише з посиланням на www.untp.org.ua
Думки авторів не завжди поділяються редакцією.