This version of the page http://www.kyivstar.net/coverage/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-04-02. The original page over time could change.
Покриття та роумінг — Київстар

Покриття та роумінг

Покриття

Ми із задоволенням  пропонуємо Вам найбільш повне та якісне GSM та GPRS покриття території України!

Національний мобільний оператор компанія «Київстар» забезпечує покриття на території України, де проживає 99% населення України. Своєю мережею «Київстар» охоплює усі великі та малі міста і понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України.

Щоб дізнатись про покриття мережі «Київстар» в населеному пункті, що Вас цікавить, будь ласка, скористайтесь системою пошуку.

Роумінг

Якщо Ви вирішили провести свою відпустку за межами України або Ваш бізнес потребує від Вас постійних поїздок за кордон — візьміть з собою мобільний телефон, що підключено до мережі «Київстар».

Завдяки послузі «Міжнародний роумінг» Ви завжди зможете залишатись на зв’язку, не залежно від того, в якій країні Ви знаходитесь. Без додаткових угод! Просто, ввімкніть Ваш мобільний телефон – і Ви на зв’язку з усім світом!

В розділі «Роумінг» Ви знайдете тарифи зарубіжних операторів, умови використання Вашого мобільного телефону, і багато іншої корисної інформації, яка може стати Вам в нагоді, для того щоб Ваш відпочинок або відрядження пройшли якомога комфортніше.