This version of the page http://www.daad.org.ua/ukr/sprachtest.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-30. The original page over time could change.
Новини - мовні тести
Інформаційні заходи
Мовні тести

Тести з німецької мови

Одним з необхідних для подання заяви документів є сертифікат на знання німецької мови окрім науковців за програмою “Повторні запрошення колишніх стипендіатів” та тих, хто обрав англомовну програму та не володіє німецькою мовою). В містах, де працюють лектори DAAD, тест необхідно скласти у них. В інших містах, де не працює лектор DAAD та не планується його візиту з метою проведення тесту (про це Ви довідаєтеся у інформаційному центрі DAAD) іспит може приймати університетський викладач (доцент/професор) з кафедри німецької мови. Результати мовного тесту мають бути проставлені у формулярі для мовного тесту DAAD, що надсилається разом з анкетами з інформаційного центру DAAD до ВНЗ.  Посвідчення про те, що пошукач бере або брав участь у мовних курсах, є недостатнім! Проте визнаються такі сертифікати Гете-Інституту, як „Zentrale Mittelstufenprüfung“ або „Zentrale Oberstufenprüfung“, а також сертифікат DSD-II, DSH та TestDaF.

Окрім тих міст, де працюють лектори DAAD, планується проведення мовних тестів з попередніми інформаційними заходами у наступних містах України (можливі деякі зміни та включення деяких інших міст) Горлівка, Івано-Франківськ, Кам´янець-Подільський, Луганск, Маріуполь, Миколаїв, Ніжин, Полтава, Рівне, Суми, Симферополь, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернігів, Черкаси. Більш докладна інформація щодо часу та місця проведення тесту буде додана пізніше.

Найближчі мовні тести:

Дата Місто Місце проведення Запис на тест/інформація

15.03.2007 (18.00)

Київ НТУУ "КПІ", бібліотека
ауд. 12
Особистий запис в Інформаційному центрі DAAD у Києві

Увага! Для проходження тесту при собі обов´язково потрібно мати паспорт громадянина України!

Мапа сайту  |  Імпрессум  |  Контакт © DAAD