This version of the page http://www.ua-reporter.com/novosti/20528/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-20. The original page over time could change.
UA-REPORTER.COM — Закарпаття: З мешканцями високогірної Березнянщини спілкувалися народні депутати від Партії регіонів — горячие новости

Новости Ужгорода и Закарпатья


19.03.07 (16:15)

Закарпаття: З мешканцями високогірної Березнянщини спілкувалися народні депутати від Партії регіонів


Мешканці Великоберезнянського району Закарпатської області вже звикли до зустрічей, спілкувань з депутатами різних рівнів – від районного, обласного і до Верховної Ради. Як правило, подібні діалоги приносять обопільну користь – дозволяють не лише краще окреслити проблеми і тривоги виборців, але й у спільних розмовах шукати конкретні шляхи їх вирішення.


Цього разу у м. Великий Березний з горянами спілкувалися два депутати Верховної Ради України від Партії регіонів – закарпатець Олександр Ледида та столичний гість Володимир Зубанов.
- На Великоберезнянщині у якості народних депутатів ми вперше, - розповів перед початком прийому громадян Олександр Ледида. - Та достеменно знаю ваш край, трудолюбивих людей, про них дорогою сюди розповідав і колезі-однопартійцю. Не сьогодні – вчора довідався й про те, чим живуть, опікуються жителі цього гірського невеличкого району. Гадаю, з людьми розмови обіцяють бути неординарними…
Що ж до особистого прийому громадян, принагідно скажу, що дообіддя ми доволі поспілкувалися з вашими сусідами – мешканцями Перечинщини. Інші ж дні матимемо подібні розмови ще у кількох регіонах Закарпаття.
Разом із народними депутатами Олександром Ледидою та Володимиром Зубановим із великоберезнянами також спілкувалися начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Василь Палагунич, начальник управління охорони здоров”я райдержадміністрації Василь Маркович, директор районного центру зайнятості населення, голова районного відділення Партії регіонів Василь Герзанич, що дозволило чимало питань горян вирішувати у прискореному режимі, без дотримання регламентів, процедур і термінів.
Та будемо конкретними, тому трохи статистики.
На особисті прийоми до народних депутатів України Олександра Ледиди та Володимира Зубанова, - повідомив заступник голови районного відділення Партії регіонів Василь Кірик, - записалося 82 мешканці району, поспілкувалися ж із ними 67 горян. Щоправда, дещо насторожливе: 42 з тих, хто прийшли на прийом, просили фінансової підтримки, аби покращити свої соціально-побутові умови, газифікувати помешкання, підлікуватися, навчати дітей в освітніх закладах.
Майже до вечірньої зорі мали відверті розмови з горянами депутати-регіонали.
Сільські голови Заброді та Малого Березного Василь Боринський і Іван Мицода порушували проблеми недавнього паводку, що викликав зсувні процеси в урочищі Загать, малоберезнян хвилюють питання митниці, облаштування, використання довкільних земельних ділянок, поповнення від цього сільської каси, вже оскомина – сміттєзвалище Кобалюв, де начебто захоронено рештки невідомих речовин, що загрожують здоров’ю людей.
Медичні працівники Великоберезнянщини заклопотані неналежним, на їх думку, фінансовим забезпеченням лікувальних установ та лікарів, відсутністю коштів на проведення елементарних ремонтних робіт установ охорони здоров’я.
Завідуюча дитячим садком Ставного Людмила Фетько звернулася до народних обранців по допомогу у завершенні встановлення опалення у приміщенні.
Пенсіонер Андрій Балаж уже вкотре просить депутатів різних рівнів якщо не посприяти, то хоча б до кінця визначитися і повідомити офіційно ще живих вкладників коштів у колишній Ощадбанк колишнього СРСР про одне – єдине: варто очікувати на якийсь позитив?
Голова районної ради інвалідів Василь Стойка, на прохання підопічних, звернувся до народних депутатів з проханням підтримати віруючих і підтримати фінансово у поїздці до християнської святині – Почаївської лаври.
Чимало великоберезнян говорили і про таке наболіле питання, як надання всьому Великоберезнянському району гірського статусу. Це, віриться, посприяло б зняттю напруги у відносинах мешканців населених пунктів – сусідів, встановило б соціальну справедливість.
Побували на прийомах і віруючі, представники релігійних громад. Мешканці Домашина прохали підсобити у спорудженні нового Божого храму в селі, а представники двадцятки православної церкви Великого Березного сподіваються на поміч у художньому оформленні храму.

Прес-служба Закарпатського обласного відділення Партії регіонів


відправити другу / Версія для друку


ОБГОВОРЕННЯ:

Добавить комментарий
Имя:
Е-mail (необов’язково):
Комментарий:


Для того, чтобы ваш комментарий был добавлен, вам нужно ввести код, кторый вы видите на картинке под этим сообщением. Если код будет введен неправильно - комментарий не появится. Если не можете разобрать код - нажмите "обновить" в меню браузера и код изменится.
  


   ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ
20.03.07 (08:28) скандал
"Велика кишеня" ужгородського мера

19.03.07 (18:53) різне
Закарпаття: Союз молодих соціалістів разом зі школярами прибрали територію старовинного Невицького замку

19.03.07 (17:44) кримінал
Закарпаття: У Чопі побили журналістку проратушняківської газети "Моя Новинка"

19.03.07 (17:04) офіціоз
Новий голова ДПА в Закарпатській області — Біографічні дані

19.03.07 (16:15) різне
Закарпаття: З мешканцями високогірної Березнянщини спілкувалися народні депутати від Партії регіонів

19.03.07 (15:43) офіціоз
У податківців Закарпаття новий керівник — Василь Іванчо

19.03.07 (15:30) кримінал
Сімох азійських нелегалів спіймали біля закарпатського Перечина


   ГЛАВНОЕ МЕНЮ
САЙТ:НОВОСТИ:
· главная

· новости

· другое

· ГЛАС НАРОДА

· архив

· доска
обьявлений

· знакомства

· мобильный контент

· RSS-лента

· политика
· общество
· экономика
· культура
· спорт
· криминал
· ЧП
· человек
· экология
· разное
· официоз
· дайджест
· наука
· туризм
· образование
· скандал
· Украина
· мир

   Об издании
© 2004-2005 UA-REPORTER.COM
Партнери онлайн-видання UA-REPORTER.COM: ЗТО УСВА, ГО "Місто", закарпатська газета "Репортер".
Розробка та розміщення: ЗІС
Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації - рекламодавці.
Редакція може не поділяти точку зору авторів. При передруці матеріалів посилання на UA-REPORTER.COM обов'язкове.

   Счетчики