This version of the page http://www.ua-reporter.com/novosti/20527/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-20. The original page over time could change.
UA-REPORTER.COM — У податківців Закарпаття новий керівник — Василь Іванчо — горячие новости

Новости Ужгорода и Закарпатья


19.03.07 (15:43)

У податківців Закарпаття новий керівник — Василь Іванчо


У суботу, 17 березня, за участю заступника голови ДПА України Сергія Лекаря відбулася розширена нарада керівників структурних підрозділів ДПА у Закарпатській області та начальників податкових інспекцій. В ній взяли участь також заступник голови Закарпатської ОДА Володимир Гоблик, представники правоохоронних органів.


Відкриваючи нараду, Сергій Лекарь зазначив, що керівництво ДПА України стурбовано станом роботи про забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів, особливо до державного бюджету. Закінчується друга декада березня, а поступлення платежів до державного бюджету склали менше третини від розрахункової бази. Особливе занепокоєння викликає стан адміністрування податку на додану вартість. Сума неповернутого ПДВ з кожним місяцем зростає, що свідчить про недостатню роботу в цьому напрямі.
Щоб зробити адміністрування ПДВ більш прозорим запроваджується система подання податкової звітності та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді. Але в області обмежилися проведенням бесід, укладанням угод. А реального зрушення у поданні електронної звітності нема. Це є не що інше, як невиконання наказів ДПА України та розпоряджень Уряду.
Не виконуються завдання ДПА України і щодо роботи з “мінімізаторами”, які мають обороти понад 100 млн.грн. і низьке податкове навантаження. Їх кількість навіть збільшується.
Не забезпечується виконання завдань по надходженнях ресурсних платежів, які у значній мірі мають вплив на формування місцевих бюджетів, зокрема лісового доходу.
Сергій Лекарь звернув увагу керівників ДПА та начальників ДПІ області на недостатню роботу по стягненню податкового боргу. Внаслідок безконтрольності кількість платників податків, які мають податкову заборгованість до 1 тис. грн., не зменшується.
Причиною такого стану є недостатня кадрова робота, послаблення вимогливості до працівників. У зв'язку з цим наказом ДПА України від 16 березня 2007 року звільнено з посади голови ДПА у Закарпатській області Т.М.Шаповалову і призначено на цю посаду В.В. Іванча, який досі працював на посаді першого заступника голови.
Дякуючи за довіру, Василь Васильович зазначив, що його життєвим кредо було і залишається - добиватися максимальних результатів. А у кадровій політиці керуватися принципами: вимогливість, сумлінність та професіоналізм.
Представляючи нового начільника обласної податкової адміністрації, Сергій Лекарь висловив упевненість, що під його керівництвом поставлені перед податківцями області завдання будуть виконані.

ДПА у Закарпатській області


відправити другу / Версія для друку




Також про це Ви можете прочитати тут:

Ужгородський міськрайонний суд шикує ...ДПА України!


ОБГОВОРЕННЯ:

Добавить комментарий
Имя:
Е-mail (необов’язково):
Комментарий:


Для того, чтобы ваш комментарий был добавлен, вам нужно ввести код, кторый вы видите на картинке под этим сообщением. Если код будет введен неправильно - комментарий не появится. Если не можете разобрать код - нажмите "обновить" в меню браузера и код изменится.
  


   ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ
20.03.07 (08:28) скандал
"Велика кишеня" ужгородського мера

19.03.07 (18:53) різне
Закарпаття: Союз молодих соціалістів разом зі школярами прибрали територію старовинного Невицького замку

19.03.07 (17:44) кримінал
Закарпаття: У Чопі побили журналістку проратушняківської газети "Моя Новинка"

19.03.07 (17:04) офіціоз
Новий голова ДПА в Закарпатській області — Біографічні дані

19.03.07 (16:15) різне
Закарпаття: З мешканцями високогірної Березнянщини спілкувалися народні депутати від Партії регіонів

19.03.07 (15:43) офіціоз
У податківців Закарпаття новий керівник — Василь Іванчо

19.03.07 (15:30) кримінал
Сімох азійських нелегалів спіймали біля закарпатського Перечина


   ГЛАВНОЕ МЕНЮ
САЙТ:НОВОСТИ:
· главная

· новости

· другое

· ГЛАС НАРОДА

· архив

· доска
обьявлений

· знакомства

· мобильный контент

· RSS-лента

· политика
· общество
· экономика
· культура
· спорт
· криминал
· ЧП
· человек
· экология
· разное
· официоз
· дайджест
· наука
· туризм
· образование
· скандал
· Украина
· мир

   Об издании
© 2004-2005 UA-REPORTER.COM
Партнери онлайн-видання UA-REPORTER.COM: ЗТО УСВА, ГО "Місто", закарпатська газета "Репортер".
Розробка та розміщення: ЗІС
Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації - рекламодавці.
Редакція може не поділяти точку зору авторів. При передруці матеріалів посилання на UA-REPORTER.COM обов'язкове.

   Счетчики