This version of the page http://ukrchess.org.ua/docs/doc012u.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-19. The original page over time could change.
doc002u
Рішення
засідання Ради Федерації шахів України

м.Київ                                                                            24 січня 2004 р.

        1.Інформацію Президента ФШУ Петрова В.М. щодо діяльності ФШУ за II півріччя 2003 року взяти до відома.
 
      2.Визнати стан справ у дитячо-юнацьких шахах таким, що потребує рішучих і термінових заходів з його покращення. У зв’язку з тим, що цей стан склався через послаблення останнім часом роботи комісії ФШУ з дитячо - юнацьких шахів, зобов’язати голову комісії Беляєву О.П. надати на наступне засідання Виконкому ФШУ план заходів щодо докорінного поліпшення роботи, звернувши особливу увагу на учбово-методичну діяльність, розвиток напрямку ”Шахи в школі”, забезпечення участі провідних юних українських шахістів в головних національних та міжнародних змаганнях.
        Дитячо-юнацькій комісії негайно розпочати роботу з підготовки українських шахістів для виступів  у першостях Європи та світу 2004 року.
        Рекомендувати обласним федераціям подати пропозиції щодо включення до складу ДЮК провідних фахівців цієї справи.

        3.Визнати стан справ із сплатою членських внесків незадовільним.
Погодитися з висловленими на Раді Федерації пропозиціями, що внески кожної обласної федерації повинні, як мінімум, дорівнювати сумі сплати за реєстрацію її представників у рейтинг- листі ФІДЕ. Виходячи з цього, надрукувати, як виняток, рейтинг-лист України на 1 січня 2004 року, попередивши обласні федерації, що представники тих федерацій, які не сплатять членські внески до 1 квітня 2004 року, будуть виведені з національного рейтинг-листа України .
    
    4.Погодитися з пропозицією Міжнародного фонду” Україна – 3000 ” щодо спільного проведення Всеукраїнської дитячої шахової Олімпіади” Хід у майбутнє!”
Всім обласним федераціям взяти активну участь у проведенні зазначеного заходу.


Президент ФШУ                                                                           В.М.Петров