This version of the page http://www.ntu-kpi.kiev.ua/education/level.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-13. The original page over time could change.
Організація навчання в НТУУ КПІ
рус eng
Новини Гостьова книга Працевлаштування Випускники Пошук FAQ

Форми навчання в НТУУ "КПI"

Форми органiзацiї навчання

Державна атестацiя

Організація навчання

Органiзацiя навчального процесу в НТУУ "КПI" згiдно з Законом України "Про вищу освiту" забезпечує пiдготовку фахiвцiв з вищою освiтою освiтньо-квалiфiкацiйних рiвнiв: бакалавр, спецiалiст та магiстр. Основним завданням унiверситету є пiдготовка спецiалiстiв i магiстрiв, пiдготовка бакалаврiв на сьогодні є промiжним етапом.

Бакалавр

освiтньо-квалiфiкацiйний рiвень фахiвця, який на основi повної загальної середньої освiти здобув поглиблену загальнокультурну пiдготовку, фундаментальнi та професiйно-орiєнтованi знання та вмiння для вирiшення типових професiйних задач, що передбаченi для вiдповiдних посад, у певнiй галузi народного господарства. Термiн навчання 4 роки.

Спецiалiст

освiтньо-квалiфiкацiйний рiвень фахiвця, який на базi квалiфiкацiї бакалавра здобув спецiальнi знання та вмiння, має первiсний досвiд їх застосування для вирiшення складних професiйних задач, передбачених для вiдповiдних посад у певнiй галузi народного господарства. Термiн навчання в НТУУ "КПI" 1-1.5 роки в залежностi вiд напрямку освiти.

Магiстр

освiтньо-квалiфiкацiйний рiвень фахiвця, який на базi квалiфiкацiї бакалавра (спецiалiста) здобув поглибленi спецiальнi знання та вмiння iнновацiйного характеру, має первiсний досвiд їх застосування та продукування нового знання для вирiшення проблемних професiйних задач у певнiй галузi народного господарства. Термiн навчання магiстрiв у НТУУ "КПI" 6 рокiв для технiчних спецiальностей i 5,5 рокiв для гуманiтарних спецiальностей.

2000-2005 ©, Національний технічний університет України "КПІ"
Україна, 03056, м.Київ-56, проспект Перемоги, 37
Довiдка телефонної станцiї НТУУ "КПI" - (+38 044) 236-79-89
http://www.ntu-kpi.kiev.ua, http://www.ntu-kpi.edu.ua
Супроводження: Лабораторія Інформ, КПІ Телеком
20-04-2005