This version of the page http://hpclub.com.ua/hp-club/project3.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-12. The original page over time could change.
Український фан-клуб Гаррі Поттера
Зробити стартовою сторінкою
Русская версия сайта
English Version of web-site
 
Ласкаво прошу до сайту Українського фан-клубу Гаррі Поттера. Сайт творений для того, щоб об'єднати шанувальників книг та фільмів "Гаррі Поттер"
Якщо ви фан книг та фільмів то обов'якзково дайте про себе знати, надіславши мені сову.
(Мою Гедвігу ви бачите справа, в неї є всі відповідні координати)
Допоможіть фан-клубу піднятися в світовому рейтингу сайтів "Гаррі Поттера"
(з вас клік в день)
Залишайте там свої коментарі до сайту

Фан-клуб
-Список фанів України
-Історія UA HPclub
-Досягнення UA HPclub
-Сувеніри UA HPclub

Наші проекти
-Массове розсилання
-Віртуальний Гогвортс
-Зустріч фан-клубу
-Знавець ГП
-Ловець ельфів

Матеріали ©
-Статті, твори

-Малюнки
-Фан-фікшн

-Відео-кліпи
-Аватарки
-Юзербари
-DVD-disk

 

Зустрічі в Києві
Стаття в стадії розробки
Зустрічі у Львові

Зустрічі у Львові проводяться з незапам'ятних часів, ще коли Леви міста обороняли його браму і сам Тарас Шевченко отримав почесну назву "Безголового Ніка".
Було це 12.11.2005р, здається. Тоді, під Майже Безголовим Шевченком ©Stella на проспекті Свободи зібралося троє таємничих людей. Вони навіть не підозрювали наскільки близькими вони стануть в найближчі кілька тижнів.
Як розвивалися події далі біля цього пам'ятника літописцю детально не відомо, але він знає, що сутність Левів віднесла першопроходців на сходову клітку Високого Замку - місце, де вперше викарбувались маркером білого кольору на коричневій залізній огорожі їхні наступні слова:
"БОГДАНА; ЮРА і МІША : ЗУСТРІЧ №1"
В той час, коли літописець виписує на пергаменті ці слова, хтось може проходити повз надписи багатьох зустрічей і навіть не усвідомлювати, що на цих перилах написана історія.

Хоча, якщо подумати логічніше, не думаю, що хтось в даний момент буде проходити повз надписи героїв, оскільки запилений годинник вибиває другу годину ночі...

Як саме після цього три постаті йшли на Високий замок, і як спускались з нього, обговорюючи щось про Хлопчика, який вижив невідомо. Відомо лише, що пізно ввечері троє друзів пороз'їжджались по домівкам...

На наступні зустрічі приходило все більше і більше осіб. Нові знайомі, за допомогою Інтернет, Форуму, створили свій фан-клуб. Вони обговорювали зустрічі та планували наступні. Вичислити їх було важко, оскільки вони користувались досі нікому не відомим шифром. Його суть не була складною, полягала лише в тому, щоб зашифровувати місця, в яких вони зустрічались, певними словами із книги... книги... як її вони ж там називали... [літописець, намагаючись згадати назву книги, відсовує стілець, прокашлюється і, припіднявши олійну лампу високо над головою вдивляється на третю книгу зліва, яка розташувалась на підвісній поличці...] ах, так: "Гаррі Поттер".
Ці маґли часто зустрічались в деякому кафе "Три мітли", справжню назву якого вдалось розшифрувати з часом - піцерія Кальчо. Це було найперше тихе, спокійне, безлюдне місце для відпочинку та обговорення цього хлопчика - Гаррі Поттера. Прийшовши в "Три мітли" можна було присунути два столи докупи і вмістити велику кількість людей,... що, в принципі, і було зроблено одного дня.
Що стосується назв, то піццерія ДЕЛІКАТА отримала статус "Кабанячої голови", а міська Ратуша - претендує на "Міністерство магії", хоча йдуть ще обговорення на цю тему. Також "Кровавий барон" не так давно полонив нашого Франка... З цих точок і слід розпочинати нам пошук поза мержами Інтернет форумів.

Відомо, що учасники на початку 2006 року ходили двічі на ковзани, робили багато фотографій, які вам зможемо показати в разі виявлення якогось учасника. Всі ці маґли ховаються в теперішньому суспільстві і майже не відрізняються від простих людей, тому їх важко знайти. Незважаючи на це, було розшифровано, що у них на сьогоднішній день налічується вже 29 офіційних зустрічей, тридцята буде першою у 2007-му році.

Список кількох учасників вдалось роздобути. Ось він перед вами:
› Andriy, Арвен, aRhiMag, -=Саня=-, p1r0g, Losik, ЛУНА, Eriol, Кукурудза, Santjaga, Stella, Tonks, Jasa, Muse...

--------------------

 

 
 
   
   
   
Увага! Всі права сайту захищені в суді Візингамот.
Той, хто буде копіювати інформацію на інші сторінки,
без вказівки інформації, буде покараний до 3-х років
заточення у в'язниці Азкабан.
дизайн та кодування сайта: Артем Дейкун.
www.hpclub.com.ua© (2005-2007)