This version of the page http://www.uspp.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-10. The original page over time could change.
УСПП
• Новини
• Економіка: топ-новина
• Вісті з регіонів
• Статті, інтерв'ю

 

07.03.2007

Шановні жінки!


Дозвольте мені напередодні 8 березня віддати належне і завзятості українських ділових леді, й їх бажанню змінити життя на краще не тільки в сім`ї, але і в державі, і їх вірі у себе і в Україну. Ця робота, цей цінний досвід і вміння мають отримати національне визнання. Не можу не наголосити на тій ролі, яку жінки в Україні відіграли у процесі становлення і розвитку вітчизняного підприємництва. Природне бажання наводити лад у господі поєднується з нестандартними підходами, оригінальними рішеннями. До речі, цю рису українських ділових леді відзначають зарубіжні партнери. На мою думку, українські ділові леді заслуговують на спеціальні державні програми або проекти з підтримки хоча б їхніх перших кроків у жорсткому світі бізнесу. Кожна українська жінка є інвестором у майбутнє держави, а ділова представниця слабкої статі творить його вже нині. Користуючись нагодою, хочу привітати вас, наші рідні і милі, тендітні і такі наполегливі, скромні й витривалі українські жінки, зі святом, побажати сили і натхнення для реалізації усіх ваших планів, і просто особистого щастя!

Ваш Анатолій Кінах



07.03.2007

У питаннях визначення соціальних стандартів керуватися популістськими мотивами неприпустимо - Кінах


Президент УСПП Анатолій Кінах вважає, що за умови дисбалансу в економіці неприпустимими є популістські рішення щодо соціальних стандартів. „Неприпустимо керуватися політичними або популістськими мотивами у питаннях визначення параметрів, в основі обчислення яких має бути покладено технічно-економічні параметри, зокрема, економічне зростання. Хоча ми поки що програємо змагання за соцстандарти і кваліфіковані кадри, важливо пам’ятати: навколо не лише партнери, але й конкуренти”, наголосив він під час прес-конференції в УНІАН. Відповідно актуальними були б комплексні заходи щодо ліквідації економічного дисбалансу, у тому числі шляхом зменшення навантаження на фонд оплати праці, удосконалення пенсійної системи, підвищення продуктивності праці.


07.03.2007

Україну повинні знати як державу, що виробляє інтелектуальний продукт високої якості – Кінах


Україні необхідно у стислі терміни здійснити кардинальне реформування економіки з метою прискорити інтеграцію до СОТ і світового торгового простору. Президент УСПП Анатолій Кінах вважає, що нагальність змін є незаперечною: „Енергоємність української економіки нині значно вище аналогічного параметру європейських держав: у нас на виробництво одиниці ВВП витрачається утричі більше енергії, ніж у ЄС. Державі потрібна загальнонаціональна програма модернізації виробництва із запровадженням енергозберігаючих технологій, причому у найближчому майбутньому”.


07.03.2007

УСПП – ПЕРША В УКРАЇНІ ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ, ЯКА СЕРТИФІКУВАЛА ЯКІСТЬ СВОЇХ ПОСЛУГ


Нещодавно якість послуг, що їх надає своїм членам Український союз промисловців і підприємців, сертифікована за міжнародним стандартом ISO 9001 : 2001. УСПП став першою громадською організацією в Україні, яка пройшла сертифікацію такого рівня. Український союз промисловців і підприємців об’єднує понад 38 тисяч колективних та індивідуальних членів, які в цілому виробляють близько 80% ВВП.


07.03.2007

До вступу в СОТ необхідно максимально підвищити конкурентноздатність української економіки – Кінах


Президент УСПП, голова Федерації роботодавців України Анатолій Кінах висловив стурбованість певними економічними процесами в Україні, що може негативно позначитися на поточному стані й перспективах держави щодо евроінтеграції. Про це він розповів на прес-конференції в УНІАН.


05.03.2007

Ухвала Концепції реформування податкової системи може стати кроком оптимізації бізнес-клімату в Україні – А.Кінах


Президент УСПП, голова Федерації роботодавців України Анатолій Кінах позитивно оцінює факт ухвали урядом Концепції реформування податкової системи до 2015 року. На його думку, це є важливим кроком подальшої оптимізації державної фіскальної політики, створення сприятливих умов для розвитку українського підприємництва.


05.03.2007

В Римі зберуться промисловці двох країн


У середині квітня в Римі відбудеться україно-італійський бізнес-форум. Про це перший віце–президент УСПП Сергій Прохоров повідомив з Конфедерації італійської промисловості „Конфіндустрія”. Під час його зустрічей з віце-президентом спорідненої організації Альберто Бомбассі, директором департаменту Вінченцо Петрове було досягнуто домовленостей про підписання у квітні угоди між УСПП та Конфіндустрією про співпрацю та погоджені дії у розвитку італійсько-українських зовнішньоекономічних стосунків.


Перехід по сторінкам новин: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

 

З виступу Президента УСПП А.К.Кінаха в програмі телеканалу „1+1” „Епіцентр” 26 лютого.
28.02.2007
ПРОПОНУЄМО ВАШІЙ УВАЗІ ВИСТУП ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТА УСПП ОЛЕКСАНДРА ШНІПКА НА ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАННЯХ ДЕРЖАВНОГО КОМІТЕТУ З ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА 1 ЛЮТОГО
07.02.2007
Архiв актуальних подiй.