« »

Відбулася зустріч пані Катерини Ющенко та пані Сандри Руловс

01 Березня 2007 17:40


1 березня 2007 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко провела у Тбілісі зустріч з дружиною Президента Грузії пані Сандрою Руловс.

Під час розмови Катерина Ющенко та Сандра Руловс обмінялися досвідом роботи очолюваних ними благодійних фондів. Пані Руловс поділилася досвідом реалізації програм, спрямованих на боротьбу зі СНІДом, та розповіла про освітні програми Благодійного фонду «Соко».

Пані Катерина Ющенко, в свою чергу, розповіла про найбільший благодійний проект Фонду «Україна 3000» – створення та будівництво Дитячої лікарні майбутнього, а також про плани Фонду провести у квітні 2007 року Другий Міжнародний Гуманітарний форум «Відродження, оновлення та розвиток людини», присвячений питанням освіти та розвитку людини майбутнього.

Також Катерина Ющенко та Сандра Руловс обговорили можливі шляхи співпраці по цим напрямам між Міжнародним благодійним фондом «Україна 3000» та Благодійним фондом «Соко».

Наприкінці розмови пані Катерина Ющенко подарувала пані Сандрі Руловс картину української художниці Євгенії Гапчинської, на якій зображена вся родина Саакашвілі.

Версія для друку



7 Березня 2007
Дорогі жінки!
Бажаємо всім жінкам України здоров’я, родинного затишку та тепла. Нехай ваші очі завжди світяться від щастя, а серця будуть сповнені кохання. »»

6 Березня 2007
Катерина Ющенко відвідала Український колеж ім. В. Сухомлинського
В колежі пані Катерина Ющенко взяла участь у роботі дебатного клубу на тему «Роль жінки у відродженні традиційних цінностей українського народу». Учні 9-11 класів обговорювали дану тему з трьох аспектів: роль жінки в родині, роль жінки в суспільстві, чи можливе вдале поєднання щасливої родини та успішної кар’єри »»

2 Березня 2007
Катерина Ющенко відвідала у Тбілісі Центр онкопревенції
»»

1 Березня 2007
Катерина Ющенко відвідала в Тбілісі Центральну університетську клініку
»»

27 Лютого 2007
Представники Фонду «Україна 3000» відвідали Надержинщинську виправну жіночу колонію № 65
»»

27 Лютого 2007
Представники Фонду «Україна 3000» побували у Полтавській обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського
»»


  
 
© 2001-2007
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua