This version of the page http://ic.km.ua/bank_solutions_index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-09. The original page over time could change.
Послуги для банків | Послуги | Офіційний сайт ТОВ "ХмельницькІнфоком"
http://ic.km.ua > Послуги > Послуги для банків
 

ПОСЛУГИ


Послуги передачі даних
Інтернет
Радіолінк
IP-телефонія
Послуги для банків
Комплексні мережеві рішення

 
  Послуги для банків


Послуги доступу до ресурсів фінансових та інших організацій - це комплексні рішення для надання замовнику готового продукту. Ці рішення передбачають рекомендовані параметри телекомунікаційних послуг, апаратне забезпечення, параметри якості тощо. Для отримання такої послуги замовником йому не обов'язково мати ІТ-спеціаліста, всі роботи по інсталяції та підтримці послуги можуть бути надані компанією ТОВ "ХмельницькІнфоком".

Такі рішення дозволяють замовнику, не витрачаючись на власних ІТ-спеціалістів, скористатись стандартними послугами, що необхідні основному бізнесу замовника.

В основному, це послуги для банків та фінансових установ, але є також послуги для інших організацій, наприклад, туристичних агентств.

Послуги, доступні на всіх вузлах УкрПак.

1. Телекомунікаційний доступ до ресурсів Western Union, Europay, ЦРП НБУ тощо, з використанням технології Х.25/Х.28 та IP. Банківські організації продовжують використовувати високонадійний та захищений протокол сімейства Х.25 у своїх стандартних рішеннях. Доступ до вказаних ресурсів сьогодні став необхідним пакетом для всіх банків. Зрозуміла тарифна політика, доступність, висока надійність послуг є основними перевагами таких рішень. Додаткова зручність та економічність досягається за рахунок отримання цих послуг у пакеті інтегрованих послуг від ТОВ "ХмельницькІнфоком" - телекомунікаційний доступ по одному каналу.

2. Телекомунікаційний доступ до SWIFTNet через Infonet VPN. Світова спільнота СВІФТ в 2003 - 2004 роках перейшла на нову технологію роботи з банками, коли весь комплекс послуги надається по сучасному IP VPN каналу згідно з єдиним стандартом як на рішення, так і на телекомунікації та їх обслуговування. ТОВ "ХмельницькІнфоком" спільно зі своїм партнером СП "Інфоком" першим в області включив банки в світову мережу SWIFTNet за новим стандартом, успішно вклавшись в жорсткі часові рамки міграції. Ця багатофункціональна послуга потребує сучасних рішень, оперативного технічного обслуговування, що під силу тільки потужним операторам.

3. Телекомунікаційний доступ банкоматів до процесингових центрів UPC, УкрКарт, та ін. (підключення по міді). Поширення мереж банкоматів поставило перед банками завдання професійної побудови та підтримки мережі підключення банкоматів з оперативним відновленням зв'язку, безперебійним доступом до процесингового центру, можливістю підключення в різних районах області. Для розв'язання таких завдань ТОВ "ХмельницькІнфоком" пропонує послугу підключення банкоматів з фіксованою оплатою незалежно від місцезнаходження в Хмельницькій області. Така послуга дає змогу банкам надавати населенню послуги банкоматів, не збільшуючи своїх витрат на персонал по обслуговуванню власної телекомунікаційної мережі.


 
  ТАКОЖ ДИВІТЬСЯ

• Прес-центр інформує
• Наша мережа
 
 
Про компанію | Наша мережа | Послуги | Пресс-Центр | Сервіс
Передача даних | Інтернет | Радіолінк | IP -телефонія | Послуги для банків | Комплексні мережеві рішення
© 2004 ТОВ "ХмельницькІнфоком", всі права захищені
29000, Україна, м. Хмельницький,
вул. Володимирська, 66,
тел.: (0382) 76-54-76, факс: (0382) 76-55-01
e-mail: office@ic.km.ua, http://ic.km.ua