This version of the page http://gak.com.ua/review/224 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-09. The original page over time could change.
Що за бред, дітки мої??? Мауси-маузери дають відбій! | Рецензії | Гоголівська академія
ПОШУК
 

AlmaNAH






Гоголівський ФОРУМ




Наша статистика

Авторів: 308
Творів: 3917
Рецензій: 4861

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Що за бред, дітки мої??? Мауси-маузери дають відбій!

(Рецензія на твір: ти не любиш мене, автор: Скалозуб Евгенія)

© adept Олег, Сірий Майтрейя, 08-08-2005
Ваші назви творів важко навіть назвами назвати...Другий, третій, четверий, десятий... Що за назви??? Жодного оригінального моменту. А назва "новий" має, по вашому, зацікавити читача??? Чи Ви будете зараз, кров із пальця, вимагати спростування рецензії, бо, бачите ж, головне - не назва, а зміст???
А якщо у Вас і надалі будуть такі назви, то не буде людей, які будуть клікати своїми Маусами-маузерами по Ваших файлах... Це щодо змісту.
Що це за питання "Ти не любиш мене,ти не любиш мене"?
Це що, щохвилинне нагадування чи дрижання паралітика?
"Я караю себе,я караю себе"- нецікавий повтор, що нагадує мені однотипність та зацикленість саме Вас. На любові, якої не існує? Чи на власних недоліках?
Чи не так?
Остання строфа, остання чорна крапка з Вашого боку на моїй душі, що в сум*ятті ще до Вас була. А в Вас таке...(матюкаюся матюками)!!!
"Мій єдиний,коханий,несмілий"- слова несмілий в укр. мові не існує, це русизм. Чи Ви вже стали такі ж круті, як Франко чи Шевченко, що дозволяєте собі видумувати нові слова??? Тим паче, штампуФФФати їх на сайті???

Ще раз нагадую- кохання не існує. Це хвороба, яку потрібно лікувати. Зверніться за допомогою до лікаря!!!

Стосовно "бред" - це своєрідний жарт. Це в нашому універі одна викладачка постійно каже : "Це бред, дітки мої". Ще вона нас називає "зайчиками та котиками", і, незважаючи на це, постійно ставить двійки!!!

Писав Олег Сірий
НЕ ЧОРНИЙ
НЕ БІЛИЙ

© , 22-08-2005

Шо за "бред" такий? Та ще й від "грамотного" писателя? Піт? Бред Піт?

© , 10-08-2005

Можливо, набагато тактовніше з мого боку було б розпочати відгук із звернення до когось... Проте, власне, навіть і не знаю, кого мої слова стосуються більше - авторки чи її критиків. Тому, спробую вбити двох зайців одним пострілом.
Отже, шановні рецензенти! Я частково погоджуюсь із Вашою думкою щодо відсутності кохання як такого і наявності кохання-хвороби. Проте, чи не краще бути хворим на надлишок почуттів, аніж просто твариною, яка керується лише інстинктами (продовження роду, створення сім'ї та інш.). Але це вже біологія, і жодного стосунку до літератури не має. І ще одне: пане Олегу, незважаючи на те, що Ваша критика на адресу авторки є справедливою, після такої красномовної рецензії дійсно повіситися хочеться... Тому не розкидайтесь, будь ласка словами, адже слово, як відомо, не горобець...
Тепер щодо вельмишановної поетки. Кохання, квіточки, бантики, голочки - все це, звичайно добре, але всі вже давно стомились від "Санти Барбари" у віршах. Те, про що (і, власне, ЩО)ви пишете, не є чимось новим. Більше того, це вже старі стандартні "заїжджені" теми, де формальностей значно більше, ніж тексту. Дійсно, такі вірші теж мають свого читача... Це, переважно, або дівчатка-підлітки,у котрих саме перехідний період, або аудиторія, віком від 30 років. Але ж Ви, певно, молоді, і тому треба жити у своєму часі, постійно прагнути до чогось дійсно нового (звичайно, в межах розумного), не боятись експериментувати, і тоді все у Вас вийде!

© , 08-08-2005

Шановний Олеже!
Будьте стриманішим. Лаяти людей треба так, щоб у них виникало бажання вдосконалюватися, а не кинути писання та з горя напитися.
Одну справу робимо - хто краще, хто гірше.
А щодо того, що кохання - це хвороба, згоден. Іще Абу Алі Хусейн ібн Абдаллах ібн Сіна казав, що цю хворобу треба лікувати важкою фізичною працею, різками або ванною з сечі. Що обрали б Ви для шановної авторки?
Невідомий поет Рабінович

© , 08-08-2005

  Додати свій відгук
 
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія ] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.030086040496826 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design