This version of the page http://status.net.ua/about/dali.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-07. The original page over time could change.
Статус Економічні Відомості : електронне видання
Про проект

Журнали «Статус» — найкращий регіональний інформаційний проект.

Видавець — ТОВ «Економічна Медіа Група».

Складається з п’яти тижневиків ділової інформації:

  • «Статус. Економічні відомості. Дніпро»
  • «Статус. Економічні відомості. Донбас»
  • «Статус. Економічні відомості. Захід»
  • «Статус. Економічні відомості. Південь»
  • «Статус. Економічні відомості. Центр» (планується до друку)

«Статус» видається з жовтня 2005 року. Тижневики складаються з інформаційного блоку і блоку прайс-листів.

Кожен номер містить цікаву і корисну інформацію з ділового життя регіону, поради з питань організації та ведення бізнесу, події, факти, аналітику, корпоративні новини, податкову інформацію. А також — понад п’ять тисяч пропозицій товарів і послуг від більше тисячі підприємств як свого регіону, так і з цілої України.

Наша історія

З 2000 по 2005 рік регіональний проект видавався холдингом «Бліц-Інформ» під назвою «Бліц-Регіони». Після реорганізації медіа-проект отримав назву «Статус» і видавався компанією «Спорт Медіа Груп», яка тепер займається збутом готових видань. А видавцем стала «Економічна Медіа Група».

Наші переваги

  1. На сторінках нашого видання ми висвітлюємо теми, що близькі і зрозумілі підприємцям. Ми не пишемо про високі матерії, наш рівень — регіон. Для нас важливі події, які відбуваються поряд з нами.
  2. Для кожного з регіонів України медіа-проект випускає свій «Статус». І поділ цей вирішувався насамперед ментальною спорідненістю, наявністю горизонтальних ділових зв’язків. Україна багата на працьовитих і ініціативних людей, котрі мають власну справу і своїми реальними діями створюють той самий середній клас. І у кожного свій «Статус»! Редакції видань розташовані в багатьох обласних центрах України. Фахові журналісти готують кореспонденції, спеціалісти з реклами приймають комерційні оголошення. Наші агенти допомагають встановити постійний зв’язок між редакцією і читачами.
  3. П’ять регіональних видань, що інформаційно накривають найважливіші ділові центри по всій Україні. Постійний обмін інформацією між усіма редакціями проекту. Зручний і сучасний формат, повноколірний високоякісний друк видань дозволяє використовувати на практиці максимум переваг друкованої реклами.
  4. Регіональна проблематика матеріалів, їх актуальність, практична направленість вирізняють наші видання з-поміж інших. Багатотисячна читацька аудиторія, понад тисячу рекламодавців кожного номера вже переконались в правильності свого вибору.
  5. Практична направленість статей, що друкуються на наших сторінках.
  6. Газета орієнтована саме на тих, хто займається справою, тобто на людей, які заробляють гроші. Отже, вони готові їх витратити, у тому числі на підставі тих пропозицій, що містяться на наших сторінках.
  7. «Статус» приносить реальну користь. Ми не газета для дозвілля — ми газета для роботи.
  8. Ми захищаємо і будемо захищати бізнес.
  9. Публікація корпоративних новин регіональних компаній в позитивному ключі дозволяє отримати детальну панораму якісних змін в діловому житті України. Чітко структурований рубрикатор як блоку прайс-листів, так і інформаційної частини дозволяє якнайшвидше знайти потрібну інформацію.
  10. Зручний формат прайс-рядка, що містить максимум інформації про товар чи послугу і назву фірми
  11. Багатоваріантна структура доставки (передплата через власне передплатне агентство «Помідор», інші передплатні агентства, «Укрпошту», безкоштовний семплінг за маршрутними листами, роздачі тиражу на виставкових заходах, в супермаркетах, банках, податкових установах) дозволяє охопити максимальну аудиторію серед людей, які реально заробляють гроші.
  12. Гарантія відомих ділових газетних брендів – партнерів нашого проекту, адже засновником є щоденна ділова газета «Экономические известия».
  13. На нашому сайті завжди можна прочитати архів попередніх номерів, отримати загальну інформацію про видання, замовити розміщення реклами, здійснити пошук пропозиції товарів і послуг в електронних прайс-листах.
  14. Найсучасніша власна інформаційна комп’ютерна мережа, що дозволяє розміщувати і отримувати інформацію у будь-якому куточку України

Структура видань

Вся інформація у виданнях «Статус» чітко структурована. Інформаційна частина містить такі тематичні розділи:

  • «Перш за все» (гарячі теми, редакційні коментарі, новини)
  • «Ринки» (огляди ринків, тенденції)
  • «Компанії» (корпоративні новини, малий бізнес, підприємництво)
  • «Люди» (призначення, історії успіху, постаті, пристрасті, захоплення)

Ми пишемо про:

  • малий і середній бізнес;
  • проблеми регіонів (резонансні події, взаємодію місцевої влади і підприємців);
  • успіхи місцевих компаній, їх керівників (тема, що дозволяє проаналізувати чужі досягнення, навчитися і зробити висновки для себе);
  • податки і місцеві бюджети;
  • ринки товарів і послуг;
  • питання управління персоналом (прийом на роботу, мотивація персоналу, кар’єра);
  • озвиток пріоритетних для регіону галузей;
  • все те, що корисно і приємно почитати діловій людині чи людині, що цікавиться діловим життям регіону.

Ми не пишемо про:

  • кримінал (скільки, де і коли вбили, пограбували, арештували).

Ми не друкуємо:

  • анекдоти;
  • кросворди;
  • оголошення про інтим, звідництво, чаклунство (причому навіть за гроші).

Нагору