Про організацію
Публікації
Журнал «Часопис ПАРЛАМЕНТ»
Українська школа політичних студій
Бюджетний процес
Кориснi посилання
Карта сайту



 Пошук
 Розсилка
  Ваш e-mail:
 
 Партнери
НОВИНИ. ПОДIЇ. КОМЕНТАРI :.
27-02-2007 || 12:31
КРУГЛИЙ СТІЛ “УКРАЇНА – ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ: НАПЕРЕДОДНІ УКЛАДЕННЯ НОВОГО БАЗОВОГО ДОГОВОРУ”

26 лютого 2007 року Лабораторія законодавчих ініціатив спільно із Комітетом Верховної Ради України з питань європейської інтеграції та Фондом Конрада Аденауера у Верховній Раді України провели круглий стіл “УКРАЇНА – ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СОЮЗ: НАПЕРЕДОДНІ УКЛАДЕННЯ НОВОГО БАЗОВОГО ДОГОВОРУ”.

Детальнiше 

19-02-2007 || 11:58
ГРОМАДСЬКИЙ ФОРУМ "КОНСТИТУЦІЙНА РЕФОРМА: ПОГЛЯД ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА"

З 16 по 18 лютого 2007 року у м. Одеса відбувся ГРОМАДСЬКИЙ ФОРУМ «КОНСТИТУЦІЙНА РЕФОРМА: ПОГЛЯД ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА». Ініціаторами та організаторами Форуму виступили Лабораторія законодавчих ініціатив (м. Київ), Генеральний Директорат політичних справ Ради Європи та мережа українських регіональних експертних інституцій.

Детальнiше 

09-02-2007 || 10:49
МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ: «КВАЛІФІКОВАНИЙ ПРАВОВИЙ ЗАХИСТ ГРОМАДЯНИНА: ПРИНЦИПИ ПРАВОВОЇ ДЕРЖАВИ ЯК СКЛАДОВА ЧАСТИНА ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПОЛІТИЧНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ»

8 лютого 2007 року Лабораторією законодавчих ініціатив спільно із Фондом Конрада Аденауера та Німецьким Фондом Міжнародного Правового Співробітництва під патронатом Верховного Суду України було проведено міжнародну конференцію «КВАЛІФІКОВАНИЙ ПРАВОВИЙ ЗАХИСТ ГРОМАДЯНИНА: ПРИНЦИПИ ПРАВОВОЇ ДЕРЖАВИ ЯК СКЛАДОВА ЧАСТИНА ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПОЛІТИЧНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ».

Детальнiше 

22-02-2007 || 14:15
Депутати не підтримали законопроект, який визначає порядок сплати ПДВ при придбанні автомобілів

22 лютого 2007 року народні депутати України не підтримали Проект Закону "Про внесення змін до деяких законів України" (щодо сплати податку на додану вартість при придбанні легкових автомобілів) №2011, який 1 листопада 2006 року був прийнятий у І читанні.

21-02-2007 || 18:16
Зварич І.Т. вносить законопроект "Про нормативно-правові акти" в новій редакції

Народний депутат України Зварич І.Т. 21 лютого 2007 року вніс на розгляд парламенту законопроект "Про нормативно-правові акти" №2577 в новій редакції. Цей Проект Закону внесений на заміну законопроекту від 20 листопада 2006 року.

01-03-2007 || 18:44
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КВАЛІФІКОВАНОГО ЗАХИСТУ ПРАВ ЛЮДИНИ: КЛЮЧОВІ ПРОБЛЕМИ ТА ПОДАЛЬШІ КРОКИ

За результатами конференції "Кваліфікований правовий захист громадянина: принципи правової держави як складова європейської політичної ідентичності" експертами Лабораторії законодавчих ініціатив за підтримки Фонду Конрада Аденауера в Україні був підготовлений аналітичний звіт на тему "Забезпечення кваліфікованого захисту прав людини: ключові проблеми та подальші кроки".

Детальнiше 

26-02-2007 || 16:16
ДЕМОКРАТІЯ, ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, ПРАВА ЛЮДИНИ: АНАЛІЗ ВИКОНАННЯ ПЛАНУ ДІЙ „УКРАЇНА–ЄС”

21 лютого 2007 минуло 2 роки після схвалення Радою з питань співробітництва між Україною і Європейським Союзом Плану дій „Україна – Європейський Союз”. Через рік завершиться трирічний строк, відведений самим Планом для реалізації заходів щодо його виконання. У зв’язку з цим особливої актуальності набувають питання оцінки здійснених за попередній рік заходів у напрямі реалізації Плану, виявлення основних чинників, які негативно впливають на його виконання, визначення подальших пріоритетів реалізації Плану дій.

Детальнiше 

12-12-2006 || 16:01
ТЕЗИ ДОСЛІДЖЕННЯ "ЕФЕКТИВНІСТЬ ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ"

Конституційна та політична реформи, нове виборче законодавство, існуюче законодавство про політичні партії в контексті державного фінансування промітно підвищують роль політичних партій в політичній системі України, закріплюючи за ними широкі права та повноваження. Однак розбудова стабільної партійної системи обумовлює необхідність підвищення ефективності політичних партій та активізацію їхньої функції по представництву інтересів населення. Результати останніх парламентських та місцевих виборів, процес формування коаліції парламентських фракцій та більшостей у місцевих радах, якість депутатського корпусу, готовність суб’єктів політичного процесу до роботи як в умовах влади, так і в умовах опозиції, внутріпартійна демократія та політична відповідальність - це далеко не повний перелік запитань, які цікавлять експертів. У цій презентації висвітлено ключові питання, пов'язані з ефективністю діяльності політичних партій в Україні.

21-11-2006 || 18:35
ДОСЛІДЖЕННЯ: "МОЛОДЬ КИЄВА: ВИРОБЛЕННЯ ЕФЕКТИВНОЇ ПОЛІТИКИ У ВІДПОВІДЬ НА ВИКЛИКИ ЧАСУ"

У дослідженні висвітлені питання молодіжної політики в європейських країнах (загальне розуміння молодіжної політики, шляхи оптимізації співпраці молоді, громадського сектору та держави), молодіжної політики в Україні (засади функціонування та основні проблеми), підсумки діяльності Головного управління у справах сім`ї та молоді Київської міської державної адміністрації, проблеми молоді та недоліки молодіжної політики у місті Києві, а також розроблені пропозиції та викладені рекомендації щодо удосконалення молодіжної політики в м. Києві. Дослідження здіснене за підтримки Головного управління у справах сім`ї та молоді Київської міської державної адміністрації.

Детальнiше 

© 2003 - 2006. Лабораторія законодавчих ініціатив
Орiєнтири виборцiв -
парламентський монiторинг
 У базi зареєстр. 135 зак-т(и/iв),
станом на 06.03.2007
Правова полiтика
Державне будiвництво та мiсцеве самоврядування
Економiчний розвиток
Галузева полiтика
Соцiальна полiтика
Iнформацiйна полiтика
Нацiональна безпека i оборона
Зовнiшня полiтика
 Знайди свого депутата
 Знайди законопроект


Цей проект здійснюється за фінансової підтримки

Програми сприяння Парламенту України університету Індіани

 







Розроблено компанiєю Pimentos
На головну сторiнку View English materials Перейти на головну сторiнку